Αντιαθλητικό ρε γαμώ τα σπίτια σας!!
Τι κάνεις ρε Πίτερς γαμώ το κέρατο;; Απ' τις πιο αποτυχημένες αντεπιθέσεις που έχω δει ποτέ.
Αντιαθλητικό ρε γαμώ τα σπίτια σας!!
Τους έχουν κάνει μάγκες οι πούστηδες οι γκρι κλασικά
Κάνααν ΓΑΜΙΑ!!
Σκατούλες. Μαλακία ήττα θα κάνουμε.
Τίποτα.....δεν γυρίζει πλέον.....λίγο που έχουν σκυλιάσει αυτοί,λίγο οι διαιτητές....λίγο που ο αρχηγός δεν έχει βάλει πόντο.....λίγο που βαράμε σίδερα μόλις τους πλησιάζουμε στον πόντο....έγινε το κακό...
Send from my S20+ using Tapatalk
Λες και παίρνουν το παγκόσμιο κάνουν τα βαζελακια. Για ψυχίατρο τους έχουμε καταντήσει.
λογικο και η λαμια αμα μας κερδιζε στην μπαλα ετσι θα εκανε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γκος σε άλλο γήπεδο
Θέλουμε ψηλοοοο
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κι όμως γυρίζει!
Ο Λαρετζάκης είναι σε άλλο γήπεδο, όχι ο Γκος. Έχει γαμηθεί στις μαλακίες το μαλακιστήρι.
πολυ φθηνα λαθη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ΒΓΑΛΤΟΝ ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!
οχι ρε λαρι τι κανεις
—John Lennon
Λαρεντζακη μας έχεις γαμησει
ταπιδι στα ισια τι φωναζουν
—John Lennon
Bookmarks