Δεν έβαζα ένα σπίτι να πάρω 13
Ντάξει έγινε τώρα μια φάση που έπεσε παίκτης τους στην περιοχή και δεν πήραν πέναλτι, άρα έχουν δικαιολογία
Δεν έβαζα ένα σπίτι να πάρω 13
Για ποιο λόγο έχει 10’ καθυστερήσεις;
Δίνουν κόκκινη και 10 λεπτά παράτ... καθυστερήσεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλά αυτός ο βλάκας φώναζε fuck you στον διαιτητή;; Τί περίμενε δλδ;;;
Με 9 παίκτες ε; Ποσα σπίτια δίνει το διπλό τώρα;![]()
XXAXXA κανει οτι μπορει ο ερμος ο διαιτητης
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γιατί 9 παίκτες; Με 10 δεν παίζουν;;
Στο 4.00 το Χ βάζετε ένα σπίτι παίρνετε 4. Για κάποιο λόγο ο Πανέας τα μετράει σε σπίτια.![]()
Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
chainsaw (24-04-24)
Σλίβκα και Αμαράλ δεν παίζουν με εμάς. Γαύροι αυτοί είστε, παράγκα!
1-1 o Μπαοκ #ΣαςΤαΛεγα
Nikolaos_Kokkinos (24-04-24)
Κορυφώνεται η αγωνία: Θα καταφέρει η Λαμία να πάρει βαθμό στα πλέι οφ;
Εχει τρομερη πλακα το disillusion που τρωνε καθε χρονο τα μπαοκια απο το 2018 και καθε χρονο μετα που νομιζουν οτι ειναι στο κλαμπ των μεγαλων, με σβαμπ και βιερινια , και μ ενα προπονητη που ολημερις των βριζουνε και μολις κραξει την Αθηνα γινεται στρατηγος..
Παρτε το χαμπαρι, αφηστε τα πρωταθληματα κ να κανετε το σταυρο σας που ειστε ακομα στην Α' Εθνικη, οι συμφωνιες μια φορα εξαργυρωνονται... η μαλλον ξεπουλιουνται.
Τελειώνει το πρώτο ημίχρονο της παράτασης;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (24-04-24)
Α μπηκε γκολ στη παραταση, τωρα θα πανε κ πεναλτυ λογικα και θα βαρανε μεχρι να κερδισει ο παοκ![]()
Το έληξε, τι άλλο να κάνει κι ο κόρακας, 10 έδωσε, 13 κράτησε. Σπαθιά να καταπιεί;
panahs7 (24-04-24)
Bookmarks