Πολύ δύσκολο, με το που χάνουμε λίγο συγκέντρωση μας πετάνε μια 10αρα διαφορά.
Ιγκνας ρε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πολύ δύσκολο, με το που χάνουμε λίγο συγκέντρωση μας πετάνε μια 10αρα διαφορά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έξω και ο Βεσελι, φορτωμένος ο Πάρκερ. Μπορούμε, πάμε!
Κρίμα, η άμυνα που έχουμε παίξει αυτή την περίοδο είναι εξωπραγματική.
chainsaw (10-01-24)
Πολλές χαμένες επιθέσεις στα σκουπίδια, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε.
drizzt (10-01-24)
Τελείωσε και αυτό, κρίμα αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα. Μεγάλη προσπάθεια.
Oταν ο Πιτερς έχει 0/3 σουτ στο τέλος τι να περιμένεις; Τεράστια η ανατροπή στην τέταρτη περίοδο. Αδειασαν οι παικτες στο τέλος
Ακόμα μια φορά ξεμείναμε από δυνάμεις και χάσαμε στα χασομέρια στο τελος... εκεί που χρειάζεται σκόρι και καίει το μπαλίδι, τα έχασαν και ο Πίτερς και ο Γκος και ο Κέιναν.
Μέτριο μάτσι σήμερα, μάλλον δεν αξίζαμε τη νίκη, κυρίως λόγω άμυνας. Μπορούσαμε να την πάρουμε όμως, λόγω επίθεσης. Δεν την πήραμε λόγω έλλειψης παίκτη πάρε βάλε...
Πάμε παρακάτω.
There is a Dude in town
Θέλουμε έναν ακόμη καλό παίκτη. Οι παίκτες δεν πιστεύουν στη νίκη και για αυτό φταίει συνήθως ο κόουτς.
Ρε πουστη μου όταν οι παίχτες σου κουράζονται κάνε αλλαγές γαμω το κεφάλι σου
επισης λείπει αποστευτα ο σκόρερ ηγέτης μη τα ξαναλέμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μας λείπει ένα παίχτης για να γίνει χαμός
ή πρεπει κάποιος να κάνει το step up ή κάποια αλλαγή
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Όπως λέμε τακτικά, σπάνια η συγκεκριμένη ομάδα προδίδεται από την άμυνα, αλλά με την συγκεκριμένη επιθετική λειτουργία (πέρα και του σκόρερ, που είναι σημαντική παράμετρος), μην περιμένουμε και θαύματα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν υπάρχει ο βαζελος, ισοπέδωση της Μονακό
Καρφί για 4αδα πάει ο ζελας, έχει ομάδα με ταλενταρες και hustle
Γκραντ η μεταγραφή της χρονιάς εύκολα, Ναν τρελη παιχτουρα και Λεαορ οδοστρωτήρας. Θα τον ψάχνει ο Μολου μέχρι να κουνήσει το δεξί του πόδι θα χει φαει 2-3 καλάθια.
Αν δε πάρουμε παίχτη, που δε νομίζω να πάρουμε, ξεκάθαρο φαβορί στα μεταξύ μας.
dimitris67 (11-01-24)
Η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή ο λαγούδος. Ωραίο μπάσκετ, με άμυνα ουσιαστική που δεν γίνεται αυτοσκοπός καταστρέφοντας το θέαμα. Οι εμμονές του κόουτς, πολύ φοβάμαι πως θα μας αφήσουν με τη νίκη στη Ρόδο για φέτος.
Θα δούμε... Γιατί στα play off, ποιά από τις δύο τεχνικές ποινές του Ντιαλλό θα πάρουν, κόντρα στη Φενέρ, λέω εγώ;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σιγά ρε τύποι, σιγά... ο ζελεδένιος έτσι, ο ζελεδένιος αλλιώς. Η Μουνακό έκανε ένα παιχνίδι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ. Πρέπει να έχασαν και δέκα λέιάπια... και η διαιτησία, αλφαδιά, όπως τα χει πει αυτός ο άνιωθος ο Τύπος...
Οταν θα σφίξει λιγάκι το γάλα, θα σας πω ςεγώ και τον Λεσόρα τον Καραγκούνη του μπάσκετ και όλους τους άλλους που θα πάνε...
Εμπιστοσύνη στην ομάδα, στο πλάνο και τον κόουτσα, τον καλύτερο της ευρωλίγκας.
There is a Dude in town
Bookmarks