Du3lisT (07-10-23)
Ούτε είναι 2+ και 110+ κιλά, θα μου πεις... Και μην σου πω ότι ο Ιμπόρρα όπως παίζει μπάλα, μπορεί να βγάλει και 4 σερί παιχνίδια μπάσκετ, με το ίδιο στύλ όμως.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Du3lisT (07-10-23)
giovanni#10 (07-10-23)
όπως έγραψε και ο Παπαδογιάννης
όλοι κέρδισαν στον χθεσινό αγώνα😂
όταν χάνουν λίγους πόντους έχουν αρχίσει να το νιώθουν νικη
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (07-10-23), drizzt (07-10-23), Du3lisT (07-10-23), Faithful (07-10-23), Nikolaos_Kokkinos (07-10-23)
chainsaw (07-10-23), drizzt (07-10-23), pirateeeeeee (07-10-23), voskos_7 (07-10-23)
Μπα, δεν νομίζω να ακουμπήσουν τον Σλούκα... Oh wait...
Σημερα που επαιξε περισσοτερο, φανηκε δυστυχως οτι κατι τρεχει με τον Μακκισικ. Εβαζε φρενο σε στιγμες που παλιοτερα δεν το εκανε. Δεν παταει καλα. Θα χρειαστει πολυ ο Μπραζντεικις μαλλον.
Οσο για τον Σικμα, οκ, ειχε πολυ δυσκολο αντιπαλο. Τον λεσορ δεν τον κανουν καλα αλλοι κι αλλοι. Θα βγαλει καλες συνεργασιες με τον Φαλ, οταν επιστρεψει.
Μεγάλα παιδιά είμαστε και ξέρεις ότι δεν πρόκειται...
θελαμε ενα αθλητικο 4αρι που να μπορει να παιξει και στο 5. γιατι ειδαμε οτι ενας πυργος να λειπει ο αλλος δεν αντεχει και ειναι λογικο.
δεν θα τους εχουμε παντα και τους 2. και δεν θα παιζει παντα σουπερ ο ενας για να καλυψει το κενο του αλλου.
Βιαστηκε με Σικμα ο Μπαρτζωκας. δεν βλεπω να του βγαινει. και το ζητημα ειναι οτι στους free agents στο NBA αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν 4αρια της προκοπης.
κατι γερο Griffin και γερο Jamychal Green.
Δυσκολα τα πραγματα.
hang your demons
Ο Μακ Κίσικ, θα είναι καλύτερος στη συνέχεια γιατί τώρα γύρισε από τα ιαματικά...
Τον άλλον, δεν τον βλέπω να κάνει και άλματα προόδου για τη συνέχεια. Μάλλον υπερεκτιμήθηκε η τακτική δυνατότητά του και παραβλέφθηκε η παράμετρος των σωματικών δυνάμεων. Το 4άρι είναι και δύσκολη θέση να αισθάνεσαι βαρύς και να φοβάσαι να στρίψεις...
Πάντως τον Κωστάκη καλά έκαναν και δεν τον σεβάστηκαν τελικά. Δεν περίμενα με τίποτα τοσο κομπλεξ και μενος κατά της πρώην ομαδας του. Τρελάθηκε χθες το μαλακιστηρι
Faithful (07-10-23)
Αγνοείστε τον. Κάνετε αυτή τη χάρη στον εαυτό σας και αγνοείστε τον.
Απλά, να μην βρεθεί κανένας να τον ξαναβάλει σε οτιδήποτε μπορεί να έχει κάποια σχέση με το όνομα του Ολυμπιακού.
Δε συμφωνώ οτι βιαστηκε στο θέμα Σικμα, δε συμφωνώ επίσης οτι χρειαζόμαστε ψηλό, για να καλύπτει Φαλ και Μιλουτινοφ, όταν λείπουν. Τέτοιο ψηλό δε θα βρεις ποτέ. Συμφωνώ στο οτι θέλουμε αθλητικό Forward, που να καλύπτει 2 θέσεις μινιμουμ, είτε στέλνοντας για κάποια λεπτά, τον Πίτερς στο 3, είτε στέλνοντας τον Σικμα σπίτι του η στο 5.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Ο Σικμα θυμίζει 3-4αρι παλαίμαχο, που απ' τα βάρη και την ηλικία θυμίζει 5αρι, σε ανοιχτό γήπεδο, σε κάτι 3 on 3 τα καλοκαίρια. Καντάρια μπάσκετ και κινήσεις, βγαλμένα από τα 80s! Είναι με διαφορά ο πιο αργός -ενεργος- παίκτης που έχω δει στον Ολυμπιακό.
Πρώτος με διαφορά ο Σον Τζέιμς.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-10-23)
δεν καταλαβαινω γιατι διαφωνεις ενω συμφωνεις. ο σικμα δεν μπορει να παιξει στο 5. Να παιξει καλα εννοω οχι σαν θεση.(δεν ξερουμε καν αν μπορει να παιξει γενικα). θα θελαμε ιδανικα 4αρι που να μπορει και ο ιδιος να δωσει λιγες ανασες στο 5 οταν θα εχουμε μονο τον εναν πυργο.
ναι τωρα δεν θα βρεις τετοιο παικτη οποτε αν αλλαξει τον Σικμα μαλλον για 4αρο3αρι θα παει.
πριν παρεις τον Σικμα ομως μπορει και να εβρισκες εναν τετοιο αθλητικο παουερ φοργουορντ που περιγραφω.
hang your demons
Τίποτα, αν όντως επιστρέψει σε καλά επιπεδα ο Μακκισικ, θα βάζει μακκισκ-μπραζντεικις-Παπ μαζί και θα έχουμε άμυνα τανάλια και ανοικτούς χώρους με τον Φαλ στο 5 και τις διεισδύσεις των περιφερειακων
Ξέρω, ξέρω σας τα έχω πρίξει αλλά εγώ θα περίμενα να δω ξέρω γω σε 5 παιχνίδι τον Σίκμα πρώτα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εμείς δεν κάνουμε cash out, να πούμε: Τον κρίνουμε από το αεροδρόμιο και πάμε για τα πολλά...
Bookmarks