και στην φαση του γκολ εχει παρει κεφαλια αρχηγικη.
Μετρητά, ή κάρτα;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
και στην φαση του γκολ εχει παρει κεφαλια αρχηγικη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (02-06-24)
Nikolaos_Kokkinos (27-06-24), redbaron (27-06-24)
Nikolaos_Kokkinos (27-06-24), panahs7 (27-06-24)
Καποιος κυριος Κανααν ισως θα μπορουσε να το διαβασει αυτο να δει πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ οι παικτες την ομαδα τους, ΧΩΡΙΣ κατινιστικες / αδερφιστικες σποντουλες, χωρις μαλακιες, ΟΥΤΕ και αυτος επαιξε οσο θα ηθελε, τον μισο χρονο ετρωγε ΠΑΓΚΟ.
Καταλαβατε κυριε Κανααν και κυριε γαμημενε Σλουκα ?
Υ/Γ Αν ειχατε σηκωσει κ τα κατσαρολικα που εχει σηκωσει αυτος, ποιος ξερει τι θα μας γραφατε στις δικες σας ανακοινωσεις
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Netscape (29-06-24)
Δεν είναι θρεντ για λουζερς, βγαίνεις οφφτοπικ.
voskos_7 (28-06-24)
τα δακρυσμένα μάτια του ή η υψωμένη γροθιά στη Θυρα7 μετά από ένα τάκλιν με την ΑστονΒιλα πρέπει να μπουν ταπετσαρία στους διαδρόμους του Καραϊσκακης
Ευχαριστούμε για όλα !
drizzt (28-06-24), Netscape (29-06-24), Nikolaos_Kokkinos (28-06-24), voskos_7 (28-06-24)
Το εντυπωσιακό, μετά από όλα είναι ότι αυτοί που τον έφεραν απέδειξαν ότι δεν ήξεραν τί να τον κάνουν...
Nikolaos_Kokkinos (28-06-24)
voskos_7 (29-06-24)
TOYΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ Κ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! ΓΙΓΑΝΤΑΣ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (29-06-24)
Ήρθες, το πήραμε, και απήλθες. Υποκλίνομαι, και του εύχομαι καλό τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
drizzt (29-06-24), Nikolaos_Kokkinos (09-10-24)
Φαγώθηκες να γυρίσεις στην Ανατολική Βαλένθια: Τί κατάλαβες;;;
Προφανώς νόμιζε ότι θα ήταν από τους βασικούς πυλώνες της φετινής προσπάθειας για άνοδο και ότι στον τελευταίο του χρόνο θα βοηθούσε την Λεβάντε με την οποία φαίνεται να έχει δεθεί. Για την ώρα φαίνεται ότι δεν τα υπολόγισε καλά τα πράγματα αλλά εντάξει μπορεί και να το γυρίσει.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σε αυτήν την ηλικία, δεν ανοίγεις καλά χούγια...
Bookmarks