chainsaw (21-01-24)
Έχετε ακούσει κανέναν άλλον γαμημένο αρδ που θέλει την εξυγίανση να μας ενημερώνει για όλα αυτά που λέει ο Κάρπετ; Μούγκα όλοι.
chainsaw (21-01-24)
Μάχες ομηρικές, σώμα με σώμα, με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βόλος και Ατρόμητος έχουν στήσει κωλάρα για τα καλά.
chainsaw (21-01-24)
Ψάχνω να βρω στα τελευταία παιχνίδια, έναν παίκτη του μΠαοκ να έχει μπάλα και να μαρκάρεται από αντίπαλο...
Η ζέλα μπορεί να δυσκολευτεί με τους τριπολιτσιώτες.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κοιτάξτε, τα ίδια θα μπορούσαν να πουν και για εμάς καθότι ο Άρης εχθές ουδέποτε πάτησε στο χορτάρι του Χαριλάου
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καμαρώστε ένα αρχίδι που έχει η ΕΠΟ για παρατηρητή διαιτησίας. Άρε πουτάνες πώς ξύνεστε άσχημα. Συνεχίστε να δούμε πού θα βγει.
Ψάχνω να βρω το σχόλιο στην ανάρτηση του Luben και δεν υπάρχει. Ούτε καν το προφίλ του δε βρίσκω.
Τελικά, την "έτσι" του Μάνταλου, πότε τηνε κοπάνησαν; Η "έτσι" του Μάνταλου, ήταν "έτσι" και πριν το συμβάν, ή έγινε "έτσι" μετά;
Ποιός χτυπάει "έτσι", κάποιου που ακόμα και ο ίδιος δεν έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες και όλα όσα γίνονται είναι αποφάσεις άλλων, όπως όλος ο κόσμος ξέρει;
Το περιστατικό έγινε το Σάββατο.
Επίσης, δεν ξέρω ως ποιόι και με ποιό σκεπτικό κοπανάμε γκόμενες, να κάνουν τί; Δεν είναι καν οικογένεια...
Οι γκόμενες είναι ιερές... νόμος.
There is a Dude in town
Να ρωτησω κατι ? Εινια αποδεδειγμενο οτι το συμβαν σχετιζεται με το επαγγελμα του γκομενου της κ αποκλειεται να ειναι ασχετο γεγονος?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τί σας λέω εγώ, στη γη αυτοί ψάχνονται;;;
δλδ, αν καποιοι επιτεθουν στη γυναικα μου, πως προκυπτει οτι εχουν καποιο προβλημα με το συνδικατο χειριστων αεροσκαφων φεριπειν ? (αν υπηρχε) και οτι αποκλειεται να θελαν να κλεψουν τη τσαντα τη balenciaga ασπουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν υπάρχει, ή δεν σου το είπανε;
Bookmarks