Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρδελο. Θλίψη.
Sent from my iPad using Tapatalk
Σορρυ ξέφυγα!!
Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρδελο. Θλίψη.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πωπωπω τι ομαδάρα έφτιαξαν τα γατόνια με τον κοουτς που ποτέ δεν κάνει λάθη!Προαστιακός για φάιναλ φορ αρκεί μην κλέψουν τα καλώδια οι κατσίβελοι!
Ακομα και περυσι σε πολλα ματς η second unit μας ειχε πολυ ασχημα αποτελεσματα στο δευτερο δεκαλεπτο. Ναι, με τον Σλουκα μεσα. Αν σκεφτουμε κιολας οτι αντι του Πιτερς τωρα εχουμε τον κανενα, καταλαβαινουμε τι συμβαινει.
Η ομάδα ειναι πλήρης πόσους παίχτες να διαχειριστεί ο κοουτς
Ευτυχως που έκλεισε τον Γκος Ιούνιο μήνα και δε μας τον πήρε κανας άλλος
Ευτυχως που δεν μας έπιασαν κότσους να δώσουμε τίποτα 2Μ για ψηλό ενώ μπορούσαμε να τη βγάλουμε τσάμπα
Δοξα τω θεω που πήραμε το θωρηκτό Μπραζντεκις
Δοξα τω θεω που κοιτάμε τον πάγκο μας κ βλεπουμε τον λαρετζακη και τον Λούντζη
Σας ξορκίζω μη τυχον πάρετε κάναν παίχτη που να τη βάζει στο καλάθι θα ειναι υπερβολή
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
maniak7 (09-11-23)
giovanni#10 (09-11-23)
Η μέρα της μαρμότας
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
drizzt (09-11-23)
Πα να παίξω ανατροπή
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Παπάρια άκυρο μόνο 2.80.
Το μόνο καλό είναι που στο Tapatalk σε αυτό το θέμα εμφανίζεται thumbnail το μωρό.
Α ρε Ησαια παικταρα. Πόσες μαλακίες έχουν πει οι προπονητές του πληκτρολογίου και των σοσιαλ για σένα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Πραγματικά δεν μπορώ αυτό το τρενάκι φέτος!! Μια πάνω μια κάτω!!
Βοηθα την ομάδα ρε κοουτς, πάρε ένα δυο παικτες να τελειώνουμε!!
maniak7 (09-11-23)
Πάλι θα ερημώσει το φόρουμ γαμώτο.
Ο Μιλουτινοφ δεν παίζει;
Γκος για φάπες
Κάνα πόντο θα βάλουμε ρε παλουκάρια; Τι λέει;;
Πίτερς αγνοείται
Bookmarks