"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γαμω τον μητογλου
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Fuck no politica
Από ότι φαίνεται διαθέσιμος για την Παρασκευή ο Σακιλαρος.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Du3lisT (22-11-23)
επιτελους
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
Τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού Άκτωρ, Γιόγκι Φέρελ, απόκτησε η Παρτίζαν.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
maniak7 (23-11-23)
20+ ο ακτωρ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
maniak7 (24-11-23)
Επειδή του έχω σούρει πολλά για τον κοκαλιάρη, το γουρούνι και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, να υπενθυμίσω ότι η intrakat πλέον ανήκει στους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης και τον Αλέξανδρο Εξάρχου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (24-11-23)
Δεν ξέρω αν θα φάει φάπες, έχουν καλή ομάδα φέτος με παίχτες πρώτης γραμμής
Αυτος ο Γκραντ τους βγήκε λίρα 100
Πέταξε αμιμητη ατάκα ο Λαλακης χθες. Μετά από ένα ωραίο λογυδριο για το ποσό παικταρας είναι ο Σλουκας και πόσο δυσευρευτα αγωνιστικα χαρακτηριστικα εχει , είπε το αμίμητο: "Ο Σλουκας βρίσκει τα πατηματα του και θυμίζει το επιπεδο του Σλουκα της Φενερ" χαχαχα.
Μεχρι και ο συνεργάτης του ο Αεκτζης τον κατάλαβε και του απάντησε ότι και στον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλός ο Κωστας χαχαχ.
Απύθμενο κομπλεξ
Αν κρατήσει η ομάδα γενικά τώρα αυτή τη δύσκολη περίοδο και δε χυθεί καμιά καρδάρα με τίποτα πάρκινγκ και αλλαγές προπονητή μετά δε φοβάμαι τίποτα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (24-11-23)
Bookmarks