Ουοκαπ και Λαρυ το πήραν σήμερα
Μιλου επισης κυριαρχία στο 5
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Garret (19-10-23)
Μπράβο στην ομάδα μπράβο και στον panahs7 που πίστεψε και δεν λύγισε![]()
panahs7 (19-10-23)
Πουτσα. Σε όσους πρέπει.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ κοουτς.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (19-10-23)
Δεν ειδες οτι στην παραταση 2 φορες αποφασισε να κανει φαουλ ενω νικαγαμε με +3;; καπου στο 17" και παλι καπου στο 8-9" πριν το τελος. Και δικαιωθηκε και τις 2 φορες.
ΝΑΙ ΤΙ;;; Ποιο 1%; Δώσε τους και 20% ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!! Τι μαλακίες λες; 0% δεν θα έχουν ποτέ, προσπαθείς να βρεις το σενάριο με το μεγαλύτερο expected value. Αν είναι έτσι και στο πόκερ όταν έχεις ΑΑ και χάνεις 20 στις 100 να μην τους παίζεις γιατί μπορεί να χάσεις. Αυτοκτόνησαν τα μαθηματικά.
Σε 0.1 δευτερόλεπτα μπορούν να κάνουν φάουλ. Πως θα περάσουν 3 δευτερόλεπτα στην επαναφορα; τι είναι αυτά που λες ρε φίλε; σε 3 δευτερόλεπτα φτάνεις απ' τη μια μπασκετα στην αλλη.
Ξαναδιάβασε τι είπαμε εγώ κι ο παναης, γιατί απομονώνεις μια πρόταση.
Η ομαδα θέλει ενεση ποιότητας άμεσα
Αυτό το μεγάλο λάθος με τον Σικμα πρέπει να διορθωθεί.
Αν μείνει έτσι δε θα πάει μακριά.
Παίχτη ΧΤΕΣ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (19-10-23)
Εσύ θα το πάρεις. Οι προπονητές δεν το παίρνουν πάντα. Αν είχες Σπανούλη, Διαμαντίδη, Σλούκα, Σάρας κλπ, που στις βολές στα κρίσιμα είναι αχαστοι, το παιρνεις. Με Λάρυ να παίρνει πάνω του τα πάντα, κάτσε πάρε ρίσκο εσυ.
Σου είπα είναι το αιώνιο ερώτημα αυτό και η μεγαλύτερη διαφωνία. Δε σου είπα οτι συμφωνώ η διαφωνω. Υπάρχουν και βίντεο με τον Πόποβιτς, που έχει την ίδια άποψη με τον Μπαρτζώκα, όπως και δεκάδες άλλοι.
Ρε συ, την απαντηση σου απομονωνω. Εγω καταλαβα τι λες, εσυ δεν καταλαβαινεις μαλλον τι λεμε.
Εστω οτι βαζουν και τις 2 βολες αυτοι και μας κανουν φαουλ. Παμε εμεις για βολες, εστω οτι χανουμε 1 και αυτοι εχουν βαλει και τις 2 νωριτερα, ετσι;; Παμε δηλαδη σε πολυ ευνοικα σεναρια υπερ τους.
Αν βαλουμε εστω 1 βολη ειμαστε στο +2 παλι και αν δεν κανω λαθος δεν εχουν καν τάιμ-άουτ άλλο. Μπορεις και παλι να τους κανεις φαουλ και να τους παιξεις αμυνα με 2-3" μαξ που θα χουν μεινει.
Μιλαμε δηλαδη για ολοκληρο χολυγουντιανο σεναριο ενω αυτο που εγινε ( για πολλοστη φορα αν δεν κανω λαθος ) ηταν να φαμε ελευθερο 3ποντο.. ΚΑΙ να κινδυνευουμε να φαμε και 3ποντο και φάουλ και αντε γεια.
---------
και απ οτι ειδες στην παραταση ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ενω ειχαμε +3 ...
Garret (19-10-23)
Bookmarks