Nikolaos_Kokkinos (07-12-23)
Σε όλα τα παιχνίδια, από μία δυναμικότητα και πάνω, τους κάνουν κουδούνια και εμείς θα κοιτάξουμε τις επιδόσεις τους στο build up, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω δεν φτάνει να μας βγάλει ούτε πρώτη επίθεση, όπως πέρυσι, για παράδειγμα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (07-12-23)
Εντωμεταξυ για ποιο Build up λεμε? Για το "Δωστε τη στο Φορτουνη να τραβηξει μια 50αρα μπαλια να βρει τον Κααμπι στην πλατη ? Αρα το Μπιλντ απ του Ρετσου τελειωνε στο να περασει τη μπαλα η στον Ροδινει η στον Μαντι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (09-12-23)
Μπήκα να δω μήπως ήταν η Μαργκότ Ρόμπι Ξεκούμπωτη Χάρλει Κουίνι... αλλά δυστυχώς...
There is a Dude in town
Nikolaos_Kokkinos (08-12-23), panahs7 (08-12-23)
Να πείτε χαιρετίσματα σε Κίνι...
(Ο εικονιζόμενος είναι από τη Βυρητό)
![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (08-12-23)
Το φύλλο Βηρυτού είναι απίστευτο έτσι κι αλλιώς οπότε τα σωροπιαστα τους, χέσε μας πιλότε τρέχουν σάλια.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (09-12-23)
Nikolaos_Kokkinos (08-12-23)
Καλός - ο μόνος που προσπάθησε...
μπηκε με το σκατο στην καλτσα,παραλιγο θα εκανε και πεναλτι ο γιγαντας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Paneas (11-04-24)
Μπαίνεις μέσα και θέλεις να μας κάνεις να ξεχάσουμε τον Ρέτσο...
Paneas (11-04-24)
Τι ναυάγιο κι αυτό
Δεν φταίνε οι παίκτες... Έπρεπε Κορδόν και Μαρτίνεζ, από τις πρώτες δύο μεταγραφές, να έχουν αποχωρήσει μαζί τους, μόλις τους έφερναν στα γραφεία για υπογραφές και γάμησε την υπομονή και το πλάνο. Βλέπεις ξεκινάει έτσι - δεν έχει νόημα να δεις τη συνέχεια. Δεν χρειαζόταν καν να δεις να έρχονται Σκάρπα, Σολμπάκεν και Πορόζο.
Θα τους παραδεχόμουν αν ο Έσσε και ο Ορτέγκα δεν έκαναν καλές χρονιές. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, κάνανε το αυτονόητο.
Για εμένα χτύπησε καμπάνα στον συνδυασμό "φέρνω Ιμπόρα - διώχνω Μπουχαλάκη": Εκεί, γονάτισα ρε...
Το "φέρνω Σολμπάκεν και Μπρίνιτς και δεν παίρνω Ντεσπότοφ" ήταν το κερασάκι στην τούρτα, μετά την επιλογή και των κεντρικών αμυντικών.
Δεν το ξέρω και κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, αλλά όταν δεν σου κάνει κάποιος (καλώς ή κακώς), δεν παίρνεις ίδιο και πιο μεγάλο - εκεί, μιλάμε ξεκάθαρα για εξυπηρέτηση, να το πούμε μαλακά.
Αυτό που λέει ο Νίκος. Έδιωξαν δηλαδή τον Μπουχαλακη και αποφάσισαν ότι είναι καλή ιδέα να πάρουν τον Ιμπορα;;;
Δεν είπα αυτό...
![]()
Δεν ειπα ρε οτι ειπες αυτο. Συμφωνησα με αυτο που ειπες και προσεθεσα το δικο μου.
Μια φορα συμφωνησα με σενα και μου το γαμησες!!!!!!
voskos_7 (17-04-24)
Αν είχαμε Μπουχαλάκη, μπορεί να έπαιρνε ανάσες ο Χεσε, αλλά θα είχαμε και λιγότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα και ίσως και αποκλεισμό στην Ευρώπη.
Bookmarks