Δευτερη σερι βραδια που μας κανουν καρδιακους...μιλαμε για σοβαρο στρε τεσς μας κανει η ομαδα μας σε ολα τα αθληματα
Γουόοοοοκαααααααααααααπ!!!!!!!!!!!!
Κράτα τον μαλάκα τον Λάρι στον πάγκο, ξύπνησε ο βάζελος μέσα του και μας γαμάει. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ!
Δευτερη σερι βραδια που μας κανουν καρδιακους...μιλαμε για σοβαρο στρε τεσς μας κανει η ομαδα μας σε ολα τα αθληματα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
DEn ξερω για σας εχω ηδη πιει 2 φακελακια Salospir
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γαμησε τα
Πεντακάθαρο φάουλ στον Γκος, τίποτα. Αυτό το μουνί τον Γκριγκόνις σπάστε του τα χέρια.
Α γαμησου κωλοματς
το μουνοπανο που εκφωνει στο ραδιοφωνο μονο που δεν φωναζει ζητω ο βαζελος
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Ο άλλος του κλείδωσε το χέρι και δίνουν αμυντικό!!!
drizzt (06-10-23)
ας αποδεχτουμε οτι δεν ειναι η εβδομαδα μας
Έλα δεν το χάνουμε αυτό το ματς τώρα!! Δεν έχουν να δώσουν φάουλ και έχουμε όλη την επίθεση, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΕΕΕΕ!!!
αν δεν ειχαμε κατι χαζα λαθη δικα μας και τα κορακια συν 10 θα ηταν.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
η καρδια μου ρε μαλακες εχω μικρο παιδι
ελπιζω να μη τους αφησουμε σουτ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Είναι από τα καλύτερα ντέρμπι που έχω δει
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Δεν παλεύεται άλλο το ματς αυτο. Να πάρουμε το 5ο φαουλ του πουτάνας γιού
drizzt (06-10-23)
πολυ κακη επιθεση
—John Lennon
Ρε μαλάκα κολλάει το κεφάλι τους; Τι στον μπούτσο! Είχαμε να δώσουμε φάουλ και τον άφησαν να τρέξει όλο το γήπεδο και να πάρει σουτ. Παραλίγο να χάσουμε. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Ειχαμε φαουλ να δώσουμε και δεν κάναμε τίποτα. Αυτοκτονία. Το μυαλό δεν είναι μέσα στο κεφάλι καν
panahs7 (06-10-23)
Bookmarks