Ειλικρινά όμως, απορώ πόσο μαζόχες είμαστε που καθόμαστε και ανεχόμαστε όλα αυτά.
Αλλά ρε πούστη μου, ας βγει μια καλή από το κασ-έρι και θα γαμηθείτε τόσο καλά που θα βγάζει καπνό το κωλί σας...
Αηδία έχετε καταντήσει, ζώα.
Δεν ελέγχθηκε το 4ο γκολ της Κούλας, που καθάρισε και το παιχνίδι, επειδή...
Στο μεταξύ όρισαν τον Σιδηρόπουλο να παίξει την Κούλα στο Βικελίδης. Και θα αναρωτηθείτε, δεν βάζουν ξένους στα ντέρμπι; Σ' αυτό όχι, γιατί ο Ρούλης είχε ζητήσει επίσημα Έλληνες και το αίτημα είχε γίνει αποδεκτό.
Σε εμάς στέλνουν παρατηρητή που όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ και ζητάει την ανάκλησή του, είναι γνωστός οπαδός άλλης ομάδας. Πήρε εντολές να έρθει να κλείσει το γήπεδο με τιμωρία, για τα playoff.
Ειλικρινά όμως, απορώ πόσο μαζόχες είμαστε που καθόμαστε και ανεχόμαστε όλα αυτά.
Αλλά ρε πούστη μου, ας βγει μια καλή από το κασ-έρι και θα γαμηθείτε τόσο καλά που θα βγάζει καπνό το κωλί σας...
Αηδία έχετε καταντήσει, ζώα.
There is a Dude in town
maniak7 (29-02-24)
CAS: Οι ερυθρόλευκοι παίρνουν πίσω τον ένα βαθμό, οι πράσινοι κρατάνε τους 3 βαθμούς της νίκης
To CAS κατέληξε στην απόφασή του για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που διεκόπη για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε την επιστροφή του βαθμού στους ερυθρόλευκους.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Στον πάτο του βοθροσάιτ και του Μίχου.
Από τη στιγμή που έκαναν και την μαλακία να αφήσουν τον διαιτητή να φύγει όπως - όπως και υπέγραψαν τέτοιο φύλλο αγώνα, πήραν το λιγότερο δυνατό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άρα οι 4 βαθμοί που μας χωρίζουν από την Κούλα είναι πέρα από εφικτό να μειωθούν....
Με καλές εμφανίσεις από εδώ και πέρα και την νοοτροπία αλλά και το momentum που έχει φέρει ο Medilibar όλα είναι πιθανά.....
maniak7 (29-02-24)
Oberon (29-02-24)
chainsaw (02-03-24), giovanni#10 (29-02-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-03-24), panahs7 (29-02-24), Paneas (29-02-24), SOAD37 (29-02-24)
απο μια μαλακια ενος οπαδου που εκμεταλλευτηκαν οι αλλοι τωρα θα ημασταν στο -3 απο τον πρωτο αν ειχε ερθει ισοπαλια και 2 βαθμους πανω απο τον βαζελο
ή στον -1 απο τον πρωτο αν ειχαμε νικησει.
hang your demons
θεωρω οτι ακομα και αν ειχαμε κερδισει με καποιο τροπο δεν θα αλλαζε κατι τοσο πολυ στην πορεια μας και στις εξελιξεις. νικη φωτοβολιδα θα ηταν. η ομαδα θα εξακολουθουσε άρρωστη.αργα η γρηγορα θα παρουσιαζε το γνωστο προσωπο και θα γινοντουσαν οι αλλαγες που εγιναν.
hang your demons
Το παράλογο θα ήταν να ήμασταν πρώτοι μετά τα ντέρμπι. Αν με ρωτάς, για να το πάω πιο κάτω, δύσκολα η κούλα μετά θα άφηνε όλους τους μετέπειτα βαθμούς με τους μονομάχους της τρίτης θέσης από το τέλος, πλην του Βόλου.
Δεν ξέρω τί συνέβη και δεν είμαι αισιόδοξος, μέχρι να δω τί θα συμβεί το καλοκαίρι. Όταν δω τί στόπερ, τί χαφ και τί φορ θα έχει, θα ξέρω αν έβαλε μυαλό. Αν ξαναδώ ΙμποροΜπουχαλάκηδες και κλασικά εξάρια, στοιχήματα με μεγάλες προοπτικές και ηγέτες του MLS στα στόπερ και απόκληρους της ζωής στα φορ και το Κόνφερενς να μου φέρεις φέτος, καπάκια από το Πρωτάθλημα, την βλέπω τη δουλειά να το ξαναζούμε...
Ο συγκεκριμένος μΠαοκ, πιο πολλές πιθανότητες είχε να το χάσει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας. Ο Πογιέτ έχει κάνει αίτημα για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoff για να τους έχει περισσότερο στην προετοιμασία για τα μπαράζ του Nations League. Αντί να έχουν αποφασίσει ήδη, το έβαλαν στο ΔΣ της Τετάρτης, αφού όμως την Δευτέρα θα έχει προηγηθεί η κλήρωση των playoff. Να δούμε αν βγαίνουν τα κουκιά πρώτα και μετά. Επίσης η σφαγή του Αστέρα από την Κηφισιά πέρασε στα ψιλά, για να καθαρίσει την 6αδα η Λαμία που θα έχανε και τα 2 τελευταία ματς και θα έμπαινε ο Αστέρας. Έχουν γίνει όργια και δεν ασχολήθηκε κανένας.
H 4αρα απο τον Παοκ ηταν η αρχη του τελους του Μαρτινεθ. Αλλωστε μετα απο εκεινο που εγινε με τη φωτοβολιαδα, κανεις δε σταθηκε στην κακη εμφανιση του πρωτου ημιχρονου με το βαζελο. Ολοι εμφανιζονταν σιγουροι οτι θα τους καταπιναμε μετα τη γρηγορη ισοφαριση.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panahs7 (02-03-24)
Bookmarks