Μαλλον ο κοουτς πηρε αποφαση οτι παικτης Λαρεντζακης δεν υπαρχει. Μονο για Α1 και λυση αναγκης στην ευρωλιγκα
Προσωπικα δεν ειδα καποια κουραση παντως. Μια χαρα βγηκε το ματς. Χασαμε στις λεπτομερειες
Μαλλον ο κοουτς πηρε αποφαση οτι παικτης Λαρεντζακης δεν υπαρχει. Μονο για Α1 και λυση αναγκης στην ευρωλιγκα
giovanni#10 (02-11-23)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αυτο ειναι το ταβανι της ομαδας. θα κυνηγησουμε 10αδα - 8αδα. δεν μπορουμε παραπανω. καποια δυσκολα ματς θα τα κερδισουμε στο ποντο μπορει.
αλλα θα κλαταρουμε στα περισσοτερα. ηδη το μισο ροστερ χρησιμοποιειται.
θελει 2 παικτες η ομαδα και καποιες αποχωρησεις. παικτες για βασικους πυλωνες. οχι ρολιστες. πηξαμε στους ρολιστες. θελουμε εναν σκορερ και ενα 4αρι.
ολα τα αλλα που λεμε μεταξυ μας το παλεψε η ομαδα, διδακτικη ηττα και εδειξε καλα σημαδια ειναι οσα κοροιδευαμε περσι στους βαζελους.
η ομαδα για να δει Φ4 και οχι να τερματισει 9η θελει προσθαφαιρέσεις.
hang your demons
Faithful (02-11-23)
Για μένα ο στόχος πάντα είναι 8αδα. Μακάρι να δείξει κάτι διαφορετικό στη συνέχεια ή να ανεβάσει το ρόστερ αλλά και να μη γίνει δε χάθηκε ο κόσμος. Έχει πάνω και κάτω παντού και όλοι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
για 8αδα θα παλεψουμε ετσι οπως ειμαστε.και μπορει να μην μπουμε.
η ομαδα εχει μεινει αβοηθητη. απο υλικο. και εχουν γινει λαθος επιλογες. οταν πας πηγη και δεν πινεις νερο περσι βοηθας την ομαδα να πιει την επομενη.
και αμα δεν μπορεσει οκ τουλαχιστον εχουμε κανει οτι πρεπει για να τα καταφερουμε.
εδω ομως η ομαδα αγκομαχαει και φωναζει για ενισχυση. και το φωναζει τωρα στην αρχη. ας παρει αυτη τη βοηθεια και αμα δεν τα καταφερουμε ε δεν τα καταφεραμε...
hang your demons
Έγινε επίσημη διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα για φάουλ στον Γκος στην τελευταία επίθεση.
Το ότι ο Μιλου έπαιξε με ενεση κι ότι μιλάμε για "ηρωισμους" παιχτών ελπίζω να χτυπάει καμπάνες οχι καμπανάκι.
Η αλλοίωση αποτελέσματος από εκεί κ πέρα ήταν ολοφάνερη αλλά δε πρόκειται να αλλάξει κάτι. Στο ίδιο έργο θεατές.
Αν η ομάδα είχε 2 παίχτες από τι πάνω ράφι θα το έπαιρνε αέρα το ματς.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Επίσης ο Ουοκαπ έχει αρχίσει τραγικά τη σεζόν, επιθετικα κυρίως.
Θα δειξει αν λύγισε από το "είμαι πρώτο βιολι" ή αν είναι θέμα κούρασης
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχουν πολλά προβλήματα που δημιουργούνται απ' την έλλειψη παικτών κι απ' τις απουσίες.
Ο Μπραζντέικις είναι ακόμα εκτός ροτεισον. Δε γίνεται να παίζει τόσο λίγο, γιατί δε θα μπορέσει ποτέ να γίνει ένα με το σύνολο και την ομαδα. Χθες ήταν πολύ καλύτερος αμυντικά, απ' τα προηγούμενα ματς.
Ο ΜακΚισικ λείπει, κι έχουμε εξηγήσει πολλές φορές το γιατί.
Το overdribbling του Γουοκαπ είναι τραγικό. Παίρνει επίσης πολλες επιθέσεις πάνω του, ενώ βάσει λογικής, δε θα έπρεπε.
Δε γίνεται να παίρνει τις φάσεις πάνω του για να τελειώνει όλα τα παιχνίδια, ο Γκος. Η ομάδα έχει ίσως τον καλύτερο γκαρντ - σουτέρ στην Ευρωλίγκα και δεν τον αξιοποιεί. Ο Κανααν παίρνει πολλά σουτ μέσα απ' το σύστημα της ομάδας και κάποια λόγω των εκτελέσεων του στο transition. Όλα αυτά όμως, είναι είτε στην πρώτη περίοδο, είτε πριν απ' την τέταρτη περίοδο. Δεν έχει δώσει καμία ευκαιρία η ομάδα, στον καλύτερο σκόρερ της, να σκοράρει. Βάζει 15 πόντους σβηστά, παίζοντας εξαιρετική άμυνα, αλλά εμείς στο τέλος δίνουμε την μπάλα στον Γκος και τον Γουόκαπ.
ΥΓ1. Δεν είναι πρόβλημα τα σουτ των αντίπαλων πενταριων. Ο Πλαις, ο Παπαγιάννης, ο Σανλι και κάτι τέτοιοι, αν δεν είχαν σουτ, δε θα έπαιζαν μπάσκετ. Αυτοί έχουν πλεονέκτημα μακριά απ' το καλάθι, με πιθανότητα να σκοράρουν, περίπου στο 30% στην καλύτερη. Κοντά στο καλάθι έχεις πάνω από 60%. Μη λέμε μαλακίες για να δείξουμε οτι η ομάδα θέλει 4αρι. Άστοχα σχόλια. Κι ο Μπουρούσης σουταρε τρίποντα κι ο Μπατίστ με τον Πέκοβιτς ακόμα γελάνε.
ΥΓ2. Η ομάδα με τον Φαλ παίζει σε διαφορετικό στυλ και θυμίζει την περσινή, όσο μπορεί. Δίνει διαφορετικά πράγματα απ' τον Μιλουτινοφ. Καθόλου άσχημα δεν έχει ξεκινήσει τη σεζόν. Δεν είναι όλα στατιστικά. Ένας παίκτης με την παρουσία του και την ικανότητα του, ανεβάζει τους συμπαίκτες του απλά που υπάρχει στο παρκέ.
ΥΓ3. Η ομάδα θέλει απαραιτήτως έναν F/C. Αν έχεις χρήμα, κοιτάς το ΝΒΑ. Αν όχι, πας στην ΤΣΣΚΑ, μιας και δε γίνεται να πάρεις παίκτη από Ευρωλίγκα, και φέρνεις έναν ακόμα πρώην. Ο Ζαν Σαρλ είχε αυτό τον ρόλο κι ήταν υποδειγματικός.
ΥΓ4. Φέρ τε Μπέικον.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
mankap (03-11-23)
Πως όμως να πάρει προσπάθειες ο Κανααν; Έτσι είναι τα ματς στα τελευταία λεπτά. Χώροι ελάχιστοι, πολύ πίεση. Δυσκολα μενει ελευθερος παικτης. Αν ο παίκτης δνε έχει προσωπική φάση ή αν δε βρίσκονται 2 τετοιοι στην 5αδα, ώστε να φοβηθεί η άμυνα, να ανοίξει και να εκτελεσει καποιος αλλος, δύσκολα τα πράγματα. Ο γκος μπορεί να πάρει προσπαθείες αλλά η άμυνα δεν τον τρέμει. Άλλος δεν υπάρχει.
Ο τελικός με την Ρεαλ ήταν ιδιάζουσα περίπτωση. Με 2 πάσες έμενε μόνος του στη γωνία μιας και η Ρεαλ έπαιζε ζώνη.
Εντωμεταξύ ο Κανααν δε σκοράρει ποτέ με κοψίματα. Τον εχω παρατηρησει. Σχεδόν πάντα κάνει κίνηση υπερβολικά νωρίς. Π χ όταν παίρνει την μπάλα ο Φαλ στο ποστ και αυτός ξεκινάει από τη γωνία
Όπως είπε και ο Ιωάννου τώρα που άκουσα που πετάχτηκα δυο λεπτά με το αυτοκίνητο: "Έγινε φάουλ στην τελευταία φάση αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, οι ομάδες δε στέκονται σε αυτά, η ζωή συνεχίζεται..."
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εννοείς δηλαδή οτι ο Κανααν δεν είναι καλός στο iso; Εγώ σου λέω το αντίθετο, οτι είναι με χαοτική διαφορά, ο καλύτερος στην ομάδα. Αν ο Κανααν ήταν και ισάξιος δημιουργός, η ομάδα πιθανόν να έπαιρνε Ευρωλίγκα πέρυσι και φέτος. Ο παίκτης αδικείται ξεκάθαρα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
maniak7 (03-11-23)
Faithful (03-11-23)
Bookmarks