Διαδέχτηκε τον διάδοχο του Αταμάν;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Ναν οπως και αλλοι απο NBA θα καταληξει ευρωπη και μεις δεν ακουγομαστε καν οτι μπορει να θελουμε καποιον.
Ηδη νεο προβλημα με Καναν που εχει γριπη.ο σικμα και ο μακισικ ακομα τραυματιες και δεν κουνιεται φυλλο για μεταγραφες και αντικαταστασεις.
καλα θα παει αυτo. εχουμε κανει 2 νικες με τα χιλια ζορια στην ευρωλιγκα και εχουμε δει οτι εχουμε ολοφανερο προβλημα στο σκοραρισμα.
ο κοουτς περιμενει αδικως να δει την ομαδα ολοκληρη με τοσους τραυματισμους και ακομα και αν την δει δεν θα αλλαξουν πολλα.
το λεω τωρα γιατι θα τα δουμε μπροστα μας. η ομαδα θελει 2 παικτες. ο ενας στην θεση του Σικμα. αλλιως μεροδουλι μεροφαι.
hang your demons
Faithful (24-10-23), giovanni#10 (24-10-23), zionikos (24-10-23)
Ο Μπαρτζώκας ξεκινάει να εφαρμόζει επιτέλους αυτό που βλέπαμε ως λογικό, να ξεκινάει τον Φαλ με τους σουτέρ και τον Μιλουτίνοφ με την 2η πεντάδα.
chainsaw (26-10-23)
panahs7 (26-10-23)
Σε 9 μήνες θα έχουμε έκρηξη γεννήσεων μικρών γαύρων.![]()
Στο 75-50 με ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΥΣ point guard. Γουόκαπ και Γκος μαζί είχαν: 18πόντους, 14ριμπάουντ, 9 ασσιστ, 4 κλεψίματα και 0 λάθη.
Καταπληκτικό ματς, η έφες παραπαίει, θέλουμε 4αρι
Οβερ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για γέλια η άμυνα της Εφες. Λαρκιν παλαιμαχος απο περυσι. Σημαντικό ότι ξεμπερδεψαμε εύκολα από αυτό το ματς
chainsaw (27-10-23), Faithful (27-10-23), Josimar (27-10-23), Nikolaos_Kokkinos (27-10-23), panahs7 (27-10-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θα σκοτωθεί κανένας παίκτης μωρέ, τι είναι αυτά που κάνετε στις πρώτες σειρές;;
pirateeeeeee (27-10-23)
Στον Γουόκαπ πες το, που την αμολάει έτσι ξέλυτη στην κερκίδα...
Εστέλλα Νούρι λέγεται.
panahs7 (27-10-23)
Οι άλλοι κέρδισαν τη Μπαστούνια που έπαιξε με 8 παίχτες και κάνουν λες και κέρδισαν εκτός την Ρεαλ ξέρω γω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (27-10-23)
Faithful (27-10-23)
Ρε το autocorrect τωρα ειδα τι έγραψε!
Εν τω μεταξυ πάνε λεει για άσσο και 3αρι
drizzt (27-10-23)
Μλκς θα αρχίσω να βλέπω μπάσκετ με την γκόμενα του γουοκαπ... Τι είναι αυτό ρε;;;
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω πώς να σου το θέσω, αλλά εδώ μέσα την είδατε από εμένα, που μπάσκετ δεν βλέπω και τόσο...
flessanto (29-10-23)
Και οι φιλεναδες τις παντως μια χαρα φαινονται
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (29-10-23)
Δεν είναι δικές τις ρε: Όλες wags είναι και αυτή ήρθε φέτος...
Και ό άλλος, ο τρόμπας, λέει δεν αισθάνεται καλά όταν είναι εκεί, λες και θα έβρισκε τέτοιο πράγμα εδώ.
Bookmarks