panahs7 (28-04-24)
panahs7 (28-04-24)
Ρε σεις, το είπε τώρα ο Τσώχος στο ράδιο και μου γάμησε τον εγκέφαλο. Αλλά όντως ισχύει. Λέει ότι είναι τόσο τρελό αυτό που συμβαίνει φέτος, που οι μοναδικές 2 ομάδες που το κρατάνε στα χέρια τους, είναι η 1η Κούλα και ο 4ος Ολυμπιακός!!
Δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί αυτό πουθενά αλλού. Ο Μπαοκ και 3/3 να κάνει, εξαρτάται και από τα αποτελέσματα της Κούλας, ενώ εμείς με 3/3 το ένα απ' αυτά θα είναι ήττα της.
![]()
Αν παιζαμε τα 3 αυτα ντερμπυ με αποσταση μιας βδομαδας ή παραπανω το ενα απο το αλλο, θα ημουν πολυ πιο αισιοδοξος. Τωρα με την κουραση και το ροτεισον θα χασει δυναμικη η ομαδα.
Εντωμεταξύ έφαγε γιούχα ο Τερίμ και τα αρχίδια του μάλλον έχασαν βάρος.
Nikolaos_Kokkinos (29-04-24)
Καλά περάσαμε σήμερα..
Καλο και το πρωτάθλημα αλλά την Πέμπτη έχουμε ιστορικό ματς.
Αντε ρε ομαδδδαααααα![]()
mankap (28-04-24), Nikolaos_Kokkinos (29-04-24)
Σημαντική για πολλούς λόγους πια η ηττα με αεκ.Αν είχαμε πάρει ισοπαλία θα πηγαίναμε για 2 αποτελέσματα στη Τούμπα.Και αν νικούσαμς εκεί για δυο αποτελέσματα με αεκ.
Τέσπα δεν είναι εύκολο.Πάμε για 3 στα τρια αν θέλουμε πρωτάθλημα.
Και έχουμε τη σειρά με Αστον Βίλα.
Η αεκ θα παίξει χωρίς ρυθμό στις 15 Μάη.
Α ρε Ρέτσο αλλά και Ορτέγκα.Μισό πρωτάολημα για μας η ήττα στο 90 στο οπαπ αρένα.
Με ό,τι μαλακία έχουμε κάνει, το ότι είμαστε μέσα, το λες και σημάδι - όλα θα δείξουν στο πρώτο παιχνίδι με την επανέναρξη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (28-04-24), Nikolaos_Kokkinos (28-04-24), SOAD37 (28-04-24)
Προσωπικά δεν αγχώνομαι καθόλου να σας πω την αλήθεια και μάλλον την απολαμβάνω την όλη φάση. Το φετινό είναι μια κούρσα ανάμεσα σε ψοφίμια ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Όποιος και να το πάρει κανείς δεν το αξίζει. Αρκεί να μην το πάρουν οι συφιλιντικοι βαζελοι. Δευτερευόντως να μην το πάρει η κουλα του λαθρεμπορα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (28-04-24)
Καλά οι βάζελοι τον Ιωαννιδη πήγαν και έβρισαν; Είναι τόσο ζώα.. μαλακα ντροπή των οπαδών.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks