Στα επί μέρους έχω να πω παίκτη σαν τον μιλου και το Θωμά δεν έχει κανείς. Ο Λάρρυ συμφωνώ δεν είναι για να βασιστείς πάνω του σε καμία περίπτωση.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Στα επί μέρους έχω να πω παίκτη σαν τον μιλου και το Θωμά δεν έχει κανείς. Ο Λάρρυ συμφωνώ δεν είναι για να βασιστείς πάνω του σε καμία περίπτωση.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Gtakis (13-10-23)
Δεν υπάρχει άλλος να πάρει τη μπάλα, πλην Κανααν
Πέρυσι είχες τον πουτανας γιο και κυρίως τον Σάσα
Κακό κοουτσαρισμα, Ουοκαπ σκασμενος -απόλυτα λογικό, Μιλου δε πρέπει να βγαίνει από τη ρακέτα, Λαρεντζακης κλασσικός αν του παει στραβά θα τα γαμησει όλα.
Εγω εχω ακόμα την απορία ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΚΡΕΑΣ 34ΧΡ ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εγώ μια χαρά βλέπω να έχει το σουτ ο Πίτερς σ' αυτά τα πρώτα παιχνίδια, όπως και ο Γκος με βάζελο.
drizzt (14-10-23), Du3lisT (13-10-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-10-23)
To κακό είναι ότι αρκετοί κομβικοι παίκτες για την ομαδα έχουν ευπάθεια σε μικροτραματισμους. Ο Γκος τραυματίζεται συχνά, οι 2 σέντερ μας και βεβαια ο Σικμα. Και ο Παπ εφόσον συνεχίζει να ζορίζεται, σίγουρα θα βγάλει κάποια θλάση.
Οι υπόλοιποι 7-8 του ροστερ δεν μπορούν με σιγουριά να κερδίσουν ουτε ματς της Α1. Οπότε είναι αδύνατο να ξεκουραστουν πολλοί παίκτες ταυτόχρονα
Faithful (14-10-23)
Πρέπει να ανοίξει το rotation κ ας χαθούν ματς , αρχή της χρονιάς είναι τι να κάνουμε.
Το να κάψουμε τον Ουοκαπ ή τον Μιλου δε θα έχει κανένα όφελος, μα κανένα
Η ομάδα δυστυχώς έχει τεράστιο θέμα έλλειψης ποιοτικών Ελλήνων οπότε παίζουν οι ξένοι α1 και έτσι δε μπορούν να ξεκουραστουν
Με αεκ ας αφήσει τον Τόμας εκτός, δε γίνεται αλλιώς
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κόουτς όσον αναφορά στο Θωμά:
"Έχουμε παιχνίδι Παρασκευή-Κυριακή-Τρίτη-Πέμπτη... Δεν βρίσκω τίποτα νορμάλ σε αυτό, πέφτει και το επίπεδο του μπάσκετ που παίζεται.Αυτό αφορά όλες τις ομάδες προφανώς. Αλλά αυτό που κάνουμε πρέπει να το ευχαριστιόμαστε. Δεν πειράζει, θα το παλέψουμε. Ας μείνουμε με την ίδια φιλοσοφία. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Γουόκαπ έπρεπε να παίζει 20 λεπτά σύμφωνα με τις εξετάσεις του. Και επειδή έχει χτυπήσει ο Γκος, παίζει 35. Κάνει πολλές φορές λάθη, παίρνει αποφάσεις λάθος γιατί είναι γαλακτωμένος. Έπαιξε με την Εθνική γιατί ήταν σημαντικό για όλους. Δεν κλέβει και κάπου, παίζει παντού. Τώρα πρέπει να χειριστούμε εμείς αυτό που έγινε το καλοκαίρι"
Gtakis (14-10-23)
αφού υπάρχει το ρανκινγκ
τι να την κάνεις την "κριτική"?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Παρεμπιπτόντως λέμε ότι τον ξέχασε τον Κάνααν αλλά και αυτός δε βοήθησε, το τέταρτο φάουλ του πολύ αψυχολόγητο, έλλειψη συγκέντρωσης.
Εγώ θα το γράψω τώρα, επειδή το έργο μπορεί να το έχω ξαναδεί και ασχέτως της καταλληλότητας του συνόλου του ρόστερ, ή καθενός συγκεκριμένου: Θα τους δούμε ποτέ όλους μαζί;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
εγώ λέω να τους βρούμε έναν φούρνο και να τους βάλουμε τα ξημερώματα να δουλεύουν και εκεί
όλη την ημέρα να έχουν κάτι να ασχολούνται
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Νομίζω μετά το ηλίθιο τέταρτο φάουλ όταν πήγε στον πάγκο με κάποιον τσακώθηκε ο Κάναν, μάλλον με τον Μπαρτζώκα αν κατάλαβα καλά από το πλάνο .
Πάντως ο Μπαρτζώκας στις συνεντεύξεις του δίνει μεγάλη βάση, πολύ σωστά, στην ηλικία των παικτών και την καταπόνηση που δέχονται.
Και τελικά φέρνει τον Σίκμα το ανέκδοτο, αντί του Βεζένκοφ, για να αυτοαναιρεθεί......
Ο Γουόκαπ χθες μου έσπασε τα νεύρα, τσάκισε όλες τις τελευταίες επιθέσεις.
Να είχε και κανέναν Γκος να τον αλλάξει...
drizzt (14-10-23)
Κάταγμα στο μετατάρσιο ο Ντόρσεϊ. Αρκετούς μήνες εξω
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Η ομάδα πηγαίνει στο Μιλάνο με μοναδικό απόντα τον Σακίλ.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
pirateeeeeee (16-10-23)
η παρτιζαν εχει κλεισει τον Τερενς Ρος!!!
Αφοι και Κοουτς σειρα σας να παρετε κομμενο απο NBA γιατι δεν βγαινει μαναμ η χρονια με Σικμα.
hang your demons
zionikos (17-10-23)
Θα ξαναφέρουν Μπλάκ...
Bookmarks