drizzt (14-11-23)
drizzt (14-11-23)
σπουδαια νικη αλλα δεν κρυβει τα προβληματα. αν χασουμε και γκος για κανα μηνα δεν θα αντεξει η ομαδα να κανει νικες σαν την σημερινη. ο Σικμα βοηθησε επιθετικα αλλα αμυντικα θα του κανουν πλακα ολα τα αθλητικα 4αρια της ευρωλιγκας. ο κοουτς και οι αφοι δεν παιρνουν παικτη. και ουτε θα παρουν. θα γονατισουν ολοι στο εδαφος και μετα. δεν ξερω τι συμβαινει.ας δουμε που θα παει αυτη η βαλιτσα
hang your demons
ο τραυματισμος του γκος ειναι δειγμα οτι η ομαδα εχει καταπονεθει απο το κλειστο ροτεισον. ο μποζικας λεει θα παρουμε παικτη μονο αν εχουμε αριθμητικο προβλημα και η ομαδα παιζει στα κοκκινα και βγαζει τραυματισμους γιατι παιζουν 8 παικτες συνολο και στους ψηλους δεν βγαινουν τα κουκια..
και μετα ειπε οτι δεν υπαρχουν παικτες καλοι να παρουμε.
μου μοιαζει οτι στα λεφτα που δινουνε οντως δεν υπαρχει καλος παικτης. οποτε το τραβανε απο τα μαλλια μπας ρολαρει το υπαρχον ροστερ.
hang your demons
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλά, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και εμάς, ευτυχώς δεν μας πέφτει λόγος και αυτό πρέπει να κρατήσουμε...
Στα λοιπά, αν κάθε φορά που φοράνε φόρμα οι παίκτες μετράμε 2 νεκρούς και 6 βαριά τραυματίες, πολύ ακριβή θα μας βγει η στήριξη στο ρόστερ...
Αν δεν δίνουμε τόσα όσα θέλουν, είναι άλλη συζήτηση, αλλά πρέπει να γίνει σε αυτήν την βάση και όχι με επικλήσεις στο συναίσθημα και υποψηφιότητες για broscar...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ακούγοντας τις δηλώσεις Μποζικα καταλαβαίνεις πως δεν υοαρχει καμία ελπίδα.
Οι άνθρωποι ζουν στον κόσμο τους. Δεν έχουν δει αριθμητικό πρόβλημα.
Ενα άντε και γαμηθειτε παει να βγει απο το στοματάκι μου αλλα θα το κρατήσω λιγο ακόμα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο άνθρωπος πιστεύει στις επιλογές του. Εγώ απορώ με τον κόσμο, που το βλέπει παράλογο όλο αυτό. Έχετε βρεθεί ποτέ επαγγελματικά, στη θέση του, δηλαδή να πιστεύετε σε κάτι που έχετε κάνει, ενώ οι υπόλοιποι το θεωρούν λάθος;
Εγώ συμφωνώ μαζί με όλους, οτι η ομάδα έχει πρόβλημα αθλητικό και αριθμητικό, κυρίως στους ψηλούς. Στους γκαρντ απ' την άλλη, έχουμε ποιοτικό πρόβλημα.
Όπως πολύ σωστά είπε ο Μποζίκας, πέρυσι όλοι εκραζαν για Ντόρσεϊ, προπερσι για κάτι άλλο, πριν 3 χρόνια για κάτι άλλο και γενικά ο κόσμος κράζει δίχως αύριο. Πλέον στα σοσιαλ διαβάζεις το παραμικρό.
Η ομάδα θα πάρει παίκτη, το δήλωσε κι ο ίδιος ο προπονητής.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Πως το δήλωσε ρε ειπε θα πάρει παίχτη ΑΝ διαπιστώσουν αριθμητικό πρόβλημα
Το πιστεύω στους παίχτες μου απέχει πολύ λίγο από το γίνομαι ξεροκέφαλος και εγωιστής
κλείνοντας τα μάτια στο πρόβλημα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Στο δια ταύτα, ας πούμε ότι σήμερα το πρωί ο κοουτς αποφασίσει πως χρειάζεται δύο παίκτες. Ποιους ακριβώς παίρνει; Το "ας έπαιρνε πριν" δεν είναι λύση καθώς δεν έχουμε DeLorean, θα την είχε αγοράσει ο τρακης.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (15-11-23)
Βασικά από το καλοκαίρι φαινόταν ότι θα υπάρξει προβλημα και ποιοτικό και ποσοτικό.
