chainsaw (08-11-23)
chainsaw (08-11-23)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Oberon (08-11-23)
Εμείς έχουμε Σικμα...
Oberon (08-11-23)
Όταν ξυπνήσει το θεριό ο Σικμα θα τους διαλύσουμε όλους.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν παίξει ο Σίκμα, θα διαλυθούνε όλα και δεν θα έχει σημασία τί θα γίνει αν θα είχαμε αντίπαλο να παίξουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θα ερθουν τα υστερα του κοσμου!!
Κάποιος να συνεννοηθεί παιδιά, πώς θα τα παραλάβουμε μόνο...
Τώρα που χάνει Χουάντσο, το κόβεις απίθανο;;;
Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν σοκαρίστηκε ο Μπαρτζωκας από την εικόνα του Σικμα στα λιγα ματς που έπαιξε. Φαντάζομαι ότι θα ήταν ο πρώτος που θα ζητούσε αντικαταστατη του, αν πίστευε ότι είναι παλαιμαχος και δεν μπορεί να προσφέρει καθόλου.
Οι σημερινές δηλώσεις του στην media day για το ματς με την Μπασκόνια δείχνουν ότι προκειμένου ο άνθρωπος να αυτοεπιβεβαιωθεί θα μας ρίξει στον γκρεμό
Εγώ που τη διάβασα δεν είδα καμιά αλαζονεία. Και πολύ λογικά μου φάνηκαν αυτά που είπε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Sdna διαβάζεις εσυ; Μόνο αυτοί πιστεύουν οτι ειναι αλλαζονας.
Δηλαδή θεωρείς ότι δε θέλει να πετύχει η ομαδα και να αποφύγει κράξιμο και τις δυσκολες στιγμές; Παρακαλούσε ο Μιροτιτς να έρθει με ψίχουλα και ο κοουτς ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του με τα λιμά για να δείξει πόσο μάγκας είναι
Παντως αυτό που ειπε ο κοουτς με τους μισθούς και τις ισορροπίες στην ομαδα είναι λιγάκι ουτοπικό. Δηλαδή τα 2,2 που θα έπαιρνε ο Βεζενκοφ, αν έμενε, θα ήταν αποδεκτα, ενω αν τα έπαιρνε κάποιος άλλος δε θα ήταν;
Γενικά μια από τα ίδια ακούσαμε
Δίναμε τρελά πόσα άλλα δε μας ήθελε κανείς γι αυτο δώσαμε 500κ για 4αρι και δεν πήραμε γκαρντ σκόρερ
Περιμένει επίσης να δει την ομάδα... λες και θα μπει ο Σακ μετά από 2 μήνες απουσίας και θα γράψει νούμερα βεζενκοφ ξέρω γω
Η λες κ ο Σικμα θα λύσει το πρόβλημα αθλητικοτητας
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (09-11-23)
Εγω θα περιμένω το τέλος της regular της ευρωλίγκας να δούμε που θα τερματίσουν οι φουκαράδες οι αφοι και που ο γκουβαρντάς ο Τράκης που μερικοί γάβροι κοντέβουν να τον κάνουν είδωλο.
Γιατι πρέπει να βάλουμε τον τρακη στη κουβέντα τωρα?
Δε μιλάμε για τους τελικούς της α1...
Δλδ αν πατώνει ο τρακης και πατωναμε κι εμείς θα ήμασταν ευχαριστημένοι?
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απο τον Μιροτιτς , τον Τζειμς και τον Ναν που φαινεται οτι τους θελαμε τελικ ακαι ειχαμε κανει κινηση πηγαμε σε Σικμα και μπραζντεικις.
μαλλον ο Μπαρτζωκας εκανε το χατηρι στους Αφους και οχι το αναποδο.
και τιθεται και ενα ερωτημα. εφοσον υπολογιζει τοσο πολυ στον Μακ κισικ γιατι αγορασε στην ιδια θεση τον Μπραζντεικις?
ειμαστε + 1 παικτες απο περσι ποσοτικα αλλα σε ρολιστες. οχι σε βασικα γραναζια.
hang your demons
Bookmarks