Καλός παίκτης είναι και η Ελλάδα, τελευταία, δεν είναι και καμία μπασκετομάνα περιωπής...
Για το ντόπινγκ, μην ξανοίγεστε πολύ, γιατί δεν είναι πολύ μακρινό το ενδεχόμενο να χρειαστεί να καταπιεί κανείς την γλώσσα του όταν μιλάει για καταστάσεις στις οποίες δεν έχει τον παραμικρό έλεγχο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χαλια.....
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (16-11-23)
Εχει καταλαβει κανεις γαιτι πρεπει ο Κανααν να παιζει κατω απο 20 λεπτα ανα ματς; Χρειαζεται το σκορ του. Δηλαδη ο Γουοκαπ και ο Παπ γιιατι βγαζουν 35λεπτα;
Faithful (16-11-23)
Καλά θα ήταν να κρατάνε τα ματς 20 λεπτά. Με νύχια και με δόντια κρατιομαστε. Ο Παπ έχει ξεκουραστεί αρκετά σήμερα. Ελπίζω να μην έχει κάτι
Είναι κρίμα αυτή η ομάδα να έχει τέτοιο dominant center και να τη πληρώνει από κακό σχεδιασμό
Αυτός ο κορμός άξιζε ευρωλιγκα γαμω τον γιουλ τον πουτανας γιο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (16-11-23), zionikos (18-11-23)
Κάνααν το κανόονι.
Ρε με μισή ομάδα κερδίζουμε δεύτερο ματς σε 72 ώρες και αντί να το χαρείτε γκρινιάζετε, κρίμα είναι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τουλάχιστον δεν αλλάζει η αντιμετώπιση ανάλογα με το αποτέλεσμα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (16-11-23), Nikolaos_Kokkinos (16-11-23)
Τι αντιαθλητικό ζήτησαν ρε γελάει ο κόσμος.
Πάρτι με τα όρτοντοξ μπράδερς.
Ρε τον Αλεκο
Ευτυχώς το πήραμε το αποψινό, γιατί κι αυτοί με σοβαρές ελλείψεις είναι σήμερα.
Τρομερή εμφάνιση Παπ.
Έλα μωρέ τώρα...ποιος Πίτερς και ποιος Κανααν; ο Ολυμπιακός δεν έχει σουτέρ. Τι πάει να πει ο Κανααν είναι ο κορυφαίος σε εύστοχα τρίποντα ανά ματς, στην Ευρωλίγκα και με 54%; Αμ ο Πίτερς με το 50%; Ρε τον φουκαρα τον θρύλο...
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Έχει γούστο...
Σαν να έχουμε κουραστεί λιγακι
Bookmarks