Τουλαχιστον να πλησιασουμε εμεις λιγο, γιατι ολο κερδαμε - κερδαμε, κ ολο 4οι παραμενουμε, γαμω την πουτανα μου.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ω ρε φίλε με Ισιδωρο Πρεζάκια θα δούμε την περιγραφή
Ποιος εινια αυτος? αυτος με την Εθνικη με τη Γεωργια που ελεγε καθε 5 δευτερολεπτα : "Ο Ιωαννννιδηηηηηηηηηηηης" σαν να πεφτει απο γκρεμο ??
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι ναι αυτός ο ελεεινός
Nikolaos_Kokkinos (24-04-24)
Δε μπορούσαν να χάσουν τα παοκια γαμω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (24-04-24), Nikolaos_Kokkinos (24-04-24)
Η εμφάνιση της αε6 τόσο χάλια ήταν όλη τη χρονιά; Μπλούζα και κάλτσες είναι τέρμα χάλια. Επίσης 1-0
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Χαμός γίνεται
Μην τυχών και αυτή η ομάδα δεν πετάξει ένα δώρο στα σκουπίδια... Πάλι στο σημειο μηδέν.
Επίσης μαλάκες το πέναλτι που έπνιξε υπερ του βαζελου δεν υπάρχει. Ας τολμήσουν τα ζώα τα χανούμια να ξαναπούν ότι με πέναλτι πέρναμε τα πρωταθλήματα...Γαμίδια
Pireotis7 (24-04-24)
Α καλα, κ μετα ειναι παοκ - κουλα? με το μομεντουμ που εχει πιασει ο ρουμανος θα χασουν 0-3 , κοιτα να δεις που το πηρε η κουλα ρε μαλακες
Καλά κοίτα, από άποψη ποδοσφαιρικής λογικής είναι το φυσιολογικό ότι θα το πάρει η Κούλα. Με όσα προβλήματα έχει διατηρει την ιδια ομαδα με πέρσι.
Ποιος άλλος περίμενες να το πάρει;
Ο Βαζελος που παραμένει μια μετριότητα και που πρακτικά αυτοκτόνησε με την αντικατάσταση του Γιοβανοβιτς χωρίς λόγο;
Ο μΠΑΟΚ που παραμένει μια ομάδα "Αλλού βαρούν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη";
Ή εμείς που αποφασίσαμε να γίνουμε πάλι ομάδα τον Μάρτιο;
Nikolaos_Kokkinos (24-04-24)
Εγώ πίστευα πως μπορούσε να το πάρει ο μπαοκ αλλά τελικά κλαταρε
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks