Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε μαλακες, αντι να χαιρεστε που παλι κερασανε ψωλη στο τελος, τσακωνεστε για αν πρεπει να κανει φαουλ η οχι ? Ειστε καθολου με τα καλα σας?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (19-10-23)
voskos_7 (19-10-23)
ρε συ μας πονανε ακομα απο περσι αυτα τα φαουλ...ειχε παει η πιεση 1,000 που πηγαμε να αυτοκτονησουμε παλι. Εχουμε γινει εξπερ στις αυτοχειριες να ουμε..
Οπως και να χει στην παραταση δικαιωθηκε και τις 2 φορες που καναμε φαουλ στο +3. Οποτε...μονο αυτος και οι παιχτες ξερουν 100% τι εγινε.
Εγώ πάντως διαφωνώ και με τα φάουλ της παράτασης. Στα 17 δευτερόλεπτα δε θα έκανα φάουλ, στην χειρότερη ισοφαρίζουν αλλά έχω την τελευταία επίθεση και δεν θα μου κάνουν φάουλ. Αν είναι η στρατηγική να καθορίζεται από φλώρους παίκτες που δεν έχουν αρχίδια στα κρίσιμα, τότε κακώς το αναλύουμε. Τους κάναμε φάουλ στα 9'', ήμασταν +1 και όπως είναι λογικό θα σου ξανακάνουν αμέσως φάουλ.
Εδώ δεν έχει "είναι βαριά η μπάλα" τώρα; Και μετά παίρνουν αυτοί την τελευταία επίθεση με 9'', ποιος ξέρει αν είναι στο +1, στο +2 ή στο +3. Συνεχώς προκαλούμε την τύχη μας, εγώ από την πλευρά των πιθανοτήτων και μόνο βλέπω λάθος αποφάσεις. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε μια υποτυπώδη άμυνα όταν έχουν μόνο 3-4'' θα τρέξουν το γήπεδο ενώ χάνουν, να το κλείσουμε το μαγαζί.
Αν δεν ξαναξεκινήσει η μπάλα, θα φτάσουμε και στον Γκος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Say what u want about Larry’s skill level or importance on the team but when it gets to fourth quarter brotha man shows upβ¦. Bro got heart
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (19-10-23)
Και που είσαι ακόμα.
Ποσταρει τον Μιλουτινοφ ο Λε Ντέι, σκοράρει.
Βάζει την μπάλα κάτω ο Λε Ντέι με αντίπαλο Μιλουτινοφ, Πίτερς, Παπανικολάου, σκοράρει. Παίρνει ριμπάουντ ο Λε Ντέι από Παπανικολάου, Πίτερς, Μιλουτινοφ, κερδίζει φάουλ και σκοράρει.
Βάζει τρίποντο ο Λε Ντέι απέναντι στον Παπανικολάου. Το σχόλιο για αυτά τα καλάθια, ήταν "δεν έχουμε 4αρι, παλαιμαχος ο Σικμα"
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
voskos_7 (19-10-23)
Σε καταλαβαινω , αλλα απο οτι λεγατε, κ απο οτι ακουγα στο ραδιο, μας πηγανε για σφαγη, και γενικως ημασταν χαλια κ για να χανουμε.. οποτε οταν εισα στο 0 και ξαφνικα πας στο 100 τι γυρευετε ναουμε, αστο να παει στο διαολο.. δεν ειναι οτι ειχαν δικο τους το παιχνιδι και πηγανε να το χασουν
αντιθετως οι Σερβοι πρεπει να βριζουν τωρα, αυτοι αυτοκτονησαν - και με διαιτησια απο πισω- οχι εμεις.
Αντί να λες ευχαριστώ που υπάρχει ο Σίμκα, να τραβάει όλο το ανάθεμα κοιτάς να διορθώσεις την Μαργαρίτα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks