drizzt (19-10-23)
Τρομακτική ασυλία η Παρτίζαν και συγκεκριμένα ο Λε Ντει. 10 πόντους δώρο του εκαναν. Το είπε κι ο Μπαρτζώκας στο ταιμ άουτ για τα φλοπινγκ τους, σε κάθε φάση.
Κανααν όλα τα λεφτά.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
drizzt (19-10-23)
Από τότε που είπα ότι ο Πίτερς το έχει το σουτ, έχει γαμηθεί στα airball ο μαλάκας.![]()
Πολύ καλοι και οι Φαλ Μιλουτινοφ. Ο Γκος είναι άλλος παίκτης. Καμία σχέση με αυτόν που βλέπαμε στην πρώτη του θητεία.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
drizzt (19-10-23)
Αυτό με τις ομάδες του μελιτζάνα έχει καταντήσει αηδία, μακάρι να βγει σύνταξη σύντομα να του δώσουν μια πλακέτα να ησυχάσουμε, δεν παλεύεται.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλα παιξαμε στο πρωτο ημιχρονο, αλλα ο Γουοκαπ επαιξε σχεδον 20 λεπτα. Δεν ξερω ποσο θα αντεξει παλι. Μαλλον το ματς θα κριθει στον ποντο
Δύσκολα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Κάνααν τι φάση; Τι yolo τον έχει πιάσει ρε πούστη μου;
Ενα 4αρι ρε πουστη μου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Που να αντέξουμε ρε παιδιά!
Ύπνος βαθύς ο Μπαρτζωκας, κανενα ταιμ αουτ
Απογοήτευση και στην άμυνα και στην επίθεση..... κρίμα.....ότι χτίζονταν 2 χρόνια τώρα αρχίζει να γκρεμίζεται....
Send from my S20+ using Tapatalk
O Κανααν τι επαθε; Μετά το αψυχολογητο τριποντο στον αιφνιδιασμό δεν έχει ξαναπάρει προσπάθεια
Τραγωδία μιλάμε
Η ομάδα δεν έχει ηγέτη, δεν έχει σκόρερ.
Ανάσες δεν έχουμε. Με 7 παίκτες ροτεισον δεν πας πουθενά. Όλοι οι υπόλοιποι είναι τραγωδία
Μέχρι αύριο να βαράμε 3ποντα, δεν...
Το σουτ το Λαρεντζάκη νομίζω είναι το στιγμιότυπο του αγώνα.
Ρε τον φουκαρα τον Θρύλο....
Πω πω πω πολύ κακή ομαδα
Κατάρρευση, δεν αντέχω να βλέπω.
Ομάδα μοντέλο τη κάνατε μπουρδελο η φάση
Bookmarks