Δυστυχως δεν καθαριζουμε κανενα ματς απο νωρις. Σε οσα ειμαστε καλυτεροι, μενουμε εκει γυρω στους 10 ποντους προβαδισμα. Με την Μπασκονια το πληρωσαμε.
Δυστυχως δεν καθαριζουμε κανενα ματς απο νωρις. Σε οσα ειμαστε καλυτεροι, μενουμε εκει γυρω στους 10 ποντους προβαδισμα. Με την Μπασκονια το πληρωσαμε.
Τελος. Μπραβο στην ομαδα. Ωραια αμυνα. Εσπρωξε οσο επρεπε τον Φρανσισκο ωστε να κανει κακο τελειωμα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (08-12-23)
drizzt (08-12-23)
Έχουμε όλα τα άλλα συν ότι μιλάμε για 10αδα αρχικά. Γι'αυτό κάθε νίκη είναι υπερπολύτιμη. Το περσινό που πήγαμε σπασμένα φρένα το ξέραμε ήδη πως δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
panahs7 (09-12-23)
Mπαρτζωκας για τον Λουκ Σίκμα: "Ήταν για έξι χρόνια στην Άλμπα, πιο πριν ήταν στη Βαλένθια. Εδώ ξαφνικά καλείται να μπει και να παίξει τον ρόλο που έπαιζε ο Άλεκ Πίτερς πέρσι, πίσω από τον Σάσα Βεζένκοβ. Αυτό συν τον τραυματισμό του, τον πήγαν λίγο πίσω. Πιστεύω πολύ στην αξία του. Ίσως μέσω της Stoiximan Basket League, να βρει καλύτερο ρυθμό για την EuroLeague".
Έχουμε, όπως είδα, την καλύτερη άμυνα μαζί με τη Ρεάλ, έχοντας δεχθεί μόνο 972 πόντους. Αυτό σημαίνει πως ΑΝ είχαμε καλύτερη επίθεση θα ήμασταν αρκετά παραπάνω. Εξακολουθώ να πιστεύω πως η ομάδα με την προσθήκε ΕΝΟΣ παίκτη ΗΓΕΤΗ όπως ο Μάικ Τζέιμς θα πάει ΠΟΛΥ ψηλά, αφού το ρόστερ είναι πιο πλήρες, κατά τη γνώμη μου, από πέρυσι.
(πολύ καλό που ο Μιλού σήμερα φάνηκε ανεβασμένος. Τον χρειαζόμαστε στην ρακέτα δυνατό, όπως στο παγκόσμιο και στην αρχή της σεζόν)
απο που προκυπτει οτι ειναι σε κακη κατασταση ο Μισιτς? επειδη δεν παιζει στο NBA? δεν εχει καμια σημασια αυτο. ισα ισα που μετα απο 1 χρονο παγκου στο NBA θα ερθει διψασμενος να παιξει.και θα ειναι 30 χρονων. ο Τζειμς του χρονου θα ειναι 34. Σαφως καλαθομηχανη ο τζειμς αλλα ο μισιτς ηταν το καλυτερο ποιντ γκαρντ της ευρωλιγκας που μπορει να κανει και αλλες δουλειες. ο τζειμς αν ερθει εντωμεταξυ τρωει την θεση του καναν.
ο μισιτς θα ειναι βασικος με τον Γουοκαπ να του δινει σοβαρες ανασες. Με μισιτς γουοκαπ γκος θα ειχες την καλυτερη τριαδα στον Ασσο στην ευρωλιγκα.
Fuck no politica
Ας έρθει οποιοσδήποτε από τους δύο. Γιατί για μένα το πιο σημαντικό στοιχείο τους για μας είναι πως είναι και οι δύο clutch.
αν ερθει ο μισιτς στην Ευρωπη θα χτυπησει τρελα λεφτα. μην ξεχναμε οτι στην εφες επαιρνε 5 και κατι το χρονο. θα παθουν εγκεφαλικο οι αγγελοπουλοι.
μονο ο DPG θα του δωσει τοσα λεφτα και παραπανω. καταρχην αμα δει ο Μισιτς οτι παιρνει 3 ο σλουκας θα ζητησει τα διπλασια.
και φυσικα ο σλουκας με μισιτς θα παιζει ακομα λιγοτερο.
Ο τζειμς σε μας ερχεται ανετα/ στα 34 δεν μπορει να ζητησει μεγαλο συμβολαιο.
Fuck no politica
drizzt (09-12-23)
Ο Σλούκας δεν ξέρω καν αν θα μείνει ζέλα μετά τη φετινή σεζόν έτσι όπως φαίνεται να εξελίσσεται η δυναμική στο ρόστερ τους.
Ας του πληρώσουν το κλειστό και το συζητάμε... Γιατί τέτοιο, ή παραπλήσιο συμβόλαιο, δεν υπάρχουν πολλοί που να βγήκαν μόλις από την απεξάρτηση και να το προσφέρουν σε παίκτη με αυτήν την εικόνα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
θα του ζητησουν αναπροσαρμογη συμβολαιου. δεν γινεται ο σλουκας να παιρνει 3 μυρια 35 και 36 χρονων. και αν την δεχτει. δεν εχει περιθωρια ομως μετα, καμια ομαδα δεν θα του δωσει τοσα λεφτα.
ο Σλουκας ειναι παικτης του 1,5 μυριου μαξ. και μεις του διναμε νομιζω 1,7 1,8 το καλοκαιρι.
πουτσα να φας στον βαζελο καριολη απο θεμα τιτλων και να μειωνεται ο χρονος σου κι αλλο και να σου ζητησουν αναπροσαρμογη το καλοκαιρι.
Μπαρτζωκα θα λες και θα κλαις.
Fuck no politica
dimitris67 (09-12-23)
Ό,τι και να του ζητήσουν, θα του δώσουν τουλάχιστον τα μισά κάθε χρονιάς και δεν θα τον έχουν εκεί, γιατί δεν βλέπει αλλού πάνω από τα μισά. Αν δεν δεχτεί, και θα τα δίνουν και θα κάθεται εκεί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και ακόμα υπάρχει κόσμος που επιμένει να κλαίει για το φουκαρά το Σλούκα και τους κακούς τους Αγγελόπουλους και τον κομπλεξικό Μπαρτζώκα που δεν του έδωσαν τα λεφτά για να μείνει.
Ο Σλουκας θα μείνει απλά με μείωση συμβολαίου
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πρέπει να ανοίξουμε λίγο το ροτέισιον. Συνεχίζεται να βασιζόμαστε σε λίγους παίκτες για τα περισσότερα.
Bookmarks