chainsaw (16-05-24), Nikolaos_Kokkinos (16-05-24)
Εβδομάδα, ίσως ήταν το ιδανικό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (16-05-24), Nikolaos_Kokkinos (16-05-24)
Οι περισσότεροι έχουν ήδη στέψει πρωταθλητή τον συμπολίτη του Άρη, εγώ δεν μπορώ να δω τον τρόπο (αγωνιστικά, ιστορικά αλλά και σημειολογικά) για να κάνει γύρο θριάμβου στο Χαριλάου.
chainsaw (16-05-24)
Και τυπικά, θα την κάνει στη νΤούμπα, γιατί το προγραμματίζει. Θα γαμεί να ισοφαρίσει ο ρούλης στο 91' και να έχουν αποφασίσει ήδη οι ουρακοτάγκοι να μπουν και να πάρει ο μΠαοκ το παιχνίδι στα χαρτιά...
Ουτε εγω φιλε. Αποκλειεται σχεδον να παρουν διπλο εκει μεσα υπο αυτες τις συνθηκες. Ενα διπλο εχουν κανει τοσα χρονια και αυτο με χειρουργειο τη σεζον του "αηττητου".
Δηλαδη αν ηταν αλλιως το προγραμμα του πρωταθληματος και γινοταν αυτο το ματς, θα λεγαμε οτι κατα πασα πιθανοτητα θα χασει βαθμους ο ΠΑΟΚ. Τωρα ποια η διαφορα;
Ρε Μάνο, δεν έμαθες από Άρη;;; Είναι η μόνη ομάδα που δεν χρειάζεται πέμπτη φάλαγγα και κατασκόπους για να ενεργήσει σε βάρος των συμφερόντων της.
Για να μιλήσω σοβαρά, το Σάββατο και ο Άρης να μην μπορεί και ο μΠαοκ να μπορεί (που τρίτο παιχνίδι έντασης σε 8 μέρες δεν έχει βγάλει, αλλά πάμε), έχω την βεβαιότητα ότι τον περιμένει κόραξ, πρόθυμος και ικανός να του κάνει εγχείρηση στα όρθια. 'α δούμε...
Για χανούμι που καίγεται για το αποτέλεσμα, το χθεσινό και μέσα και έξω από το γήπεδο, δεν με έπεισε...
Υπό κανονικές συνθήκες, ούτε εγώ θα μπορούσα να δω νίκη του μΠΑΟΚ και να σηκώσει την κούπα στην εδρα του Άρη. Στην τελική πέρα από την όποια κοντρα έχουν μεταξύ τους, δεν την λες και κακή ομάδα τον Άρη.
Μην ξεχνάμε ότι έχει κανει κηδεία σε όλους τους μεγάλους.
Βέβαια μιλάμε για παιχνίδι όμως που ο μΠΑΟΚ απλά θα κατέβει με το μαχαίρι στα δόντια. Ειναι ο τελικός των τελικών για αυτούς με ψυχολογία και φόρμα στον Θεό.
Υπό πολύ κανονικές συνθήκες, ούτε ο Άρης είναι να βγάλει χρονιά χωρίς ήττα από τον συμπολίτη...
Τέλος πάντων, στα ντέρμπι, επικρατούν οι ειδικές και όχι οι κανονικές συνθήκες... Μεγάλο λάθος των Τούρκων να πουλήσουν οπαδιλίκι στην αρχή της εβδομάδας στη Μηχανιώνα και ακόμα μεγαλύτερο ότι προκαλούν με γελοιότητες.
Η επίσημη ΠΑΕ προσπαθούσε να περάσει κάτω από τα ραντάρ, αλλά οι επαγγελματίες οπαδοί πρέπει να καπελώσουν κάθε προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος και της ανεπαρκούς διοίκησης που υπάρχει εκεί γιατί αυτός που πληρώνει έχει καλύτερες δουλειές να κάνει από το να ασχολείται με αυτούς.
Εγώ πιστεύω θα κερδίσει πολύ εύκολα ο Παοκ. Μην ξεχνάτε ότι ο Άρης δεν θα ρισκάρει κάρτες και να χάσει παίκτες από τον τελικό. Προβλέπω εύκολο 0 - 2
Κι εγώ δεν πιστεύω πως υπάρχει καμία περίπτωση σε παιχνίδι που κρίνεται τίτλος να το χάσει ο μπαοκ εκει μέσα. Νομίζω θα πάνε καμικάζι με το πνεύμα του Πάμπλο Γκαρσία να τους οδηγεί.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Άρης είναι η 1η ομάδα σε αριθμό ξένων και δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Για ποιον λόγο να σκιστούν οι παίκτες, επειδή το θέλουν οι οπαδοί; Αν ήταν έτσι, εμείς θα είχαμε πάρει Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει τεράστιο ρόλο το κίνητρο. Θα μπορούσε να γίνει στην περίπτωση που ο Άρης δεν είχε τελικό κυπέλλου, τώρα θεωρώ ότι ο Μπαοκ θα το πάρει από ημίχρονο.
ΥΓ. Οι κόκκινες θα μετρήσουν και για τον τελικό.
O Άρης ας κοιτάξει να πάρει το κύπελλο που έχει να το πάρει 146 χρόνια και ας μη σκέφτεται το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η Σαλόνικα είναι μικρή πόλη και το να κόψει τον τίτλο από αυτόν που την έχει δει σερίφης (κυριολεκτικά χιλιάδες τα παραδείγματα και δεν θέλω να τα αναφέρω) στην πόλη και προσπαθεί να σε αφανίσει, είναι μεγάλη υπόθεση, μεγαλύτερη από έναν τίτλο κυπέλλου. Αλλά και από καθαρή αγωνιστική πλευρά να το δεις, τι είναι πιο πιθανό; Να παίξουν χαλαρά την Κυριακή- με έναν αντίπαλο που θα έχει το τρίτο του ντέρμπι σε 7 ημέρες- ελπίζωντας πως μετά απλά θα γυρίσουν το τσιπάκι και θα μασάνε σίδερα το Σάββατο ή πως θα δούνε αυτό το παιχνίδι σαν πρόβα πριν την παράσταση του τελικού;
Ζω Θεσσαλονίκη και οι αρειανοί θέλουν σαν τρελοί να κόψουν το πρωτάθλημα από τον παορκ.
Έχω την αίσθηση πως θα τα καταφέρουν και με όλες τις βοήθειες που θα τους παρέχει η κούλα.
chainsaw (16-05-24)
Πάντως αν το πάρει ο Παοκ θα έχει κάνει το απίστευτο. 4 στα 4 ντέρμπι (ναι μόνο αυτός έχει 4 ντέρμπι) στα 4 τελευταία παιχνίδια:
3-2 το αεκ
2-0 εμάς
4-1 τον βαζελο
Και τελος τον Άρη.
Αν το πάρει μπράβο του. Θα είναι το πιο γαματο πρωτάθλημα εβερ. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να κάνουμε το διπλό στην Τούμπα να ήμασταν εμείς στη θέση του.
chainsaw (16-05-24)
drizzt (16-05-24)
Χαλαρά δε θα παίξουν. Απλά τα Ορκ έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και καλύτερη ομάδα αντικειμενικά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το μίσος και η μιζέρια είναι μεγαλύτερο κίνητρο από την επιτυχία του αντιπάλου...
maniak7 (16-05-24)
Bookmarks