εγω εχω στηθει σπορ φμ και περιμενω να βγει αυτος με την αγριοφωναρα που παιρνει κ φωναζει για το μπασκετ και τους λεει καθε φορα "εμενα θια ακουυυυυυυυς, οτι σουλεωωωωω ο αταμαν με το ραν εντ γκαν δεν κανειιιιιιιιιιιι" (το νι με ννννιιιιι) δεν θυμαμαι πως τονε λενε αλα μου φτιαχνει τη μερα παντα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (21-10-23), Nikolaos_Kokkinos (20-10-23), voskos_7 (20-10-23)
Κλάψε Τράκη
*Finally με 2 L
Faithful (21-10-23)
Φαινεται πως οταν καιει η μπαλα και παει στη γραμμη, τα χερακια του τρεμουν....
Ρε γαμημενε, 1/3 στον τελικο της ευρωλιγκας;;;;;; Με 90% ποσοστο καριερας στις βολες και ειχες 1/3 στον τελικο ρε ηγεταρε;
Ευτυχως τωρα καθοδηγεις αλλους ως γνησιος ηγεμονας!
pirateeeeeee (20-10-23)
chainsaw (21-10-23), Faithful (21-10-23), Nikolaos_Kokkinos (20-10-23), Paneas (21-10-23), pirateeeeeee (20-10-23), voskos_7 (21-10-23)
Δεν είναι Μπεστ μπάι φακτς ο μελιτζάνας;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
2 ήττες σε 3 εντός έδρας ο Εξαφαπος. Η καλύτερη ομάδα του καλοκαιριου εκτός ΝΒΑ. Με το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών. Με τον Σλούκα και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Τον Λεσόρ, τον Μπαλτσεροφσκι, τον γίγαντα και γαμιά του φαλ και του Μιλουτινοφ.
Που πάμε με Σικμα ρεεε
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
pirateeeeeee (20-10-23)
μπραβο κωστακη στα τσιμπουκια πρωτος,οταν χρειαστηκε να εισαι ηγετης στον ζελα αρχισες τα τσιμπουκακια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-10-23), Nikolaos_Kokkinos (20-10-23), voskos_7 (20-10-23)
Μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοιους παιχταραδες ρε γαμωτο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το έχω πει: Αυτοί που διοικούν τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρουν μπάσκετ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (20-10-23)
Πηρε πηρε! Πηρε ο Αναστασης! χχαχαχαχαχα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (21-10-23), Du3lisT (21-10-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-10-23), voskos_7 (21-10-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ο σλουκας σε εμας θα ηταν πιο χρησιμος στο χρονο που θα του εδινε ο μπαρτζωκας και τωρα που πηγε να κανει τον ηγετη στους αλλους ειδε την γλυκα.
παπαρα σλουκα. υπερεκτιμησες τον εαυτο σου. ηδη καποιοι βαζελοι σε κραζουν.ναι αυτοι που σου φερθηκαν ωραια σαν παικτη της Φενερ. και ακομα ΣΕΦ δεν εχεις ερθει κακομοιρη
ο καμπόκλο ειναι πολυ καλος παικτης αλλα μονο στο redgoal το ειδα εγω να γραφεται που γενικα γραφει διαφορες παπαριτσες και δεν πεφτει μεσα.
μακαρι να τον παιρναμε θα ηταν σουπερ στη θεση του Πληροφορικαριου. πληρης αναβαθμιση
και ενα γκαρντ για ευρωλιγκα θα ηταν το ιδανικο σεναριο.
hang your demons
Bookmarks