Faithful (11-11-23), giovanni#10 (11-11-23)
Faithful (11-11-23), giovanni#10 (11-11-23)
Η τεράστια ευκαιρία να παρεις την κούπα ηταν περυσι. Κανεις δεν περίμενε να έχεις ίδιες ελπίδες χωρίς Σασα κυρίως.
Ομως ολοι έλεγαν παμε να το πάρουμε στο Βερολίνο. Όποτε και οι προσδοκίες το καλοκαιρι ηταν για μεγάλες μεταγραφές.
Οκ χώρος Σασα δεν ήμασταν φαβορί αλλα αν επεφτε χρήμα μπορούσες να μείνεις σε πολυ καλο επίπεδο. Το φετινό ηταν λευκή πετσέτα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μιλάτε όλοι λες και έχει τελειώσει η σεζόν. Αν είστε τόσο σίγουροι είμαι βέβαιος πως πληρώνει καλά το να μείνουμε εκτός f8.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Oberon (11-11-23)
Εγώ ως άσχετος από μπάσκετ, σχετικός όμως με τον επαγγελματικό αθλητισμό θα πω κάτι.
Πέρυσι έκανες σχεδόν την τέλεια χρόνια.
Μετά από αυτη τη χρονιά υπάρχουν μόνο 2 επιλογές. Κρατάς την ομάδα σχεδόν ίδια και με μια δυο πινελιές πας άλλη μια χρονιά για την τέλεια σαιζον
Ή, στήνεις την ομάδα από την αρχή με νέους ώστε σε 3 χρόνια να είσαι πάλι στην κορυφή.
Όλα τα άλλα δεν έχουν πετύχει ποτέ, σε καμία ομάδα σε κανένα άθλημα
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι όμως μπορείς να κρατηθεις σε καλό επίπεδο σιγά σιγά και να ξανασηκωθείς όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Αυτό που έγινε όλα αυτά τα χρόνια που μόνιμα μπαίνουμε πλευ οφ.
Δεν ξηλωνεις, ιδίως όταν έχεις χτίσει κάτι, προσπαθείς να κρατηθεις ώστε να βάλεις σιγά σιγά νέες δυνατές μονάδες.
Το μπάσκετ σε αντίθεση με άλλα αθλήματα έχει την ιδιοτροπία ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια ότι δεν μπορείς να κρατάς εύκολα παίκτες. Ακόμα και Ρεάλ να είσαι ο καλός παίρνει τα μπογαλακια του και πάει NBA.
Οι αγγελοπουλοι κανανε δηλωσεις στην εναρξη της Σεζον.και ηταν ξεκαθαροι για τους στοχους. ας μην λεγανε τιποτα. ως φιναλιστ περσι που το εχασες για ενα σουτ και επαιξες μακραν το καλυτερο μπασκετ πας για την κουπα ξεκαθαρα φετος. τι παει να πει εφυγε ο Βενζεκοφ? κοψε τον κωλο σου να αντικαταστησεις το κενο του με αλλους παικτες ή τροπους. και το ηξερες καιρο οτι πιθανοτατα θα φυγει. και οταν εφυγε ο σλουκας(που δεν το περιμενες) ειχαμε πολυ χρονο στην διαθεση μας να τον αντικαταστησουμε και αυτον. πουτσες.
απο κει και περα δεν θελει πολυ αναλυση το θεμα.
η ομαδα το βασικο που επρεπε να κανει ηταν να φερει 2 πολυ καλους παικτες στην θεση βενζε και σλουκα.Αν οχι ισαξιους οχι ρολιστες τουλαχιστον.και με τις κινησεις που εγιναν αχρηστευτηκε στην ουσια και η μεταγραφη μιλουτινοφ. θυμαστε τι λεγαμε για την καλυτερη φροντ λαιν που θα ειχαμε? την βλεπετε καπου εσεις?μας γλεντανε.
γιατι εφερε τον συνταξιουχο που ειναι σχεδον 2 μηνες τραυματιας στο 4 ενω ειχαν φυγει ηδη μπολομποι και μπλακ (και τον μπραζντεικις που ο μακ κισικ με ενα ποδι ειναι 2 κλασεις ανωτερος). ετσι ο Μιλουτινοφ δεν παιζει ως ενα πολυτελη οπλο στην ομαδα μας αλλα ξεζουμιζεται για να καλυπτει τα τεραστια κενα ποτε αυτος ποτε ο φαλ. με αποτελεσμα ο Μιλου να παιζει και τραυματιας εν αναγκη.
μαθηματικα η ομαδα παει να χασει απο τραυματισμο και επιβαρυνση και αλλο παικτη. Μιλου Γουοκαπ υποψηφιοι.
