Το τραβάει το πόδι του μόλις βλέπει ότι πάει να κάνει μαλακια αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνει τελικά. Το θέμα είναι να προσέξετε πως κάνει ο Μπακασετας για να πάρει το πέναλτι!!
Φοβερό γκολ ο μπαοκ.
Το τραβάει το πόδι του μόλις βλέπει ότι πάει να κάνει μαλακια αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνει τελικά. Το θέμα είναι να προσέξετε πως κάνει ο Μπακασετας για να πάρει το πέναλτι!!
Μακάρι να τους δώσει κι άλλο ρε, εμείς Χ θέμε.
Paneas (28-01-24)
Κηδεία ο αυγουλοκέφαλος ρεπόρτερ του ΠΑΟ στο γκαζετα
Στο Βαγιανιδη 3 μερες να του εδιναν να κυνηγαει τον 36χρονο Τάισον δεν τον επιανε. Και ο Βραζιλιάνος μετά, ως σωστος παικτης που παιζει για την ομαδα δεν το βλεπει εγωιστικα και σπαει σωστα την μπαλα.
Mεταξυ Μπαοκ και ΑΕΚ θα παιχτει ο τιτλος. Ο βαζελος διαλυθηκε μετα τις τρομερες αποφασεις του Αφραγκουζου.
Πάντα η ΟΜΑΔΑ θα κερδίζει οποιαδήποτε ατομική ικανότητα. Ο Μπαοκ τον Οκτώβρη δεν ήταν πουθενά, έκραζαν τον Λουτσέσκου που μένει εκτός διεκδίκησης. Αφού τελικά τον άφησαν ήσυχο γιατί "χάθηκαν οι στόχοι και φέτος", λάου λάου έκανε την ομάδα που θέλει η γριά Ρουμάνα.
Απ' την άλλη ο βάζελος που ήταν φαβορί για τον ίδιο λόγο, ήταν ΟΜΑΔΑ του Γιοβάνοβιτς, ήθελε λουλούδια ο κώλος του. Να δω πότε θα καταλάβουμε ότι πρέπει να αφήνουμε τουλάχιστον 1-2 χρόνια αυτούς που παίρνουμε, να δούμε τι θα καταφέρουν. Όσο φαγωνόμαστε στην 1η στραβή, θα κάνουμε τον ίδιο κύκλο.
Στο -3 απ' τον βάζελο και σε 10-15 μέρες είπε ο Νικοβλάξ θα έχουμε την εκδίκαση του CAS. Χωρίς τα κλεμμένα θα ήμασταν ισόβαθμοι σήμερα. Φέρτε πίσω έστω το -1 μουνόπανα, αποκτήθηκε στο γήπεδο σε άλλο παιχνίδι και δεν έχετε καμιά δουλειά να το αφαιρείτε.
Ένα διπλό στην Λεωφόρο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα και να μας βάλει πολύ δυνατά στο κόλπο.
Ισοβαθμούμε με τον βάζελο,και την επόμενη αγωνιστική με νίκη επι του ΟΦΗ,πλησιάζουμε έναν εκ των αεκ-παοκ που παίζουν μεταξύ τους.
Με τέτοιες εμφανίσεις, το πολύ - πολύ, να πας τρίτος... Ο ένας παίρνει τα πέναλτι σαν την αντιβίωση, ο άλλος, δεν του σφυρίζουν φάουλ κατά αν δεν είναι σωματική βλάβη για αυτόφωρο, ο τρίτος της παρέας δεν αδικείται αλλά εκτός από τα φιλικά, ξέρει να αλλάξει και τρεις πάσες... Βρες μου εσύ, πού θα χωρέσουμε εμείς ανάμεσα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δε χρειάζεται να μπούμε ανάμεσα. Μπορούμε να μπούμε από πάνω τους.
Αρκεί να μην είμαστε αυτοκαταστροφικοί (βλ. καπνογόνα με βάζελο, τιμωρία, μηδενισμός κλπ.)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 29-01-24 στις 09:51
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η μεγαλύτερη φετινή απόλαυση φέτος το κλάμα των βάζελων.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (29-01-24)
εΠΡΕΠΕ να ακουσετε χτες βραδυ κλαμα στα ραδιοφωνα, το ακουγα καθ οδον για τη δουλεια και στο παρκινγκ δεν ηθελα να βγω απ οτο αμαξι, τοσο πολυ το απολαμβανα. Οχι απλα Γιοβανοβιτς, μερικοι ξαφνικα θυμηθηκαν μεχρι και τον Ολιζαντεμπε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άκουγα το πρωί Κοντό στην ερα σπορ μαζί με τον άλλο τον Παπαγεωργίου, βάλανε δύο φόλα βάζελους είναι λες και κάνουν εκπομπή "η ώρα της ζέλας". Τέτοιο πόνο είχα χρόνια να ακούσω. Τώρα έχουν ξεκινήσει σταυροφορία ενάντια στους δικούς τους που βρίζουν τον Τερίμ. Αν τυχόν τους κερδίσουμε βλέπω να πακετάρει ο τούρκος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (29-01-24), Nikolaos_Kokkinos (29-01-24), Paneas (29-01-24)
Ποσο ν'αντεξουν κι αυτοι ρε παιδια; Ειχαν να ασχοληθουν με το ποδοσφαιρο 8 χρονια τουλαχιστον, απεκτησαν ελπιδες και τωρα βλεπουν οτι παλι δεν πανε τα πραγματα καλα. Χαθηκε και η ευκαιρια περυσι να το παρουν
Καμία ελπίδα δεν είχαν και ποτέ δεν βρέθηκαν κοντά: Τους πηγαίνουν καρότσι και τους κρατάνε στη ζωή μέχρι να ξεμπερδέψουν με εμάς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (29-01-24)
Ζητω απο το Θεο να τους κερασουμε ενα ωραιο γιαορτλου-κεμπαπ στο ντερμπυ, μπορουμε? και ας γκελαρουμε μετα με τον Ιωνικο ξερω γω, δεν πειραζει, Δωστε μου σας παρακαλω μια χαρα φετος. ΜΙΑ ρε πουστηδες, ΜΙΑ μονο, ΜΙΑ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks