flessanto (25-08-23)
Καλό μπακ. Φαίνεται η ηλικία του στα τρεξίματα του, γιατί δεν είναι για πολλά μέτρα. Περισσότερο θα αντέξει αριστερά νομίζω, πάσα δεξιά. Ξέρει μπάλα, είναι πανέξυπνος και ξέρει τι τον παίρνει να κάνει και τι όχι. Θεωρώ οτι μπορεί να βοηθήσει και σε άλλη θέση, πλην των δύο άκρων της άμυνας.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (25-08-23)
Ας κρατήσουμε αυτό το ωραίο που είπε ο Στάθης, ότι μέσες - άκρες τον παίρνει και το ξέρει και ας μην χρειαστεί να τον δούμε σε πολλές θέσεις.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπορει να τον παιρνει καποιος και να μην το ξερει;;
Du3lisT (25-08-23), Nikolaos_Kokkinos (25-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (25-08-23)
flessanto (25-08-23)
Θυμάμαι, μια πραγματική ιστορία, τώρα λέμε για εποχές Κόκκινου...το είχα δει και σε επεισόδιο στον κόκκινο(καλή ώρα) κύκλο. Ηταν ένας τύπος που η γυναίκα του είχε βίτσιο να βάζει τον εραστή της να φερμάρει και τον άντρα της, αφού του έριχνε υπνωτικά. Αυτός ήταν κλασικό παράδειγμα, τον παίρνω και δεν το ξέρω.
flessanto (25-08-23), giovanni#10 (25-08-23), Nikolaos_Kokkinos (25-08-23), Paneas (28-08-23)
Τελικά ο φουκαρας ο Κινι γιατί ακριβώς πρέπει να τον παίρνει;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (25-08-23)
Έχει λίγο φάτσα Γεννατά, αλλά μετά το ταρακούνημα μας προέκυψε Ψάρρας...
Δεν θα πειτε τιποτα ρε στο θεμα του? Τι αλλο να κανει σημερα? Νταρμπισαιρ σε μπακ εκδοση.
Μπραβο σου Κινι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
flessanto (28-08-23)
Εγώ είπα.
flessanto (28-08-23)
Πολύ έξυπνος παίκτης. Απ' τα αριστερά δε λειτουργεί καθόλου σαν τα αριστερά μπακ που είχαμε στο παρελθόν. Δεν έχει κάνει ούτε ένα overlap όσο τον θυμάμαι, αντιθέτως τα underlap ειναι πολύ συχνά. Σπανίως πατάει γραμμή. Έχω την περιέργεια να δω αν θα παίζει με τον ίδιο τρόπο, όταν χρησιμοποιηθεί σαν δεξί μπακ.
Επιμένω οτι κάποια στιγμή θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλο ρόλο. Εγώ βλέπω οτι χωράει άνετα στην εντεκάδα, ταυτόχρονα με Ορτέγκα και Ροντινει.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (28-08-23)
Ναι - τρίτος πίσω στο 3-4-3.
flessanto (28-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (28-08-23)
Αυτός όνομα δεν έχει; Ένα "Κίνι" του δώσανε κι έξω απ' την πόρτα;
flessanto (29-08-23), Nikolaos_Kokkinos (29-08-23)
Bookmarks