flessanto (27-12-23)
Χαβαλέ κάνουμε, γιατί δεν νομίζω να υπάρχει κανένας να υπογράψει μεταβίβαση ομάδας σαν το βάζελο σε Τουρκικά χέρια, αλλά αν υπάρχει νόημα τώρα να επενδύσει μεσοπρόθεσμα κάποιος σε ομάδα, αυτή είναι ο βάζελος, από πάρα πολλές απόψεις, γιατί σε λίγα χρόνια, με λίγη προσπάθεια θα τον έχεις πουλήσει στον επόμενο σε καλύτερη τιμή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (27-12-23)
Μην ξεχνάμε ότι ο βάζελος δεν αποτιμάτε στην κατάσταση που είναι τώρα, αλλά σε αυτή που θα είναι το '26 με σίγουρο νέο γήπεδο κτλ.
flessanto (27-12-23)
Συμφωνω οτι δε συμφερει τον Ατζουν να εμπλακει ανοικτα στα του βαζελου, γιατι θα πληγουν οι υπολοιπες μπιζνες του στη χωρα. Η ουδετεροτητα στο χωρο των μιντια ειναι σημαντικο στοιχειο.
Παντως επιβεβαιωθηκε πλαγιως απο τα σαιτ αυτο που πιστευαμε. Η συναντηση Αλ Αφουζ-τεριμ εγινε στο γραφειο του Ατζουν στην Τουρκια.
Και μέσα σ' όλα, χωρίς να γίνει μεγάλος ντόρος είχαμε και την οριστική απόφαση για το δικό μας παιχνίδι στην Τούμπα που θα γίνει κανονικά με κόσμο, ενώ οι άλλοι 2 θα έχουν παίξει νωρίτερα χωρίς. Κατά τ' άλλα όχι, δεν στοχοποιούν τον Ολυμπιακό.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-12-23)
Nikolaos_Kokkinos (27-12-23)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-12-23), maniak7 (27-12-23)
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-12-23)
Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση να δώσουν, έγινε τροποποίηση προγράμματος, έβαλαν και μια εμβόλιμη για να βγαίνουν οι ημερομηνίες και οριστικοποιήθηκε ότι το παιχνίδι στην Τούμπα θα γίνει με κόσμο. Αυτό. Από εκεί και πέρα θα ανοίξουν τα γήπεδα, αλλά όλα τα σημαντικά παιχνίδια πριν τα playoff θα έχουν γίνει ήδη. Πάρε σαν εξήγηση το ότι το παιχνίδι το βαφτίζουμε "η επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα".
maniak7 (27-12-23)
There is a Dude in town
flessanto (28-12-23), Nikolaos_Kokkinos (28-12-23)
Ενημερωτικά, στις 17:00 παίζουμε στη Λαμία. Μην ενοχλείστε.
drizzt (03-01-24)
ΤΟΡΝΕΡΟΟΟΟΟ ΤΟΡΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟ![]()
Αυτός ο Μασούρας με τα γκολ που έχει χάσει πρέπει να 'χει φάει 3-4 προπονητές στον Ολυμπιακό. Ρε τον φουκαρά τον Θρύλο...
νομιζω θα εχει υποθει απειρες φορες, αλλα ο μασουρας πρεπει να κανει αιτηση αλλαγης ονοματος σε χασουρας
Mια χαρά παίχτης είναι ο Μασούρας. Ξεχνάτε μήπως τι γκολ έχουν χάσει τα ακριβοπληρωμένα μας σέντερ φορ?
ΥΓ. Πασχαλάκης, Πασχαλάκης, ΟΕ ΟΕ ΟΕ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Ροντινέι γαμιεται σήμερα ολίγον τι; Δεν έχω και εικόνα..
ειχα κατεβασει το πλαυερ, και ακουο σπικερ.........ο μασουρας δεν μπορεσε να παρει την κεφαλια. Και σκεφτομαι, σχεδον καθε αναφορα στην αναματεδοση για μασουρα ειναι καπως ετσι...........δεν μπορεσε να βγαλει την πασα, δεν μπορεσε να σκοραρει, δεν μπορεσε να σουταρει, δεν μπορεσε να σημαδεψει τερμα, δεν μπορεσε να αποφυγει τον αντιπαλο...................
Oberon (03-01-24)
Bookmarks