Nikolaos_Kokkinos (19-05-24)
Απίστευτο κόμπλεξ σε γελοίο βαθμό έβγαλε ο Τζορμπατζόγλου στον sportfm. Και τι δεν είπε. Η καλύτερη ομάδα στη χώρα λέει κατακτά το πρωτάθλημα. Τι ακούμε ρε πούστη μου;; Ούτε να χαρούν δεν ξέρουν τα γίδια. Θα μου πεις πώς να ξέρουν, 4η φορά τους συμβαίνει.
Nikolaos_Kokkinos (19-05-24)
Έχει γράψει στο gazzetta κείμενο για 6μηνο φυλάκιση ο συγκεκριμένος... Μην δίνεις σημασία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ας με πουν κομπλεξικό, στα αρχίδια μου. Για εμένα κλείνει ήρεμα η σεζον, γνωρίζοντας ότι τα σιχάματα - Γκαλάκτικος της Ν. Φιλαδέλφειας πήραν τα αρχίδια μου φέτος από παντού.
Όσο για τον μΠαοκ, πανάξιος πρωταθλητής. 4/4, κέρδισε τους πάντες μαζί και τον αιώνιο του στην έδρα του και πήρε την κούπα σπίτι. Μαγκιά του.
Στα δικά μας, όσο χάρηκαν χάρηκαν. Πάμε του χρόνου να τους θυμίσουμε τα ωραία χρόνια με πρωτάθλημα από τον Φεβρουάριο.
drizzt (20-05-24), Paneas (20-05-24), pirateeeeeee (20-05-24)
drizzt (20-05-24), panahs7 (20-05-24), pirateeeeeee (20-05-24)
Έπρεπε, μαζί με την κούπα, να ανεβάσουν και τον Αλμέιντα πάνω για την απονομή. Μην τα ξαναλέμε...
pirateeeeeee (20-05-24)
Ο Τζορμπατζόγλου όταν πήγαν στο προπονητικό τα ορκ να κράξουν τους παίκτες τους πριν κανα μήνα έτρωγε μπουγάτσα με κιμά ή με κρέμα;
chainsaw (21-05-24), pirateeeeeee (20-05-24)
Του χρόνου η στοιχημαν μας δίνει 1.95 να το σηκώσουμε, μακραν τη χαμηλότερη απόδοση απ τους άλλους νομίζω (στον Άρη δίνει 200) και στα σχόλια από κάτω οι αλλόθρησκοι διερωτώνται από που κι ως που. Ας βάλουν στο YouTube στιγμιότυπα από τα γαμησια που τρώνε 30 χρόνια ξέρω γω..
Ο μπροστάρης του τίγρη στην ΕΠΟ που λύνει και δένει στο παρασκήνιο, Γιαννάκης Παπαδόπουλος, πρότεινε τον γνωστό αθλητικό εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο (πουλέν της εξυγίανσης), για νέο πρόεδρο της ΕΠΟ. Το ακόμη πιο ωραίο είναι ότι τα πουλάκια κελαηδάνε ότι συναντήθηκε μαζί του σήμερα ο Αλαφούζος, για να του πει όπως φαίνεται ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητά του.
Δικό σας...
chainsaw (01-06-24)
29 του μηνα πηρε το πρωτο ευρωπαικο ελληνικη ομαδα 31 εδωσε συγχαρητηρια η επο.Μπασταρδοι.
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-06-24), Nikolaos_Kokkinos (01-06-24)
9 επρεπε να περιμενουν για του κωλου τα 9μερα που λενε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (01-06-24), Nikolaos_Kokkinos (01-06-24), panahs7 (01-06-24)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-06-24)
Για να κλείσει, πρέπει να μένει και άδεια για κάποιο διάστημα: Αυτοί μόνο χαρτάκια προτεραιότητας και αίθουσα αναμονής δεν έχουν πίσω τους.
Nikolaos_Kokkinos (02-06-24)
Καλύτερα Μάκη...
Όσο και αν δεν τον πιστεύουν, πάντως, αλήθεια λέει για το ότι είναι μΠαοκτζής. Και ο πατέρας του ήταν γνωστός για αυτό.
"ο ενωτικός Μάκης Γκαγκατσης αποτελεί ελπίδα για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου".
Δεν περιγράφω άλλο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Γκαγκάτσης νεός πρόεδρος της ΕΠΟ και χωρίς αντίπαλο. Θα είναι μία καλή αρχή αν κάνει πραγματικότητα αυτά που είπε για αρχιδιαιτητή και εκτελεστικό διευθυντή και βλέπουμε το πιο μετά. Το πιο σημαντικό πράγμα στην ΕΠΟ είναι να μην εκλέγεται από τους προέδρους των ΕΠΣ αλλά δεν νομίζω να το ζήσω αυτό.
ΥΓ. χανούμια, πιο πολύ σας έχει πειράξει η ΕΠΟ παρά το πως χάσατε το πρωτάθλημα από τους τους τερματοφύλακες σας και από το πως κατέβηκε (ΧΕΣΜΕΝΗ) η ομάδα σας στο παιχνίδι της χρονιάς και αυτό λέει τα πάντα για εσάς.
chainsaw (18-06-24)
Bookmarks