Πρώτη φορά μου σπάει τα νεύρα τόσο πολύ ο Μπαρτζώκας.Να του έχει πάρει το ματς ο Κάναν μαζί με Ράιτ και να μην τον βάζει έστω στο τελευταίο λεπτό να αποθεωθεί από τον κόσμο. Κόμπλεξ, να το παίξει προπονητάρα και σκεπτόμενος.
Πούστη και πρεζακια..
Πρώτη φορά μου σπάει τα νεύρα τόσο πολύ ο Μπαρτζώκας.Να του έχει πάρει το ματς ο Κάναν μαζί με Ράιτ και να μην τον βάζει έστω στο τελευταίο λεπτό να αποθεωθεί από τον κόσμο. Κόμπλεξ, να το παίξει προπονητάρα και σκεπτόμενος.
Διαψεύστηκα τελικά, κάτι βρήκαμε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έτσι είναι η ζωή.
Το καλαθι και φάουλ του Ράιτ το λένε επιθετικό οι λαγοί.![]()
Αν είχαμε και κάτι να τα κάνουμε εκτός από το μπάσκετ, θα τα είχαμε κάνει και εμείς και καλύτερα μην σου πω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πετρούσεφ μέσα.
Πάμε δυνατά.Must win το παιχνίδι σήμερα.
Τα λινκ τον παίρνουν σήμερα
Τραγωδία ο Σικμα. Σαν να μην υπάρχει στην αμυνα
Να πούμε και ένα μπραβο στον Μπραζντεικις. 2 σερί ματς τώρα βοηθάει πολύ.
Τι κωλοπενταδα ειναι αυτη σε ολη τη δευτερη περιοδο..
Αρκετά σημαντικό το σημερινό μακάρι.
Κλαιω με γκος που πάλι έπιανε το πόδι του
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (01-02-24)
Αυτό το να παίζεις καλά στο πρώτο δεκάλεπτο (να είσαι ο κορυφαίος) και στο δεύτερο ο προπονητής να σε ξεχνά στον πάγκο, με ξεπερνά.
(αυτόν το Σίκμα, πρέπει να του δώσουν, αν τον θέλουν τόσο στην ομάδα, κάποιο άλλο ρόλο. Να κουβαλά τα νερά, τις πετσέτες ή δεν ξέρω γω τι. Πλέον ΔΕΝ είναι μπασκενπολίστας.)
Bookmarks