Nikolaos_Kokkinos (24-04-24)
Τώρα είδα το πέναλτι που δεν έδωσε στον βάζελο. Μπουαχαχαχα. Τασούλη ξεκίνα από τώρα το ζέσταμα. ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΤΙΓΡΑΚΟΣ ΠΑΛΙ. Κλάψε για Ολυμπιακό πουτάνα.
Nikolaos_Kokkinos (24-04-24)
3-0 η Κούλα, βιασμός.
Πως έγινε αυτό ρε παιδιά; Ο μεγάλος Ιμπερατορ δεν ήρθε για να πάρει το πρωτάθλημα;
Πρωταθλήτρια η Κούλα σήμερα, εκτός αν γίνει κανένα μπαμ και χάσουν με Μπαοκ που αμφιβάλλω
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Pireotis7 (24-04-24)
Να μου ζησεις Ρετσο και Ντοη, το Λιονταρι της Νεμεας και ο Ερυμανθιος Καπρος της αμυνας μας.. ο Τρυφων Μπακατσουλας και ο Μιστερ Μπιν
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο διαστημικός Ιωαννιδης ήταν κάπου στο διάστημα σήμερα;
Τελικά ο μΠαοκ έληξε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παλι καλα που ο Τεριμ εδωσε αερα νικητη στο βαζελο
Αλαφουζο ποδοσφαιρικε εγκληματία!
Χασαμε χθες το πρωταθλημα οριστικα και ουτε που με ενοιαξε. Φοβερα πραγματα. Πως να μην εισαι γεματος σαν Ολυμπιακος φετος; Ειδικα αν προχωρησουμε τελικα και στο μπασκετ.
Nikolaos_Kokkinos (25-04-24)
Παντως μονο οταν βλεπω τριτες ομαδες πως λεοτουργουν καταλαβαινω ποσο κωλοοπαδοι ελληνες ειμαστε, οι βσζελοι τα ιδια, σηκωσαν κεφαλι με τους ιωαννιδηδες κ δεν τους εκανε μετα αυτος που τους εφτιαξε..
Τσ παοκια βριζουν το λουτσεσκου νυχθημερον ενα χρονο τωρα κ ο τυπος κανει μαγικα τους κραταει στο προσκηνιο με ροστερ 15 παικτων, χωρις φορ κ με κατι παπουδια κ σβαμπ ξερω γω και το κυριοτερο χωρις διοιηκηση και με ολιγαρχη προεδρο που ειναι εξαφανιζολ..
Ειμαστε κωλοελληνες ρε παιδι μου
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-04-24)
Ρε τα ίδια κάνουμε όλοι σωστά τα λες. Τον λουτσεσκου τον βρίζουν για τη διαχείριση του ντελια που ανάθεμα κι αν τον ήξεραν αν δεν είχε λουτσεσκου. Τα ίδια κάναμε κι εμείς με τον τσιμικα τα ίδια πολλές φορές και με Μαρτίνς και φορτουνη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ρε εδώ αρκετά χανούμια βγάζανε ακατάλληλο τον Αλμειδα όταν γινότανε μια στραβή ή όταν δεν έβγαινε μια αλλαγή κτλ.
Ειδικά στα τελευταία που είδανε και λιγο τα σκούρα οριακά δεν τον βγάλανε άχρηστο.
Ποιον; Αυτόν που τους έκανε επιτέλους ομάδα από τους αιώνια κομπάρσους που ήταν πάντα. Λες και είχαν συνηθίσει και καλύτερα ας πούμε και τους χάλασε.
Κωλο-λαός. Μόνιμη γκρίνια και μιζέρια.
Ξέρει κάποιος τι διαφορές έχουν οι θέσεις 2-3-4(4 σε περίπτωση που δεν πάρουν τα σκουλήκια κύπελλο)ως προς τα Ευρωπαϊκά εισητήρια;Οδηγεί κάποια απο αυτές στο γιουρόπα η απλά αλλάζει ο αριθμός των προκριματικών γύρων για το κόνφερενς;
Ο πρωταθλητής βγαίνει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κυπελλούχος προκριματικά Europa και αν είναι ο ίδιος (ντάμπλ ο βάζελος δηλαδή) το Europa πάει στον 2ο. Οι υπόλοιποι πάνε Κόνφερενς. Τώρα για τους γύρους θα σε γελάσω, νομίζω και τα 2 εισιτήρια του Κόνφερενς πάνε στον ίδιο γύρο.
Ο πουθενάς ο Άρης έχει ελπίδες να πάρει το 2ο καλύτερο εισιτήριο της χώρας, αυτή είναι η ΕΠΟ και τα μπουρδέλα που διοικούν. Και φυσικά θα πάει χαμένο, γιατί θα αποκλειστεί και θα γαμήσει κι άλλο τη χώρα στο ranking.
Bookmarks