Δεν είναι ομάδα αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή.
Και έχεις και τους παπαρες συν Νόβα μα πανηγυριζουν
Όλο των Αφων και του our way. Και μετά του Μπαρτζωκα.
Η φιναλίστ έγινε σάκος του μποξ, 10 επιπεδα κάτω απο περυσι.
Όταν πας να γαμησεις τη λογική, αυτά γίνονται.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ούτε τις βολες..
Να δω τι θα λέτε στην 4η που θα το γυρίσουμε.
zionikos (19-10-23)
Ουτε ενα πι εν ρολ δεν μπορούν να σκαρώσουν. Ο Μιλουτινοφ αργός.
Η ομαδα εχει τεράστιο έλλειμμα αθλητικοτητας
Faithful (19-10-23)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε μαγκιορηδες τι γινεται και κανετε ετσι? Τον βαζελο πως τονε γαμησανε 2 παιχνιδια back to back? Ενταξει να ουμε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ante re. Παμε!
χασουμε κερδισουμε σημερα πρεπει να γινουν 2 μεταγραφες αμεσα. να μπουν λεφτα και να φυγουν καποιοι. η ομαδα ειναι 2-3 επιπεδα κατω.θυμιζει περσινο παναθηναικο.
Αφοι με τις πορδες σας δεν γινεται να βαφετε αυγα καθε χρονο. αλλαζουν οι συνταγες. Μπαρτζωκα ασε τους εγωισμους σου και παρε κανενα παικτη να σου βαζει την μπαλα στο καλαθι.
hang your demons
Όταν λίγοι παίζουν τόση ώρα κάνουν λάθη από κούραση και φαίνεται χειρότερη η ομάδα. Αν παραδεχτούμε ότι έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε όπως πέρυσι το πράγμα φαίνεται ακόμα χειρότερο
chainsaw (19-10-23)
Α ρε κοράκια γαμημενα
Και οι διαιτητές γαμιουνται
φλοπινγκ ρεεε. Ξυπνατε. κοιτα κατι μουνια
Ρε μαλάκες ξεκολλήστε απ' τα γαμωτρίποντα συνέχεια, έλεος.
Νταξςι 4ο κι ο Φαλ
Γιούργια στο τρίποντο
Bookmarks