Κάνεις λάθος: Το κάναμε πολύ νωρίτερα. Με τον Τζόρτζεβιτς, τί νομίζεις έγινε;
Ο Τιγρακος ξεπατικωνει πρακτικες Μαρινακη και Καπετάνιου πλέον. Δίνει φράγκα στις ενωσεις για να τον υπηρετούν και αγοράζει όποιον καλό παικτη έχουν οι μικρέ ομάδες ώστε να έχει καλές σχέσεις και μικρότερη αντίσταση στον αγωνιστικό χωρο.
Το πλεον στεναχωρο είναι ότι εμείς τον αντιγράψαμε στους εκβιασμούς παικτών μας για να ανανεώσουν ή να αλλάξουν μανατζερ.
Κάνεις λάθος: Το κάναμε πολύ νωρίτερα. Με τον Τζόρτζεβιτς, τί νομίζεις έγινε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (26-02-24)
Διαφημηση του Ελληνικου ποδοσφαιρου ο Λεβαδειακος...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μην ησυχάζετε γιατί έχει εμβόλιμη την Τετάρτη και πάμε Αγρίνιο. Πάλι τους ίδιους θα βρούμε και θα κάνουν ότι μπορούν να μας σταματήσουν.
Ισοφάρισε η Κηφισιά τη Βαζελα 1-1
Γεια σου μωρή μπαζέλ. Χόρεψε λίγο να σε δω.
Ρε Μπιφουμά, παράτα τη μπάλα και πήγαινε να παίξεις το πουλάκι σου άμπαλε.
Karma bitches. Νικολογιάννη κλάψε.
ΠΟΥΤΣΑ. Βάλτε το CAS τώρα να μας αφαιρέσει βαθμούς μπας και πάρετε πρωτάθλημα.
Δώστε μας πίσω τα βαθμουλάκια να δω κάτι...
There is a Dude in town
που να παρουμε και το -1 πισω.Τι γινεται με το κας ποτε θα υπαρχει αποφαση
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ λέω θα μας κόψουν και άλλους τρεις γιατί έχουν αρχίσει και γίνονται καφέ τα σωβρακακια
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (26-02-24)
Ωχ ωχ ωχ ζορίζουν τα πράγματα, τελειώνει ο κωλος σιγά σιγά..
Δεν νομίζεις - απλά δεν θυμάσαι καλά για να είσαι σίγουρος: Πριν τα play - off είπαν όλοι.
Για να αρχίσουν τα playoff πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία σε ΔΣ στη Λίγκα. Η κανονική περίοδος τελειώνει την Κυριακή, άρα εντός βδομάδας θα έχουμε απόφαση.
Paneas (26-02-24)
Από την άλλη, είναι Ελβετοί και σου λένε "αν δηλαδή σου βγάλω την απόφαση τον Απρίλιο, γιατί μας τα έχετε κάνει μπαλόνια τόσα χρόνια, τί θα μου κάνεις;"...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks