Καλή η ομάδα, βελτιώνεται. Θέλουμε τεσσάρι και θα είμαστε πάλι σούπερ.
Αψυχολόγητη η είσοδος του Μιλου
Μπαρτζωκα καληνύχτα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλή η ομάδα, βελτιώνεται. Θέλουμε τεσσάρι και θα είμαστε πάλι σούπερ.
Du3lisT (02-11-23)
Όχι έτσι ρε μαλακες όχι έτσι.
Μας φτιάχνετε και τα γαματε όλα με χαμένο λειαπ.
Κάτσε θα κάνουν login τώρα πάλι κάτι άκυρα accounts να μας πουν για ξεφτίλα.
Du3lisT (02-11-23)
Βιαστηκε ο Μιλου και πηδηξε νωριτερα. Σκατα. Υπο κανονικες συνθηκες θα εκανε ανετο φολοου ή καρφωμα
ο μιλου ηταν τραυματιας , κουτσαινε σε ολο το ματς , πληρωνουμε τον σικμα και τον λιθουανο , τουλαχιστον η ομαδα εδωσε την ψυχη της
Ο Φαλ δε θα αφηνε το πουτανακι του να σκοραρει τοσο πολυ. Κριμα
Faithful (02-11-23)
Αυτή η γαμημενη τη συνεργασία Γκος -Μιλου, αφού ούτε πριν βγήκε, δυο τρεις φορές πήγαν να την στήσουν και δεν ..
Ο Μιλου είναι κομμάτια ούτε να πηδήσει δεν μπορεί. Κάνε πάσα έξω να κανείς ένα σουτ και αν το πάρεις το πήρες, τουλαχιστον θα το είχες προσπαθήσει και στα παπαρια σου. Τι πηγές δηλαδή για την ισοπαλία και λιποψύχησες ;
Ας συμφωνήσουμε ότι δεν πειράζει αλλά είναι πολύ κρίμα!!
Garret (02-11-23)
Χάλια.
Όχι για το αποτέλεσμα, δεν έχω άποψη. Διάβασα 120 ποστ και δεν είδα μια φώτο
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε αυτοκτονικές τάσεις φέτος, ΑΛΛΑ...
μας παίζουν 100-0 τα κοράκια πολλές φορές ρε, απίστευτα πράγματα.
Το γεγονός ότι με τις ελλείψεις που έχουμε, γυρίσαμε από -16 και στο τέλος ουσιαστικά το χάσαμε μόνοι μας, είναι θετικό.
ΑΛΛΑ... το επίσης γεγονός ότι στο 44-31 που χαναμε, ειχαν 93% στα 2ποντα αυτοι με 14/15 σουτ ηταν...αδιανοητο. Τα τελευταία 15 λεπτά είδα, λογικά παίζαμε άμυνα με τα μάτια στην κυριολεξία στο 1ο ημίχρονο.
Λογικό να τα φτύσουμε μετά, ειδικά απ τη στιγμή που παίζαμε με ...7 παίχτες όλο το 2ο ημίχρονο.
flessanto (02-11-23)
Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο. Ο Λαρεντζάκης τι έγινε?
Γιατί στο διάολο δεν μπορεί να βγαίνει τελευταία επίθεση τρίποντο ο κανααν σε αυτά τα ματς;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks