Τα ιδια γκαρντ είχε η ομάδα πέρυσι μόνο Σλουκα αντί Γκος πάντως
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ιδια γκαρντ είχε η ομάδα πέρυσι μόνο Σλουκα αντί Γκος πάντως
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
βασιζεσαι στα ελληνικα σαπακια γιατι δεν πηρες παικτες εκτος του μιλου απο το πανω ραφι ενω σου εφυγαν 2 απο τους καλυτερους σου παικτες.
απλα ειναι τα πραγματα. με αλχημειες του μπαρτζωκα θα παμε με τους ελληνες να τους πετυχουμε στην μερα τους. το προβλημα το επιθετικο φανηκε και σημερα.
το γελοιο ειναι οτι πηρανε μπραζντεικις επειδη δεν μπορουσανε να περιμενουν αλλο τον Ναν. γελαμε. που μας ωφελησε η αποκτηση η αναγκαστικη του μπραζντεικις. σημερα επαιξε για λιγο. ανετοιμος. παρτε το χαμπαρι με πορδες αυγα μια φορα θα βαψεις.
hang your demons
Faithful (17-10-23), giovanni#10 (18-10-23), Josimar (18-10-23), Oberon (17-10-23)
Αφου έγραψες "Το πρόβλημα της ομάδας είναι τα τρισάθλια γκαρντ, πίσω απο Γουόκαπ, Γκος και Κάνααν." λεω και πέρυσι τα τρισάθλια αυτα γκαρντ είχες..
Μόνο που μπροστά τους είχαν Σλουκα αντί Γκος
Φέτος πηγες να κάνεις αλχημεία στην αλχημεία, ε θα το πληρώσεις.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (18-10-23)
Ας ήταν λιγοτερο σαπακι
Σαπακι και ο γκος. Μμμμμαλιστα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Η ομάδα έχει σοβαρότατες απουσίες, πριν καν μονταριστεί. Πέρυσι τα παιχνίδια που έλειπε ο Σλούκας (φέτος ο Γκος), τα περισσότερα τα καθάριζε ο ΜακΚίσικ. Σε ένα ήταν καλός ο Λάρυ και σε άλλο ένα ήταν εξαιρετικός ο Λούντζης (με Εφές στο ΣΕΦ). Αυτοι οι παίκτες μπορούν να παίξουν καλά, όταν η ομάδα είναι σε υψηλο επίπεδο.
Το ΠΑΝ στο μπασκετ, είναι η κυκλοφορία της μπάλας, η άμυνα, ο άσσος και ο σέντερ. Τι θα κάνει το 4άρι, αν δεν του ανοίξει το γήπεδο ο άσσος και ο σεντερ; Τι θα κάνει ο κάθε Σίκμα/Σάσα/Πίτερς/Μίροτιτς/Χουάντσο/Μέλι/Κάλινιτς κλπ; Θα πάρουν μπάλα να πετάξουν τούβλο απ' τα 9-10 μέτρα, ελπίζοντας να μπει (ο Σίκμα δε θα ελπίζει); Και άντε και μπήκε, που θα φτάσει αυτή η ομάδα;
Το θέμα είναι να έχεις ή να βρίσκεις τρόπους να κερδίζεις, χωρίς να χρειάζεσαι τον Σπανούλη να βάλει 30 πόντους με σκοτωμένα τρίποντα, επειδή έχει μεγάλα αρχίδια. Πέρυσι ο κόσμος ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΜΠΑΣΚΕΤ, όποιος κι αν έπαιζε, γιατι η ομάδα ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΣΕ τη μπάλα εξαιρετικά, σαν σύνολο κι έβγαζε άπειρα ελεύθερα σουτ. Τώρα αυτό γίνεται σε πολύ μικρό βαθμο, όταν υπάρχει μέσα η 2άδα Κάνααν - Πίτερς. Επίσης γίνεται περισσότερο με τον Φαλ, παρά με τον Μιλουτίνοφ.
Ο Σίκμα θα φύγει, 100%. Ποντάρω πως θα φύγει μαζί με έναν του Παναθηναϊκού. Ο Μπλακ παραμένει χωρίς ομάδα και δε νομίζω να 'χει να χάσει κάτι.
Ο Γκος είναι μεγάλη απουσία, αλλά ο Σακίλ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Δεν ήταν έτοιμος, αλλά δεν ήθελε να χάσει τα ματς με τον Παναθηναϊκό.
Όταν ανέβει ο Φάλ, σε λίγες μέρες, θα παρουσιαστούμε σίγουρα καλύτεροι. Με Μιλουτίνοφ είμαστε ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ.
Ο Κάνααν έχει νοοτροπία ΝΒΑ. Μιλάει σε διαιτητές, όπως μιλάει σε αντιπάλους. Δε γίνεται να τον κράζουμε για το πρώτο και να τον επευφημούμε για το δεύτερο. Είναι και τα δύο μέρος της κουλτούρας του.
Μεταξύ μας τώρα, αυτά φαινόταν αλλά οι νίκες με το Βάζελο τα έκαναν πουτ..να όλα!
Πραγματικά ο κόουτς και οι πρόεδροι αν πίστευαν ότι όλα αυτά τα ρίσκα και τα στοιχήματα θα βγουν ταυτόχρονα πρέπει να είναι πολύ αλαζόνες γιατί άσχετοι δεν πιστεύω ότι είναι.
Ποιος να κάνει step up δηλαδη, ο Λαρεντζάκης με τον Λούντζη που έχουν πιάσει το ταβάνι τους εδώ και καιρό? ή ο Πίτερς που μονο να σουτάρει ελευθερος ξέρει?
Ο Γκός θα σταματήσει να τραυματίζεται, και ο Σακίλ με τον Παπανικολάου δε θα μεγαλώνουν, μια χαρά.
Και παρόλα αυτά πας και παίρνεις άλλα 2 στοιχήματα, Σίκμα και Μραζντεκις.. καλή φάση.
Παίζε τώρα με τις αλλαγές των αλλαγών και περίμενε. Αλλά και να στρώσει με κάποιον τροπο η ομάδα που μπορεί να στρώσει, να δούμε πως και ποιος θα ξεκολλάει η ομάδα στα κρίσιμα εκεί που κρίνονται όλα!!
Faithful (18-10-23), giovanni#10 (18-10-23)
Εγώ βλέπω ότι οι αντιπαλοι έχουν διαβάσει το σύστημα με την κυκλοφορία μπάλας. Σπάνια βγαίνει φάση έτσι πλεον.
Όλοι οι αντιπαλοι πιέζουν δυναμικά στην περιφέρεια κάθε πάσα χέρι με χερι. Αυτό είχε ξεκινήσει από τα τελευταία ματς της regular season πέρυσι αλλά τοτε ειχαμε έναν Βεζενκοφ και πληρεστερο ροστερ χωρίς απουσίες.
Υ.Γ. Αυτή η κατάσταση με τον Κανααν πρέπει να σταματήσει. Δεν ξέρω αν είναι η κουλτούρα του ή γιατί έχει τόσα νεύρα, αλλά ζημιωνει την ομαδα. Ας του βάλουν κάποιο προστιματακι την επόμενη φορά που θα φάει τεχνική ποινή λόγω της μαλακιας που τον δέρνει...
Faithful (18-10-23)
mankap (18-10-23)
Τα τρία χρόνια του στη Euroleague ο Γκος έχει 30,29 και 26 ματς. Αν αυτό τον βάζει στην κατηγορία σαπακι μάλλον το 80% των παικτών είναι σαπακια.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγω θα επαναλαβω βιαστηκαν να παρουν Γκος γιατι πιστευαν οτι θα μεινει ο σλουκας. και δεν εφτανε μονο αυτο δεν πηραν και το μεγαλο γκαρντ που περιμεναμε για να πεις οτι εχει περισσοτερο νοημα η αποκτηση του Γκος. Η αποκτηση του Σικμα ηταν η μεγαλυτερη αστοχια του Μπαρτζωκα στον Ολυμπιακο. επρεπε να ειχε φυγει χτες. και τωρα δεν θα βρεις παικτες ευκολα. Αμφιβαλλω αν τον διωξει ο μπαρτζωκας μιας και ειναι αρκετα εγωιστης και θα θελει να μας πεισει για την επιλογη του.
πρεπει να καταλαβουνε οτι η μονη αναβαθμιση σε σχεση με περσι ειναι ο Μιλου διπλα στον Φαλ. και οτι δεν γινεται παντα να νικα η συνταγη του Μπαρτζωκα με μετρια ποιοτητας αυγα. Μας εχουν παρει χαμπαρι. Και αν θελουν εκνευριζουν και τον κανααν για να τον βγαλουν εκτος παιχνιδιου.ευκολα.
το ομαδικο παιχνιδι του μπαρτζωκα σε αυτη την ομαδα σιγουρα θα βελτιωθει οταν στρωσει περισσοτερο. αλλα μεχρι που θα σε παει? δεν εχει να σε παει μακρια.
εχει πιο χαμηλο ταβανι απο περσι.
Παρτε το αλλιως το καραβι, απο τωρα δειχνει προς τα που οδευει.
hang your demons
Τώρα δε διορθώνονται πολλά. Εμεις το μόνο που έχουμε να κάνουμε ειναι να στηρίξουμε την ομαδα. Αντικαταστατης του Σικμα ή κάποιου άλλου παικτη δεν πρόκειται να έρθει πριν περάσει ενα αξιόλογο χρονικό διάστημα και ο κοουτς δει όλη την ομάδα μαζι
Κατά τ'αλά εμφανίστηκαν πάλι οι γνωστοί Αγγελόπουλοι του 2014 και του 2017. Βγάζουν λαγούς από καπέλα και ύστερα αφήνουν την ομαδα στη μοίρα της. Μπας και κάποιοι παίκτες κάνουν step up , φτιάξουν όνομα και τσουλησει η ομαδα ξανα
Εγω πιστεύω πως αν ειναι να κάνεις κίνηση την κάνεις τώρα που είναι νωρίς
Ναι με την επιστροφή των τραυματιών η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί αλλά αυτό το αγγούρι στο 4 θα παραμείνει μαύρη τρύπα
chainsaw (18-10-23)
Bookmarks