και επιθετικα στην περιφερεια ενα οπλο εχουμε τον Καναν. ο οποιος αν τον μαρκαρουν καλα τελειωσε, βγαινει εκτος. οποτε βαφτιζουμε ηγετες στην επιθεση γουοκαπ και γκος που ουδεποτε στη καριερα τους ηταν ουτε θα γινουν. Γι αυτο φωναζουν καποιοι και για αποκτηση κομπο γκαρντ.που θα βοηθουσε σημαντικα και στο σκοραρισμα αλλα και στον χειρισμο.
εγω αισθανομαι οτι κοουτς και διοικηση εχουν βαλθει με το στανιο να αποδειξουν οτι η γνωστη φιλοσοφια τους (συμφωνουνε και τους συμφερει αυτη) μπορει να πετυχει ακομα και τωρα. με αυτα τα χαλια. και ειναι διατεθιμενοι να παει στραφι η χρονιά προκειμενουν να μην αλλαξουν πλευση.
μπορει να κανω και λαθος. η συνεχεια θα δειξει.
hang your demons
Ξανασημειωνω ο Μπαρτζώκας είπε πως του έλεγαν συνεχώς να πάρει παίκτες και ακριβούς οπότε δεν βλέπω τι λάθος κάνουν οι Αφοί. Ή θα τον εμπιστεύονται ή θα τον καπελλωνουν ή θα τον διώξουν. Εκτός αν είναι ψεύτης που δε νομίζω.
Ε είπαμε όλο το σιχτιρι τότε θα το φάει αυτος για την ξεροκεφαλιά του
Η ομάδα παίζει με 2 ψηλούς. Ξαναλέω Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 2 ΨΗΛΟΥΣ…!
Άλλωστε το θεμα δεν ειναι αν φταίνε οι ΑΦΟΙ ή ο Μπαρτζωκας αλλα το αποτέλεσμα που βλεπουμε και η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.
Ειναι αδιανόητο ο βαζελος να φέρνει Ναν κι εσυ ακόμα να λες μένουμε όπως είμαστε.
Αν θέλετε να το πάρουμε σε vs με τον βαζελο , καθώς Ευρωλίγκα δε πρόκειται να διεκδικήσουμε, εγώ βλέπω οτι έχουν πλεονέκτημα απέναντι μας. Μονο στο 3 πονάνε τωρα αλλα με Χουαντσο κι όταν γυρίσει ο Παπαπετρου δε θα έχουν ουτε εκει κενό.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για μένα είναι σημαντικό να μην παίρνει η μπάλα κάποιον που δεν φταίει. Εκτός και αν πούμε ότι φταίνε που δεν τον έδιωξαν. Γιατί καπελλωμα δεν πρέπει να γίνεται σε κανένα προπονητή.
Δεν λες κατι παράλογο σκέψου ομως οτι κάποτε οι ΑΦΟΙ «καπελωσαν» Ντούντα για να μείνει ο Σλούκας.
Ολοι άνθρωποι ειναι και κανεις δεν ειναι αλάνθαστος, αν το μυαλό του κοουτς στην προσκείμενη έχει κολλήσει δεν ειναι κακό να υπάρξει και μια «πίεση». Άλλωστε σε μια οικογένεια γίνονται αυτά.
Προφανώς ο κοουτς πονάει να βλέπει την ομάδα να σέρνεται. Οι άνθρωποι ομως βγάζουμε και εγωισμό βγάζουμε και ξεροκεφαλιά ολα μές το παιχνίδι ειναι. Στη ζωή. Ζητάμε λοιπόν να επικρατήσει η λογική και η ομάδα να ενισχυθεί γιατί πονάει. Κι όταν γυρίσουν οι τραυματίες ακόμα θα πονάει, δε θα λυθεί κατι.
redbaron (12-11-23)
Σωθηκαμε συντροφοι! Ο Σικμα βρισκεται στην αποστολη για το αυριανο ματς με την Μακαμπι.Ο Μακ Κισικ ακολουθει το προγραμμα της ομαδας χωρις επαφες
Ανέπαφο πρόγραμμα; Παίρνει και voucher;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
σημερα ειπανε οτι περιμενουν τον Πετρουσεφ. εντωμεταξυ ουτε στην G league που πηγε δεν παιζει ο ο πετρουσεφ. τι στο διαολο κανει εκει.
Αντε ελα στον θρυλο γιατι θα μας φορτωσουν κανεναν απο Eurocup.
hang your demons
Δύσκολο ματσακι σήμερα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και θα ήταν μια ανάσα αν κερδίσουμε.
Με ένα τεσσάρι, με ένα σέντερ και ένα ερωτηματικό στη δωδεκάδα, η λέξη "θαύμα" περιγράφει καλύτερα την κατάσταση...
Ενα μονο ερωτηματικο; Βαλε δυο καλυτερα. Συν τον Λαρεντζακη που ειναι μια κατηγορια μονος του!
Κανονικά, θαυμαστικό είναι γιατί τα πτώματα είναι τεντωμένα...
Bookmarks