pirateeeeeee (07-10-23)
Στο σπορ φμ μιλαει τωρα ενας ρεπορτερ - προφανως με γαμημενη γυναικα απ ολες τις μπαντες - και λεει "καλυτερος ο παναθηναικος και πιο μυαλωμενος"
τι παρασταση δινουνε ρε μαλακα μ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
pirateeeeeee (07-10-23)
Μάριους Γκριγκόνις: βΕίναι κουραστικό να χάνεις συνέχεια από τον συγκεκριμένο αντίπαλοβ¦β
«έχουμε να συζητήσουμε για πολλά και να διορθώσουμε άλλα τόσα. Πρέπει να πάμε στο βίντεο και να δούμε τι κάναμε λάθος»[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.9)]. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι [/COLOR]«είναι κουραστικό να χάνεις συνέχεια από τον συγκεκριμένο αντίπαλοβ¦ Είμαστε μεν νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες, αλλά δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία».
Nikolaos_Kokkinos (06-10-23)
το χασε κιολας ο σλουκας στο τελος για να παιξει τα παραπανω λεπτα που ηθελε απο τον ολυμπιακο![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (06-10-23), Nikolaos_Kokkinos (06-10-23), pirateeeeeee (07-10-23)
Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν πολύ κακοί κυρίως στην άμυνα που υποτίθεται θα στηριχτούμε φετος. Το καλό είναι ότι όταν χρειάστηκε σοβαρευτήκαμε.
Το ακόμα καλύτερο είναι ότι ακόμα και σε μέτρια βραδιά και εκτός έδρας η ομάδα έκανε ότι χρειάζοταν για να το πάρει το παιχνίδι!
pirateeeeeee (07-10-23)
Μιλάνε για διαιτησία... γελάνε και τα αλπάκα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
pirateeeeeee (07-10-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Έχουν σαλταρει από το πουτσικι ένας άλλος έγραψε ο φαλ είναι στα μέτρα του κωστακουμπο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
αχαχαχαχα
—John Lennon
Ακόμα ναυλωμένος είμαι
panahs7 (07-10-23)
Ορίστε το πήγαμε και παράταση για έξτρα 5 λεπτά να πάρει ο Κωστάκης τα 30 που ήθελε.![]()
drizzt (07-10-23), pirateeeeeee (07-10-23)
Καλά αυτοί, είχαν και προφανή σχέση: Τους άλλους τους κριματάδες, στο sport 24, που σε όλο το παιχνίδι ποστάρανε μόνο προβάδισμα βάζελου και τις καλαθάρες Χουάντσο και Λεζόρ, πώς τους κάνεις καλά, που έπρεπε στο τέλος να βάλουν φωτογραφίες από πανηγυρισμούς παικτών Ολυμπιακού...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (07-10-23)
Βλέποντας ψύχραιμα το ματς, οι αδυναμία της ομάδας είναι στην προσωπική φάση στους περιφερειακούς, σε elite επίπεδο. Γι' αυτό άλλωστε έπαιξε με 3 γκαρντ χθες ο κοουτς, για να βελτιώσει την κακή κυκλοφορία της μπάλας, που ήταν ο μοναδικός τρόπος να σκοράρει η ομάδα. Πλην του Κάνααν, που το κάνει με ευκολία, μόνο ο ΜακΚίσικ απειλεί με iso, αλλά κυρίως με ντράιβ. Φαίνεται ο Μπραζντέικις να είναι -στα χαρτιά- αυτό που λείπει απ' την περιφέρεια. Ένας παίκτης με λίγο χειρότερο iso απ' τον ΜακΚίσικ, αλλά με καλύτερο σουτ -κυρίως στημένος στις γωνίες- και με μεγαλύτερο μέγεθος.
Ο Σίκμα δείχνει πολύ βαρύς. Λες κι έχει περάσει μια 10ετία απ' τα παιχνίδια της Άλμπα στην περσινή Ευρωλίγκα. Νομίζω οτι μπορεί να βοηθήσει μόνο σε συγκεκριμένα σχήματα. Η ομάδα χρειάζεται αθλητικό forward που να ακουμπάει και στο 5 ή ακόμα και στο 3.
chainsaw (07-10-23), pirateeeeeee (07-10-23), voskos_7 (07-10-23)
Νομίζω μόλις μπει ο Μπραζντέικις στο ροτέισον ο Παπ θα ανεβαίνει πολύ στο 4.
Νομίζω ότι είχα πει μετά την ανακοίνωση του Σίκμα, ότι μάλλον περισσότερο αξίζει να περιμένουμε στο ανέβασμα του Πίτερς, αλλά όποιος τον έφερε, κάτι θα ξέρει και μακάρι να το δούμε και εμείς...
Εχει φοβερό μπασκετικό IQ ο Σίκμα το θέμα είναι αν θα τα καταφέρει το κορμί να βγάλει άλλη μια χρονιά.
Γιατί, είπε κανείς ότι ο Ιμπόρα και ο Γιόβετιτς δεν ξέρουν μπάλα;;;
Bookmarks