Δώσανε φάουλ ρε. Πώς το πάθανε. Αντιαθλητικό όχι ε;
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Τι έβαλε πάλι γαμω το σπίτι του αυτο το πιθικι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δώσανε φάουλ ρε. Πώς το πάθανε. Αντιαθλητικό όχι ε;
Μπράβο Νάιτζελ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δε σφυρίζουν τίποτα. Κρύο ότι αγαπανε
ΤΩρα καντε φαουλ. Σας παρακαλω!
ΚΑΝΤΕ ΦΑΟΥΛ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΚΑΝΤΕ ΦΑΟΥΛ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χυσε να προσκυνήσουμε ΛΑΡΥ ΓΑΜΙΑ
Δεν αντέχω αλλο 1 λεπτό έχει κρατήσει 10
Μέχρι να σου ξανακάνουν φάουλ θα μείνουν 3-4 δευτερόλεπτα. Άντε και τις έχασες και τις 2, οι πιθανότητες να προλάβουν να βγάλουν νορμάλ επίθεση είναι ανύπαρκτες. Αν είναι να φας κανένα εξωπραγματικό ας το φας. 1 στις 100 θα είναι. Δεν θες φάουλ; Παίξε άμυνα τουλάχιστον, εδώ αυτοί πήραν το πιο ελεύθερο σουτ του αγώνα.
ΠΟΥΤΣΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
Nikolaos_Kokkinos (19-10-23)
Πάλι ντρέπομαι που είμαι Ολυμπιακός: Κάναμε φάουλ στο τέλος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κλασικη ολυμπιακη νικη η σημερινη, οπως μας εχει συνηθισει αυτη η ομαδα. Καταθεση ψυχης, μαχες, επιθετικοτητα. Στο τελος του 3ου δεκαλεπτου φαινοταν απιθανο να γυρισει το ματς. Μπραβο σε ολους
Ας ελπισουμε να υπαρξει βελτιωση στη συνεχεια. Προς το παρον εχουν σημασια μονο τα αποτελεσματα
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-10-23), Nikolaos_Kokkinos (19-10-23)
Ο Τζώκας μου πηγε την πιεση 1000 με το εμμονικο να μην κάνει φάουλ στην κανονικη διάρκεια... αμα ειναι να χασουμε αν ο αντιπαλος βαλει τη 1η βολη, χασει τη 2η, παρει το ριμπαουντ αναμεσα στα θηρια και βαλει 3ποντο...ΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...
Ευτυχως αλλαξε λάδια στην παραταση και 2 φορες εκανε φαουλ οταν ημασταν με 3 μπροστα... ΗΜΑΡΤΟΝ ρε Τζωκα...
Bookmarks