Οπότε ναι για κάτι που έκανε μπαμ μπορούν να αποδοθούν ευθύνες που δεν έγινε στην ώρα του.
Όσο για το πήραμε όποιον παίχτη θέλαμε που είπε ο Μποζικας δε τον πίστεψε κανείς.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και το εννοεί - δεν είναι λόγια του αέρα: Έχουμε βάλει στόχο να μην αφήσουμε παίκτη χωρίς ομάδα φέτος...
Κάποιοι παίκτες βγάζουν τραυματισμους κάποιοι άλλοι όχι. Φέτος πήραμε 3 επιρρεπής παίκτες και βλέπουμε τα αποτελέσματα. Όσο καλη δουλειά κι αν γίνει, πάντα κάτι θα παθαίνουν
κανεις δεν ειναι στο απυροβλητο. ουτε ο μπαρτζωκας. το τι μπορει να λενε για να καλυψουν οτι τα ποσα που διαθετουν για παικτη ειναι αυτα που δεν τους επιτρεπουν να βρουν καλο παικτη δεν αποτελουν εγγυηση ωστε να πουμε α ενταξει
χτες ο σικμα εβαλε 8 ποντους και ηδη δημοσιογραφοι γραψαν οτι εκλεισε στοματα που τον ειχαμε εκμηδενισει.
αν βαλει διπλασιους με κανενα Λαυριο θα λενε να ο παικταρας σικμα αναγεννηθηκε. και ο μπαρτζω θα χαμογελαει που δικαιωθηκε.
αλλα ολοι μεσα μας θα ξερουμε οτι με Σικμα(μονο) στην ευρωλιγκα δεν πας πουθενα και οτι θα ειναι μαυρη τρυπα στην αμυνα.
και γκαρντ φυσικα θελουμε. αλλα γιατι το θελουμε? η δουλεια δεν γινεται αριθμητικα με τα γκαρντ που εχουμε? ναι γινεται θα σου πει το επιτελειο της ομαδας.
αλλα για να παλεψεις να μπεις 8αδα(λεμε εμεις).μεχρι εκει.
Σορρυ αλλα το επιχειρημα ετσι λεγαμε για τον καναν περσι και για τον πιτερς δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα.
Γιατι περσι αν ο καναν ή ο πιτερς ηταν οι φετινοι πιθανον θα ειχαμε παρει την ευρωλιγκα.
αρα να περιμενουμε του χρονου σικμα(35) και μπραζ να δειξουν πραγματα γιατι στον ολυμπιακο ετσι λειτουργουν οι μεταγραφες. φετος τους παιρνεις του χρονου αποδιδουν.
hang your demons
Δεν μπορούσαν πέρυσι ο Πίτερς και ο Κάνααν να είναι οι φετινοί, γιατί δεν είχαν τα λεπτά συμμετοχής που έχουν φέτος και φυσικά τον αγωνιστικό ρυθμό.
Το βασικό πρόβλημά μας, δεν ήταν ποιοτικό στην αρχή, επειδή δεν είχαμε και ποτέ πλήρη ομάδα για να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα, (αν και τα θεωρητικά είναι πολύ κοντά στο να επιβεβαιωθούν) αλλά αριθμητικό γιατί όλο και κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι έλειπαν με αποτέλεσμα να επιβαρυνθούν περισσότερο αυτοί που έπαιζαν και να διογκωθεί το πρόβλημα με τους τραυματισμούς... Φαύλος κύκλος.
chainsaw (15-11-23)
Αυτό που γράφουμε κάθε 10 ποστ ότι δε μπορεί ο Μπαρτζώκας να είναι στο απυρόβλητο. Γιατί ρε μάγκες πού τον βλέπετε στο απυρόβλητο. Το κράξιμο του αιώνα τρώει, εκτός και αν εννοείτε ότι είμαστε ΟΛΟΙ υποχρεωμένοι να τον κράξουμε.
Ε, αυτό σου λένε.
Bookmarks