kite26 (23-04-24)
Πουτσααααα στους αλαζονες! Το γαμησι της δεκαετιας! Ετσι ρε!
kite26 (23-04-24)
ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ! ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ!
Φαιναλ φορ ποτε ξανα ρε πουτανες. Ποτε!
kite26 (23-04-24)
dimitris67 (23-04-24), kite26 (23-04-24), panahs7 (23-04-24)
Υπάρχει Θεός ΚΑΙ στο μπάσκετ
kite26 (23-04-24)
Η φαπα της δεκαετιας! Χωρις υπερβολη. Τυχερη η Μακαμπι που ο Μπολντγουιν τραυματιστηκε. Δεν ενεπνεε καμια σιγουρια. Ο Μπραουν ειναι παικταρα και ξερει απο μεγαλους αγωνες. Ο βαζελος εκτος απο τον Λεσορτ δεν εχει καθολου λυσεις. Τουρλουμπουκι. Η πορεια του εως τωρα ηταν το ανεξηγητο, οχι το σημερινο.
dimitris67 (23-04-24), kite26 (23-04-24)
Πωπω Μακαμπάρα τι τους έκανες! Μόνο αλαζονεία και κοκορίκο! Δεν κοιτάνε που δεν έχουνε δεύτερο σέντερ, θέλουνε και κούπα. Άντε μπράβο! Μόνο να μην έχει τίποτα σοβαρό το παιδί μας ο Μπόλντουιν και ξέρουν οι άλλοι πώς θα το πάνε το γράμμα.
dimitris67 (23-04-24)
Πού πας ρε γύφτο Τούρκε, με μισή ντουζίνα παίκτες του κώλου; Γαμημένε χασάπη της συμφοράς. Κωλόχοντρε μαλάκα!
Ακομπλεξάριστη ομάδα, με πολυφωνία και πολύ καλούς παίκτες. Γιατί να μην πάει αυτή η ομάδα και να πάει η άλλη που βαράει σαραντάλεπτα ο Λεσόρ; Εν πάσει περιπτώσει, δεν μου αρέσει το μπάσκετ του Αταμάν. Δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας, αλλά χάρηκα που έφαγε τα μούτρα του ο προδότης.
chainsaw (23-04-24)
Εν τω μεταξύ πήραν κάτι αστεία ανύπαρκτα φάουλ πάλι σήμερα, γελάει ο κόσμος.
dimitris67 (23-04-24), kite26 (23-04-24)
Ο Παπαθεοδώρου έχει καμία εκπομπή σήμερα ή μόνο όταν χάνει ο Ολυμπιακός βγαίνει να πει τα μαλακιλίκια του;
Faithful (23-04-24)
Δεσύλλα ποιον να ακούσω; ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΒΑΖΕΛΟ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΛΕΜΕ.
Απόλαυση,
χρειάζονταν όντως αυτό γιατί η αλαζονεία είχε βαρέσει ταβάνι!!
Καλη χώνεψη στα βαζέλια
Ελπίζω ο Μπολντγουιν να είναι καλά
Μόνο ο καλός του βαζελου θα έφερνε τραυματισμό του καλύτερου παίχτη των αντιπάλων.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μόλις είπαν στον σπορφμ ότι ο Μπολντγουιν είναι καλά και ότι δήλωσε ο Αταμαν ότι αν δεν πάνε final four του χρόνου φεύγει
Bookmarks