Και ο Πιτερς
Mαλακιες. Επιθεση 0. Που ειναι ο Γουοκαπ;
Και ο Πιτερς
Ο Λαρεντζακης χεσμενος ειναι; Καμια πρωτοβουλια
Γιατί σουτάρει ο Ουοκαπ??
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
5 λεπτά χωρίς πόντο, καλά κρασιά.
Ληξτο
Πριν ο μαύρος σκόραρε ανενόχλητος γαμω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πολυ χαμηλό ταβάνι φέτος, με 6-7 παίχτες δεν προχώρησε κανεις.
Deja vu Γιουλ γαμώ το μουνί τους γαμώ.
Gtakis (09-11-23)
Έλα ρε μαλακα έλεος.. δεν μας θέλει κιόλας
ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΑΜΩΤΟ
Τι παίχτηκε τώρα; Τι πουστιά έχει κάνει ο ψαράς του Ανακόντα;
Τζαμπα ηττα. Στο 72-71 ειχαμε 2 φορες την ευκαιρια να παμε σε δευτερευοντα αιφνιδιασμο και κρατησαν την μπαλα για μεγαλη επιθεση. Λες και δεν εβλεπαν οτι δεν μπορουμε να σκοραρουμε με τιποτα.
Faithful (09-11-23)
ολοι αγαπαμε την ομαδα και τον μπαρτσωκα , αλλα πλεον δεν ειναι επιπεδου τελικων ευρωλιγκας ουτε 16αδας και οσο και αν σεβομαι την προστασια που προσφερει στους παιχτες του μεχρι να γινουν καλα θα εχει χαθει η χρονια
Κακή ήττα.
Όλα θα τα περάσουμε φέτος .. υπομονη
Bookmarks