E μέσα σε ενα καλοκαιρι έγινε παλαιμαχος; Μαλλον πήρε κιλά. Είναι όντως σοκαριστικα αργός. Δύσκολα αλλάζει αυτό αρκετα ώστε να παίξει σε τοπ επιεπδο
Είναι και σε μία ηλικία που μπορεί και μετά από ένα μήνα χαλάρωσης, που θα έχεις αναγκαστικά, να μην επανέλθεις ποτέ στην προηγούμενη κατάσταση - σε άλλους βγαίνει και νωρίτερα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (07-10-23)
ο Σικμα για να ειναι βοηθητικη αλλαγη στο ροτεισον και να δινει ανασες ειναι μια χαρα. για βασικο γραναζι στην καλυτερη ομαδα της ευρωλιγκας δεν κανει.
πρεπει να δρομολογησουμε μεταγραφη
hang your demons
Το sportime είχε αφιέρωμα-συλλογή με όλα τα χαρούμενα και αισιόδοξα tweets τον βάζελων μετά τη χθεσινή πούτσα. Οι κερατάδες βάζουν τα δυνατά τους να πουλήσουν το αφήγημα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (07-10-23)
Για αντίδραση Ολυμπιακού μιλάμε: Πολύ νωρίς δεν είναι;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
τοσο γρηγορα λες? το θεμα ειναι ποιον θα βρει να παρει.
hang your demons
Επίσης...χθες είδαμε οτι ο Χουάντσο, δεν είναι σέντερ. Ακόμη και το πλειμομπιλ χθες, στο 3 τον έβαλε κάποια στιγμή, όχι στο 5. Όπως έκανε και η Εθνική Ισπανίας στο μουντομπάσκετ.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
εγώ μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα νόμιζα ότι ο χουντσο είναι η μετά σάρκωση του Τσάμπερλεϊν
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
ειναι πολυ καλος παιχτης ο χουαντσο μακαρι να τον ειχαμε παρει εμεις.Ασχετα με το τι θα γινει ολη τη σεζον.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
zionikos (11-10-23)
Bookmarks