"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (27-06-23)
Στα 3 φιλικά της Αυστρίας:
8/7 Σλοβάτσκο
14/7 Νόρτζελαντ
19/7 Σαμπάχ
προστέθηκαν:
26/7 Ρέιντζερς
29/7 Νόριτς
και τα 2 στις έδρες τους.
Τον Σίσε γιατί τον έκοψαν; Θέλει να δει πχ τον Μπουχαλάκη, τον Ρέτσο και τον Ανδρούτσο και δεν του κάνει κλικ με την μία ο Σισές; Μόνο πειθαρχικό παράπτωμα ή σε κάτι κλωτσάει με το συμβόλαιο, δε μπορώ να σκεφτώ άλλον λόγο.
chainsaw (06-07-23), Nikolaos_Kokkinos (05-07-23)
Ο Βερβελές είπε ότι θα κάνει καθημερινά live για επικοινωνία και ενημέρωση σχετικά με την προετοιμασία. Σας βάζω τη χθεσινή για να μπείτε στο κλίμα και μετά κάντε τα κουμάντα σας όσοι ενδιαφέρεστε.
Η ομάδα πήγε για προετοιμασία με κάτι άχρηστους που δε θα έπρεπε καν να είναι εκεί.
Οπότε, θα ρθουν παίχτες αργότερα που δε θα έχουν κάνει προετοιμασία και (ελπιζω) προετοιμασία θα χουν κάνει κάτι μάπες που μετά θα φύγουν
Επος
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Paneas (06-07-23)
Προετοιμασία με άλλο προπονητήκαλή φάση
Καθε χρονο ξεκιναει η προετοιμασια χωρις να εχουν γινει μεταγραφες. Ηρεμηστε λιγο. Σε πρωτη φαση πρεπει να δημιουργηθει μια ομαδα που θα παιξει στα προκριματικα. Βλεποντας το ροστερ που πηγε στην πρετοιμασια, υπαρχουν 2 τεραστιες τρυπες. 6αρι και επιθετικος. Αν ερθουν 2 παικτες εκει, υπαρχει τροπος να περασουμε τον πρωτο γυρο που θα παιξουμε.
Υπαρχουν οι Χουανγκ-Μπιελ-Φορτουνης στον αξονα. Μπουχαλακης για μπακ απ. Ζιγνκερναγκελ, Μασουρας και Βρουσάι στα εξτρεμ. Πανω σε αυτους θα βασιστουμε. Αναμενουμε τι θα γινει με τους 2 Καμαραδες, που θα ενσωματωθουν αργοτερα. Στην αμυνα δε θα γινουν ιδιαιτερες αλλαγες οπως φαινεται. Μονο στοπερ θα ερθουν.
Προσωπικα που κανει εντυπωση που δεν πηραν και άλλα παιδια απο τις ακαδημιες παντως. 23 παικτες ειναι σχετικα λιγοι. Επισης με ποια λογικη μπηκαν οι ανυπαρκτοι Παπε-Καρβαλιο στην προετοιμασια και οχι ο Φαντιγκα π.χ ; Περιμενει κανεις να γινουν ξαφνικα παικτες;
flessanto (08-07-23)
Αυτος ο Σουρλης που εξαφανιστηκε;
Δυστυχως δεν μπορεις να αλλαξεις ολο το ροστερ μεσα σε 3 βδομαδες. Πρεπει να ερθουν 2-3 παικτες της προκοπης ως τοτε, αλλα παντα στα προκριματικα βασιζεσαι κυριως σε αυτο που εχεις. Το υπεροχο ειναι οτι παλι ξεμειναμε με τον Αραμπι και παιζει τελικα να του κανουν νεο συμβολαιο μονο και μονο για να βοηθησει τωρα στα προκριματικα
Δεν χρειαζόμαστε προετοιμασία εμείς.. Εδώ ένα μήνα παλεύουμε να πάρουμε τεχνικό διευθυντή και άλλο τόσο να πάρουμε και προπονητή. Άσε που κάθε μέρα δίνουμε αγώνες με τα μεγαθήρια της Ευρώπης για να κλείσουμε παικταράδες.
Με τόση πάλη και τόσους αγώνες τι να την κάνουμε την προετοιμασία..?
..και τώρα ξεκινάνε οι ζέστες
flessanto (08-07-23)
Φοβαμαι μονο μην περιμενουν να παρουν παλι "ονοματα" τον Σεπτεμβρη. Μια χαρα παικτες υπαρχουν και τωρα, αρκει να εχεις σκαουτινγκ και να ριξεις λιγο τη μουρη σου. Μια ομαδα απο πρωταθλημα της πλακας ειμαστε. Ουτε Βιγιαρεαλ, ουτε Μιλαν.
Ρε παιδιά πολύ αισιόδοξους σας βλέπω που έλεγε κι ο Σπύρος στους Απαράδεκτους
flessanto (08-07-23)
Άλλα 3 μύρια είναι να λαμβάνει για τη 2η χρονιά, σιγά μη του κάνουμε και ανανέωση. Αν δεν βοηθήσει με το βασιλικό συμβόλαιο που τσίμπησε πέρσι τότε να του γαμήσουν ότι έχει και δεν έχει. Είπαμε και κάπου όπα στο φινάλε.
ΥΓ Δεν τον έχω για τέτοιο χαρακτήρα πάντως, αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν πλέον.
Τρια εκ. δεν υπεγραψε με τιποτα.
Bookmarks