ουτε αυτο δεν μπορειτε. το αυτονοητο. μπραβο
ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΦΑΟΥΛ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕ!!!
ουτε αυτο δεν μπορειτε. το αυτονοητο. μπραβο
hang your demons
Γιατί όχι φάουλ;; Αν είναι δυνατον
Ρε κοουτς! Τι τον θες τον Φαλ στην τελυταια αμυνα; Ελεος
χασαμε μαγκες. Δυσκολα θα αντεξουμε αλλα 5 λεπτα
Τοση προσπαθεια παει χαμενη. Ημαρτον ρε μαλακες
Ρε αν είναι δυνατόν αυτά δεν γίνονται ούτε στα ερασιτεχνικά! Γιατί δεν έκαναν φάουλ;;;;
τα περσινα καλα. που δεν καναμε φαουλ και μας τον καρφωνανε στον κωλο στο τελος. μυαλό δεν βαλαμε. ουτε ο μαρτζωκας
hang your demons
ποσες φορες πρεπει να φαμε το ιδιο καλαθι για να μαθουμε να κανουμε φαουλ?Τι αρρωστια ειναι αυτη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο ΛΕΝΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΦΆΟΥΛ. ΔΥΟ
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Ακόμα να χωνέψω οτι δε καναμε φάουλ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν έχουμε κάνει φάουλ σε ημιτελικό και τελικό Ευρωλίγκας με τη διαφορά να είναι μικρότερη και θέλετε να κάνουμε στην κανονική διάρκεια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-10-23)
Ε ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οταν εισαι ισοπαλος ή προηγεισαι με κατω απο 2 ποντους, δεν κανεις φαουλ. Τωρα στο +3 φυσικα και επρεπε να κανει
panahs7 (19-10-23)
Άντε πάλι με τα τρίποντα γαμώ το μουνί του Δία.
mankap (19-10-23)
Α ρε να μην έχεις έναν παιχταρά σκόρερ να το καθαρίσει
Έν τω μεταξύ Μπαρτζωκας δε βλεπει οτι ο Γκος έχει κλασει
Ψοφο σε όποιον έχετε σπίτι σας η διαιτητική τριάδα κι ο Ομπράντοβιτς.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Γαμημένα κοράκια.
Bookmarks