Nikolaos_Kokkinos (29-04-24)
Τα ευρωπαϊκά είναι πριν από όλα... Και αν γίνει εκεί κανένα θαύμα, τους βλέπω όλους να λιποθυμάνε... Λέμε τώρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Paneas (28-04-24)
Και μην ξεχνάμε ότι έχουμε και παιχνίδι χαμένο στα χαρτιά. Μωρή πουτάνα Χουάνκαρ που έχεις εξαφανιστεί;; 4οι να βγείτε ρε καριόλες, θεία δίκη.
Gtakis (29-04-24), maniak7 (28-04-24), Nikolaos_Kokkinos (29-04-24), Paneas (28-04-24), SOAD37 (29-04-24)
Δεν μπορειτε να φανταστειτε για τι κλαμα μιλαμε στο Bwin-ΠΑΟ Fm, οι μιαουληδες κλπ κλεινουν τον εναν μετα τον αλλο μιλαμε για νευρα οχι αστεια , τοχουν κανει εκπομπη τυπου τακη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
3 στα 3 δεν θα κανουμε. λογω οτι εχουμε και το κονφερενς και γιατι στην αμυνα δεν ειμαστε συνεπεις. θα ανταλλαζα ανετα πρωταθλημα με συμμετοχη στο τελικο.ασυζητητι.
αν επρεπε να διαλεξω μια ηττα να κανουμε στα επομενα 3 θα διαλεγα τουμπα για να το παρει ο παοκ και να γαμησουμε Αεκ και Βαζελο μετα που δεν τους κερδισαμε φετος αλλα και για να κοψουμε πρωταθλημα στην Κουλα.
hang your demons
Κηδεία. Αχ και βαχ. Ένας Ολυμπιακός που βγήκε και έλεγε για το ευρωπαϊκό την Πέμπτη, δεν απάντησαν καν, σαν να μην είναι ελληνική ομάδα. Και μετά που έλεγε για ΕΠΟ και Πολιτεία που δεν έχουν βγάλει μία συγχαρητήρια ανακοίνωση, μόκο κι εκεί. Πούτσα γαμημένοι, όσο θα σας φταίει μόνο ο Ολυμπιακός, τόσο θα γαμιέστε. Για το πέναλτι που δεν πήραν στην Οπαπαρίνα δεν άνοιξε μύτη, αν γινόταν με εμάς θα είχε πέσει το σύμπαν.
Βασκε αυτονομιστη ξερανε τους ολους
Η λογική, αυτό λέει, αλλά αν το πιστέψει η ομάδα ότι το πιο πιθανό είναι να μην κάνει, για έναν λόγο και μία συνθήκη που συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια μπορεί και να το πετύχει...
Εδώ που φτάσαμε, μπορεί να γράψουμε ιστορία και να τους πεθάνουμε όλους και μπορεί να μην γίνει και τίποτα και του χρόνου να τρέμει το φυλλοκάρδι τους ακόμα χειρότερα.
Ψυχραιμία και βλέπουμε - προς το παρόν, μην ξεχνάμε ότι στα χέρια μας δεν έχουμε τίποτα και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας.
Μπορούμε να κερδίσουμε και τα ΤΡΙΑ παιχνίδια που απομένουν, αρκεί η άμυνα να σοβαρευτεί έστω και την τελευταία στιγμή. (πράγμα που δεν το βλέπω, για να είμαι ειλικρινής.)
Από κει και πέρα, χάνουμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ (αν τελικά αυτό γίνει, που είναι και το πιο πιθανό) ένα πρωτάθλημα από ασήμαντους και ανύπαρκτους ποδοσφαιρικά, που ούτε στα όνειρά τους δεν είχαν φανταστεί τις τόσες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που θα κάναμε, για να τους χαρίσουμε τον φετινό τίτλο.
Η χαρά τους όμως θα είναι σύντομη. Του χρόνου, με τα 100 χρόνια του Θρύλου, αρχίζει ένας ΝΕΟΣ κύκλος εγχώριας κυριαρχίας, ο οποίος θα κρατήσει μέχρι ο πόνος των άσχετων να γίνει αφόρητος και γονατιστοί να παρακαλούν να τους αφήσουμε να σηκώσουν και εκείνοι ένα πρωτάθλημα.
(το πως θα έφτανα να αναπολώ τον Ανατολάκη, δεν το είχα φανταστεί...)
Pireotis7 (29-04-24)
σας το ειχα πει απο χθες, καρφιτσωστε μου σας παρακαλω το δευτερο σχολιο στο τοπικ με τη λαμια!!! Θα με θυμηθειτε σε 2-3 εβδομαδες!
και τωρα ας σκοτωθουν μεταξυ τους ανετα!!!![]()
![]()
Μέσα σε διάστημα 11 ημερών έχουμε τον επαναληπτικό με Αστον Βιλλα που θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, συν ντερμπι με τους πάντες.
Κακά τα ψέμματα, το 3 στα 3 απλά δε το πιστεύω. Και καλή/έτοιμη ομάδα αν είχαμε, πάλι θα ήταν δύσκολο.
Πάμε για Ευρώπη και κυρίως, κανονίστε ρεμάλια να αφήσετε την κούλα να κάνει τον γύρο του θριάμβου μέσα στον Ναό. Δεν σας ξεπλένει κανείς μετά.
dimitris67 (29-04-24)
Δεν μπορεί ο Αλμέιδα να πιάνει αστυνομικό απ' τον λαιμό και να μην υπάρχει τιμωρία!
Τρεις βαθμοί μείον στον Ολυμπιακό, να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Καλά σας λέει - ηρεμήστε λίγο, που έχετε και απαιτήσεις...
Πέρα απ' τον Αλμέιδα, τα μπαόκια είναι υπότροποι από το ματς της Λαμίας, χθες ανέβασαν πανό και στον πάγκο ήταν ένα κάρο ορκ χωρίς διαπιστεύσεις. Που σημαίνει ότι τουλάχιστον με εμάς το γήπεδο πρέπει να είναι κλειστό. Η Κούλα θα αναγκαστεί να το κυνηγήσει προς υπεράσπιση του Αλμέιδα και θα ζητήσει να ελεγχθούν οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας, που μας έπρηξαν τα παπάρια τόσους μήνες για να μπουν. Κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η ζωή τελικά. Το κάρμα θα πέσει πάνω και στα ξαδερφάκια. Όλα θα τα πληρώσετε πουτάνες.
Paneas (29-04-24)
Tpt απολυτως δεν θα κανουν, ολα μα ολα αυτα γιναν φωτογραφικα εναντια του ολυμπιακου, δεν εφαρμοζονται σε αυτους οτι κ να γινει, ολα γαργαρα θα γινουν.
Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλή ιδέα να παίξουμε κεκλεισμένων εκεί...
Paneas (29-04-24)
Bookmarks