Νομίζω τον έχει λοκαρει ο Μελιτζάνας
τον βλεπω για παναθηναικο τον μπιρτς.
εμεις ειμαστε οκ. οι 2 καλυτερες μας μεταγραφες γαμησαν σημερα. Σικμα και Μπραζντεικις.
πανετοιμοι και οι 2 για το επομενο ματς. ευτυχως που προλαβαμε και τους πηραμε γρήγορα και δεν περιμεναμε κανεναν Ναν Κλαν μαν απο το NBA.
δεν θα ηταν ετοιμος να παιξει σηεμρα.εκτος 12αδας θα ηταν.
hang your demons
Ο λιθουανός θα βγει. Ο άνθρωπος όταν μπήκε να παίξει είχε ξέρω γω μια προπόνηση. Ο συνταξιούχος θα δούμε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (20-10-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-10-23), voskos_7 (21-10-23)
Η υπερομάδα με το τρομακτικότερο και καλυτερο ρόστερ εκτός ΝΒΑ, θα κάνει αντικατάσταση παίκτη, τέλη Οκτώβρη, με τόσο υπερπανακριβα συμβόλαια που έχει; Δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Ποιος θα αντικατασταθεί δηλαδή, αυτός που ήταν επιλογή Αταμάν γιατι είναι το τέλειο ματσαρισμα απέναντι στον Μιλου και τον Φαλ, ο καλύτερος ψηλός της Ευρωλίγκας ή ο καλύτερος αδερφός των αδερφών του Γιάννη;
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Καλά πάει αυτό με το πληρέστερο ρόστερ και τον κυμπαρη τρακη που τον ζηλεύουμε κιόλας
Με τα πολλά τα κατάφεραν
Μόλις είδα διαφήμιση της NOVA "ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος".
Σκέφτομαι σοβαρά να διακόψω τη συνδρομή.
drizzt (20-10-23)
Γεια σου ρε Σκουcash ΗΓΕΤΗ!!
ΠΟΥΤΣΑ!!
Faithful (21-10-23)
ΣΤΗΝ ΠΊΠΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΜΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΟΛΈΣ ΤΟΥ ΗΓΈΤΗ
Faithful (21-10-23)
Ρε πως το κατάφεραν εγώ το άφησα εκεί κάτι δεύτερα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας λέω πάει κέρδισαν
Faithful (21-10-23)
panahs7 (20-10-23)
Ηγετική ηγεσία ηγετών. Με πουτσα στο στόμα κανένας ηγέτης.
Faithful (21-10-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-10-23)
Τελικά ο Σλούκας έπαιξε 45 λεπτά;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-10-23)
Τώρα η αγαπημένη ώρα της ημέρας. Πατάμε χαχα σε όλα τα ποστ, απ' όλα τα σάιτ στο φεισμπουκ, που δείχνουν την ήττα των πουστηδων, για να νευριασουν όσοι βαζελοι ξέρουμε.
Faithful (21-10-23), Gtakis (20-10-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-10-23), panahs7 (20-10-23)
Και με έψηνε να τους παίξω να το πάρουν εκεί που τους έδινε 5-6 αλλά δεν το έχω να ποντάρω ήττες δικές μας ή νίκες του βάζελου.
Ο Καμποκλο που γράφεται για μας τί λέει;
Bookmarks