Άθλος ο σημερινός. Δε φτάνουν οι απουσίες πριν το ματς, τραυματιστηκε ο Γκος, αποβλήθηκε ο Πιτερς. Γαμησε τα. Με μισή ομάδα. Υπό κανονικές συνθήκες θα είχαμε ήδη καθαρίσει το ματς βάση εικόνας
Πανέξυπνος ο Σικμα έφτασε τα 4 φάουλ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άθλος ο σημερινός. Δε φτάνουν οι απουσίες πριν το ματς, τραυματιστηκε ο Γκος, αποβλήθηκε ο Πιτερς. Γαμησε τα. Με μισή ομάδα. Υπό κανονικές συνθήκες θα είχαμε ήδη καθαρίσει το ματς βάση εικόνας
Έλα βγάλε δύο συστήματα να σουτάρει ο Ησαΐας να τελειώνουμε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δε μας φτάσει κανεις όταν είμαστε ξεροκέφαλοι κ δεν κάνουμε μεταγραφές.
Αλλα οι απουσίες ειναι και μια δικαιολογία…. Με πλήρες ρόστερ τι δικαιολογία θα υπήρχε? Ισως κάποιοι βολεύονται έτσι…
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μήπως να δοκιμάσουμε τον Σολμπάκεν μπας και φανεί χρήσιμος;![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-11-23), Nikolaos_Kokkinos (14-11-23), Paneas (14-11-23)
Ακυρωστε το και αυτό
Έχει χτυπήσει καθαρά στο μοιρό του και λέει στον Μπαρτζώκα να κάνει challenge. Μπράβο μαλάκα Γιαννούλη.
Faithful (14-11-23)
Ντέρμπι το κάναμε πάλι. Ευτυχώς αίσιο τέλος.
Ορίστε το καθάρισε η αιγα.
Χαχα να ο Ιγκνας ρε !
Άθλος το σημερινό και χρήσιμη νίκη αλλά όπως είπε και η Μάργκαρετ το μεθαυριανο θα είναι δέκα φορές μεγαλύτερος άθλος έτσι νοσοκομείο όπου είμαστε
Να δω πως θα παίξουν μεθαύριο. Ψόφιοι είναι.
Ευτυχώς που ο Μπράουν ήταν σε κακή μέρα.
Ισως θα μπορούσαμε να πάμε και εμείς σε πιο ελαφρύ σχήμα με τον Σικμα στο 5 στο τελευταίο δεκάλεπτο, μιας και ο Σορκιν έκανε μεγάλη ζημιά απέναντι στον Φαλ.
Πω ρε φίλε κερδίσαμε
Παρά πολύ χρήσιμη νίκη.
Στο τελος η ομάδα χάνει το 50% τουλαχιστον της αποδοσης. Σήμερα ευτυχώς Κερδίσαμε γιατί πήραμε 2 ριμπάουντ από αυτά που χάναμε όλο το βράδυ. Οι επιθέσεις στα τελευταία 5 λεπτά ήταν τουλαχιστον απαράδεκτες.
Οι λίγοι παικτες που έχουν μείνει τραυματίζονται πολύ εύκολα και οι γεροί ξεζουμίζονται με αποτελέσματα και αυτοί με τη σειρά τους να ξανά τραυματίζονται και η ομάδα να μην τραβάει στο τέλος των αγώνων ή να κάνει μεγάλες κοιλιές στην απόδοση της. Μόνο και μόνο για το λόγο των παικτών έπρεπε να είχαν πάρει παίκτη (παικτες) για να πάρουν ανάσες οι λίγοι που τραβάνε το ζόρι. Αλλά όχι, πεισμα και ξεροκεφαλιά!! Άντε να δούμε που θα βγάλει.
Bookmarks