Εγώ σπίτι ήμουν μη με κοιτάτε.
Το έργο είναι γνωστό φέτος!!
Είτε ξεκινάμε καλά και στρώνουμε μετά είτε χάνουμε και το γυρνάμε.
Στο τέλος αυτό που θα λέμε πάντα είναι πως είναι κουρασμένοι γιατί παίζουν 6-7 άτομα!!
Εγώ σπίτι ήμουν μη με κοιτάτε.
panahs7 (09-11-23)
Ο Μιλου έπαιζε με σπασμένο δάχτυλο λεει δε μας λέει όμως γοατι έπρεπε να παίξει ο μιλου με σπασμένο δάχτυλο και τελικά 38 λεπτά ο Φαλ ξέρω γω
Μήπως γιατί άφησε την ομάδα με 4 ψηλούς κ ο ένας που έφερε ήταν σαπακι???
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
το καραβι γερνει επικινδυνα και ο καπετανιος δεν λεει να βαλει μυαλο. παει με τους μουτσους να περασει το τριγωνο των βερμουδων.
Καπετανιο παρε 2 αξιωματικους καταστρωματος γιατι μας βλεπω παρεα στον τιτανικο/
hang your demons
Faithful (10-11-23)
Όχι μόνο ηγέτης θα ήταν ο Κωστάκης σε αυτή την ομαδα, αλλά θα έπεφτε το hero ball σύννεφο. Βιάστηκε όμως ο βλακας
Το θλιβερό είναι ότι είχαμε φέρει το ματς στα μέτρα μας και όμως καταφέραμε να το χάσουμε. Δεν ηταν απλα ενα κακο βραδυ. Όλα τα δομικά προβλήματα βγήκαν στην επιφάνεια.
Faithful (10-11-23)
Ρε συ να κερδίσεις ματς 18π με 6 παίχτες αντε 7 εκ των οποίων 1 5αρι κ 1 4αρι είναι πολύ δύσκολο
Ο φαλ έκανε 2 μαλακιες στο τέλος γτ είχε κάψει φλατζα
Η ομαδα έκοψε τη διαφορά με τριποντα κ λίγη ενέργεια όσων είχαν.. απόθεμα. Μετά για σερί επιθέσεις δε μπορούσε να σκοράρει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
maniak7 (10-11-23)
Να το κλέψουμε πήγαμε και το δίκαιο ήταν που χάσαμε. Ειλικρινά ελπίζω να επιστρέψει ο Σίκμα, να αποφασίσει ο Μπι ότι δεν του κάνει να τον αλλάξει πριν τον σχολάσουν.
Το καλό είναι πως έχει και play-in φέτος οπότε υπάρχει λίγος περισσότερος χρόνος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
αυτο το να τον δει τον Σικμα ο Μπαρτζωκας και μετα να αποφασισει δεν το καταλαβαινω πραγματικα. ειμαστε τοσο χαλια που ακομα και μια μικρη βοηθεια να δωσει δεν θα φτουραει. Δεν ξερει τι παικτης ειναι δηλαδη.τι μπορει να δωσει και ποιο ειναι το ταβανι του? η αλμπα ηταν και για μεχρι εκει ηταν.
πεταμενα λεφτα στον Σικμα και στον Μπραζντεικις και καθομαστε να περιμενουμε να δουμε αυτους τους δυο να μας βγαζουν απο το γκρεμο.
αν πρεπει να φυγουν καποιοι για να ερθουν καποιοι πολυ ικανοι αυτους τους δυο θα αλλαζα. θελει τολμη αποφασιστικοτητα να διορθωσεις τα λαθη που εσυ εκανες.γιατι ετσι παραδεχεσαι ανοιχτα οτι ηταν λαθη
hang your demons
Faithful (10-11-23), giovanni#10 (10-11-23)
Ε ούτε κι εγώ το καταλαβαίνω αλλά δεν είμαι εγώ ο Μπαρτζώκας. Αυτός είναι έτσι νιώθει έτσι κάνει με τα καλά του και τα κακα του όσες φορές και να το πούμε δεν θα του ιδρώσει το αυτί.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Άσχετο, επειδή χτες μετά τη λήξη δεν είχα όρεξη να δω σχόλια, πήρατε χαμπάρι τί έγινε στην τελευταία επίθεση; Ξέρω τί έγινε απλά δεν είδα να γράφει κάτι κανεις εδώ και μου φάνηκε περίεργο.
Αυτό ήταν τεχνική ποινή στον Ιβάνοβιτς ή μάλλον σε αυτόν που πάτησε γραμμή, αλλά άμα έχεις βύσμα διάβαινε.
περασε στο ντουκου αυτο στο τελος γιατι ημασταν πικραμενοι με την εικονα της ομαδας. παμε χαλια που παμε,μας βαζει και ο καθε απιθανος μπαζερ μπιτερ εχουμε και την διαιτησια να μας τσακιζει σε τετοιες φασεις
απο που να το πιασεις...
hang your demons
drizzt (10-11-23)
Το ντεφορμαρισμα και η κουραση βασικων παικτων ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο την ελλειψη εκτελεστων, 2αριου κλπ. Απλως λογω της ελλειψης ενος τετοιου παικτη, το προβλημα διογκωνεται κι αλλο. Αν ολοι ηταν σε καλη κατασταση, ισως να μην φαινοταν καν σε βατα ματς οπως το χθεσινο.
Αντικειμενικα μιλωντας, δεν ειναι παραλογο ή ασυνηθιστο να βγαζει προβληματα μια ομαδα που 2 χρονια σερι φτανει στο τελος. Δεν ειναι ρομποτ οι παικτες. Ομαδες οπως η Ρεαλ και η Μπαρτσα εχουν 12 παικταραδες, οποτε καπως τα καμουφλαρουν. Και αν στραβωσει κατι, φερνουν ο,τι καλυτερο κυκλοφορει απ'εξω
Το δευτερο θεμα φυσικα ειναι η τρυπα στο 4-5. Χιλιες φορες να μεναμε με Μπολομποι, Μπλακ παρα να ερχοταν ο Μιλου. Δε βγαινει ολοκληρη σεζον με 2 βαρια κορμια.
Faithful (10-11-23)
Όσο δεν βάζετε πλάνα με Mrs γουοκαπ μην περιμένετε νίκες
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαίνεται πως ο Μιλου απλά όντως προέκυψε αλλά και πάλι κάνεις δε μας εμπόδιζε να πάρουμε και τρίτο ψηλό.
Ας είχαμε παραπάνω ξένους, και?
Επίσης είμαστε η χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης, συγχαρητήρια στους υπεύθυνους
Επίσης πόσο παιχταράς είναι ο Μητογλου???
Σπουδαίο να έχεις τοπ Έλληνα στην ομάδα σου και μάλιστα παίχτη που μπορεί να καλύψει 2 θέσεις και να παίξει με ψυχη
chainsaw (10-11-23)
μετα απο 2 χρονιες καλυτερου μπασκετ και ευρωλιγκα για ενα σουτ περιμενεις το τελικο μπουστ για να φτασεις κορυφη. και αντι γι αυτο ειδαμε να πηγαινουν την ομαδα 10 βηματα πισω. το ενα λαθος μετα το αλλο. καταστροφικος σχεδιασμος και επιλογες. σαν να δωσαν μια στην καρδαρα με το γαλα και το χυσανε ολο.
hang your demons
Bookmarks