chainsaw (09-11-23)
chainsaw (09-11-23)
Στη συνέντευξη είπε πως έγιναν κάποιες πολύ υψηλές προτάσεις αλλά δεν έκατσε. Είπε επίσης κατηγορηματικά πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους αφους και οτί αυτοί μάλιστα του λένε συνεχώς να πάρει ακριβούς παίκτες αλλά αυτος θεωρεί λάθος να πληρώσει κερατιάτικα. Εγώ προσωπικά το Μπαρτζώκα ψεύτη δεν τον θεωρώ οπότε δεν δέχομαι ότι αυτός κάνει χατήρι στους αφους.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (09-11-23)
Λες να μας ντρέπονται;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
το ζητημα δεν ηταν να παρει παραπανω παικτες και να μην ξερει πως να τους διαχειριστει. αλλα να καλυψει εξαρχης και επαρκως τα κενα βενζε και σλουκα.αντι γι αυτο πηρε τον Σικμα και τον μπραζντεικις που παιζει εκει που παιζει ο μακ κισικ ενω υποτιθεται εψαχνε γκαρντ (Τζειμς και Ναν) με βαση τα λεφτα που εδινε οπως μας ειπε.
τωρα βεβαια ψαχνει την αγορα για 4-5αρι. αν δει οτι δεν δουλευει η φαση το γεναρη θα παρει και γκαρντ.
στην ουσια για μενα ο μπραζντεικις ηταν αχρειαστος απο την στιγμη που εχεις μακ κισικ και παπ (αλλα και πιτερς) στο 3.και υπολογιζει τοσο πολυ τον μακ κισικ οπως λεει.
ενα κομπο γκαρντ θελαμε και ενα 4αρι που να μπορει να δωσει βοηθειες και στο 5. και οχι τον Σικμα.
hang your demons
Faithful (09-11-23)
ΓΑΝΩ το κεφάλι άου ρε Μπαρτζωκα που άφησες την ομάδα χωρίς αθλητικό ψηλό ΓΑΜΩ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
maniak7 (09-11-23)
maniak7 (09-11-23)
Συγχαρητήρια και σήμερα σε Αφούς και Μπαρτζώκα για το αποκρουστικό έκτρωμα που δημιούργησαν!
giovanni#10 (09-11-23)
Με βάση τους μ.ο όποτε παίζει ο Λαρεντζάκης, ο Ολυμπιακός είναι στο -17.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
chainsaw (09-11-23)
Πω ρε φίλε ο Γκος δημιουργικά ειναι λίγος όχι αστεία.
Ωραία άμυνα κοουτς!!
Εντάξει έγιναν ωραίες δηλώσεις ομως.
Μόλις μπει ο Σικμα κ ο Σακ θα γίνουμε ομάδα φ4.
giovanni#10 (09-11-23), maniak7 (09-11-23)
maniak7 (10-11-23)
Ουοκαπ χωρίς Σλουκα είναι άλλος παίχτης έχει κλασει πάνω του.
Ο Γκος είναι συμπαθητικοκαλος αμυντικός, μπροστά παίρνει πρωτοβουλίες αλλά είναι πολύ φτωχός δημιουργικά και οργανωτικά.
Καλα Μπραζντεκις ήταν τρολ μεταγραφή, Λαρεντζακης για σφαλιάρες, γενικά καμία ελπίδα εκτός του Πιτερς μέχρι να βγει με καμία θλάση οφφ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ντροπή ρε ντροπή, ένταξη δεν μπαίνουν τα σουτ, τουλαχιστον Πηδήξτε να πάρετε ένα ριμπάουντ ρε μαλακες. Σας γαμάνε μες στο σπίτι σας!! Πηδάνε από πάνω σας αχρηστοι
Τρένο πάμε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks