Garret (19-10-23)
Παντως ρε παιδια, εσεις ολοι εδω περα, πρεπει να εχετε πολυ γερο σκαρι... σας θαυμαζω ναουμε .
Γερη καρδια οχι αστεια.
Α ρε κομμαντα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Garret (19-10-23)
Ντίσκο ντίσκο παρτιζάνι
μελιτζάνα στο τηγάνι*
*λίγο πιο δίπλα, στο ΣΕΦ
Garret (19-10-23)
Α, τα κορακια...ΑΣΤΑ. Μας γαμησαν και με βαζελο - γελαγαν και οι βαζελοι με τα σφυριγματα που επαιρναν σκεψου... - και σημερα στο τελος που το βαλα...εβλεπα παλι σφυριγματα που τρελαθηκα.
Οσο για την ομαδα εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι νωρις και εχουμε τραυματισμους.
Θα κριθουν σε κανα 3μηνο και δεν εχω θεμα αν ειμαστε 1η 4αδα η οχι. Αρκει να περασουμε και να ανεβουμε το τελευταιο 3μηνο.
Οχι ρε πουστη, πηρε ο Οικονομακος κ τονε κλεισανε τα μουνια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (19-10-23)
Ο Μπιρτς ελεύθερος βλέπω τώρα. Παίρνει ΠΑΝΕΥΚΟΚΑ ελληνικό διαβατήριο. Κλείστε τον χθες.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Μολις ειπε ο Μπαρτζωκας οτι ΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΟΥΛ στην κανονικη διαρκεια.
Καλά τα είπαν στο ραδιόφωνο οι σχολιαστές λοιπόν. Έυγε στα παλικάρια.
Du3lisT (19-10-23)
πωω δεν θελω να φανταζομαι τη σταυρολοι μπορει να εφυγε απο το στομα του εκειννη την ωρα που δεν κανανε
Νομίζω έχει βαρύνει από τότε που τον θυμόμαστε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks