Είναι πολύ νωρίς αλλά εμένα μου έχει κανει καλη εντύπωση η δουλειά του Ίλιτς στον Ατρόμητο. Θα τολμησω να πω ότι έχει κατι απο τον Λουτσέσκου της Ξάνθης. Πέρσι στη Βουλγαρία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχασε τον τίτλο απο τη Λουντογκόρετς για έναν πόντο.
flessanto (18-12-23)
Βλέπω τώρα στιγμιότυπα ατρόμητα-ζελεδένιο... στο 6ο λεπτό μαρς μπενάλντι που ο ζέλας τον τραβάει από το φανέλι και το πετάει κάτω, επιθετικό ο Διαμαντόπουλος (αλίμονο...) και ο βαρ κοίταζει μάλλον κάποιο τελεμενού να χτυπήσει δυο πιτόγυρα...
Θα έλεγα ντροπή αλλά πρώτη φορά ξαναγίνεται ιδίως με τον ζελεδένιο που προσπαθούν εδώ και δύο χρονια να του δώσουν το κιούπι λόγω των υπηρεσιών του σκούζου με τον σκάι και δεν το παίρνει με τίποτα.
There is a Dude in town
maniak7 (17-12-23)
Έτσι έτσι..
Καθε ματς που θα παίζει ο Χουανκαρ, να γίνεται αυτό!!
Και έρχεται και το εξάμηνο κανονικής απουσίας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το πρόβλημα με το λουτσεσκου είναι πως έχει ξανοιχτει πολύ ενάντια σε μας και αυτό αυτόματα θα του έφερνε πολλή πίεση αν ερχόταν.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (18-12-23)
Έχει ξανοιχτεί... Ε, όχι τόσο όσο με την Κούλα, ούτε ακόμα όσο με το βάζελο.
Αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι υπάρχει πιθανότητα να έρθει...
Και η Κηφισιά με τον Βόλο έχουν αλλάξει τελείως, αλλά εκεί είναι άλλες οι παράμετροι.
Κάποιος πρέπει να πει στους Έλληνες προπονητές να αλλάξουν τροπάριο και να σταματήσουν να κατεβαίνουν σαν να προπονούν τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων απέναντι στη Θύελλα Πατρών για το κύπελλο της ΕΠΣ Αχαΐας.
Και ίσως και ο Κόλμαν, να παραέγινε Έλληνας, όπως και ο Κάναντι την δεύτερη φορά που ήρθε.
Οι Πρόεδροι να αφήσουν τους προπονητές να δουλέψουν με το υλικό που τους χρειάζεται και οι Έλληνες προπονητές, να κρεμάσουν τα ταγάρια στα χειμαδιά και να κοιτάνε να γυμνάσουν τις ομάδες, να τις κάνουν γρήγορες και να παίρνουν τα αποτελέσματα στην κόντρα βγάζοντας τη μπάλα σωστά και όχι να κρέμονται και οι γυμναστές στα δοκάρια, να διώχνουν όλοι τη μπάλα όπου να 'ναι και να ποντάρουν στις αναμπουμπούλες στις στημένες φάσεις για να πάρουν τον βαθμό.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-12-23)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-12-23)
Nikolaos_Kokkinos (18-12-23)
flessanto (18-12-23)
Ε, το ίδιο λέμε...
Άλλο καραγκιοζ-μπερντέ ξεκίνησε στο Αργίνιο...
Από τα ποδοσφαιρικά παραλειπόμενα της ημέρας, να ευχηθούμε καλή ανάπαυση στον Αμπντεραχίμ Ουακίλι, που πέρασε για λίγο από την Ελλάδα, αλλά ξεχώρισε πολύ και φέρνει και στην επικαιρότητα με ειρωνικό τρόπο την απάντηση του Αλεξανδρή ο οποίος ήθελε πρώτα να έχει πάντα υγεία και μετά να βγει πρώτος σκόρερ (σε αντίθεση με τον Ουακίλι που το έβαλε σαν υπέρτατο στόχο). Και βγήκε και πρώτος σκόρερ...
2-2 ο Παναιτώλης την Κουλάρα μόλις μπήκα. Έφερα την αύρα. Παίξτε τα σπίτια σας τώρα στο διπλό.
Τους σπρώχνει όσο μπορεί ο κόραξ, συνέχεια στημένα τους δίνει. Κάνει ότι μπορεί το παλικάρι.
Κόλλησε και ο οδοστρωτήρας του Αλμέιδα;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλά που έχουν κι οι άλλοι τα χάλια τους και γελάμε λίγο
Την αλλη βδομαδα παιζει και η ΚΟυλα στις Σερρες, για να δουμε, το τσογλανι ο γκαρσια θα βαλει πισω το ιδιο πουλμαν, η θα θυμηθει οτι...με οποιον δεν ειναι Ολυμπιακος παιζουμε ανοιχτο ποδοσφαιρο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolaos_Kokkinos : 19-12-23 στις 01:56
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Bookmarks